לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-10-2009, 15:11
  arkadi.kr arkadi.kr אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.09.05
שלח הודעה דרך ICQ אל arkadi.kr שלח הודעה דרך MSN אל arkadi.kr
יש לי בעיה רפואית, יתכן וירד הפרופיל. כמה שאלות חשובות.

מתגייס למשמר הגבול
6 לדצמבר
פרופיל נוכחי 97

יש לי 2 פריצות דיסק במצב התחלתי, הפתרון הוא פשוט לחזק את הגב התחתון.
התחלתי לטפל בזה לפני קצת פחות מחודש, והמצב מצוין!
אין לי כאבים בכלל, הכול מצוין, אין לי שום מגבלה ואני מרגיש מעולה.
אבל אם אני יחזור להתאמן במכון כושר כמו פעם אני בטוח שזה יחזור, ובשביל זה בדיוק יש לי עוד חודש עד הגיוס על מנת שאני יוכל לעבוד על הגב עוד יותר.
אם תוך פחות מחודש הצלחתי לעשות פלאים וכבר אין לי כאבים אני מאמין שעד 6 לדצמבר אני יחזור לכושר מלא(וזה גם מה שהאורטופד אומר).

הבנתי שאני צריך לדווח על כך כיוון שתמיד יש חשש שזה יוכל אולי לחזור במשך השירות.

היום דיווחתי, הגעתי לבסיס תל השומר, כתבתי מכתב, הבאתי פענוח ct + חוות דעת של אורטופד עם בקשה לוועדה רפואית.

ועכשיו השאלות:
1. האורטופד אמרה שלדעתה אם היא לא טועה הפרופיל ירד ל72, האם זה נכון? תיארתי פה את הבעיה שלי במדויק, לכמה הפרופיל שלי ירד לדעתכם?
2. 72 זה עדין קרבי, ישאלו אותי לאיפה אני רוצה להגיע? כיוון שהפרופיל הזה כבר לא למג"ב. אם כן, אז אני חשוב על שיריון, איך בדיוק הולך התהליך הזה ואיך אני מבקש לקבל שיבוץ לשיריון או לכל חיל אחר בהתאם לפרופיל?
3. במידה ובהתאם לפרופיל ישתנה לי השיבוץ, האם אני יהיה משובץ עדין במחזור הזה (נובמבר - דצמבר) ? או רק מרץ~ 2010 כבר?
4. האם כדי לבחור שיבוץ לחייל של טירונות 03 ולא כמו מג"ב 05? כיוון שגם אם הכול עבר אני עדין מפחד שזה יחזור, כך שאני חושב אני יוותר בכלל לכל הקשור לרובאי 05.
5. איפה ניתן לראות רשימה חיילות לאיפה אני יוכל להשתבץ כפרופיל 72.
6. ושאלה אחרונה, מתי יזמנו אותי לוועדה רפואית? אני מתגייס בעוד חודש... אין הרבה זמן. ומה יהיה שם? אני רוצה להגיע לשם מוכן. אשמח לשמוע קצת הסבר על הוועדה הזאת.

תודה לעוזרים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-10-2009, 17:11
  משתמש זכר שפני שפני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי arkadi.kr שמתחילה ב "יש לי בעיה רפואית, יתכן וירד הפרופיל. כמה שאלות חשובות."

1. לא יודע, אני לא רופא.
2. דבר אם לשכת הגיוס ותאמר להם את העדיפויות שלך בהתאם לפרופיל החדש, אם זה לא עוזר את נסה עם קצין המיון כשתגיע לבקו"ם, לקבל שריון ותותחנים זה די קל.
3. תלוי בצבא, אבל עדיין, גם אם יידחו לך, בקש להחזיר את הגיוס לדצמבר.
4. מי שלא רופא ולא מכיר את המצב שלך, לא יוכל לתת לך המלצות.
5. שיריון, תותחנים, מוד"ש ועוד. עריכה: + נ"מ ויח' חילוץ של פיקוד העורף.
6. יכול להיות שזה לא סוף פסוק, ישלחו אותך לבדיקות נוספות אצל רופאים מומחים ואז יהיה הדיון הסופי בפרופיל שלך - עקב היתכנות של התמשכות הפרוצדורה הרפואית ישנה אפשרות שאכן יידחה הגיוס שלך.

*ישנה אפשרות לטפל בנושא הפרופיל ביום הגיוס בבקו"ם לפני הפינוי במסגרת ור"פ יח"ש - ועדה רפואית ליחידות שדה, שמשם ישלחו אותך להפניות וגם יחליטו בעניין הפרופיל שלך.

נערך לאחרונה ע"י שפני בתאריך 28-10-2009 בשעה 17:26.
ישן 28-10-2009, 21:50
  spys-man spys-man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.10.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי arkadi.kr שמתחילה ב "יש לי בעיה רפואית, יתכן וירד הפרופיל. כמה שאלות חשובות."

1. גם לדעתי הוא ירד ל72 אך איני הייתי פוסל את האפשרות שהוא יכול לרדת גם ל64.
ד לי

2. בבקו"ם אתה תראה קצין מיון של יח"ש הוא כבר יגיד לך איזה אופציות יש לך ואתה תבחר אחת מהן.

3. שמע, עקרונית הגיוני שישאירו אותך את אותו המחזור. יש לי ידיד שהוא היה בדיוק באותו מצב כמו שלך היה לו פרופיל 82 והוא היה אמור להגיע להנדסה קרבית אך כשבוע לפני הגיוס ירד לו פרופיל ל72 והוא הגיע לגיוס השלמות ושם ביקש תותחנים. ככה שזה לא בהכרח יעבירו אותך אבל הגיוני מאד שגם ידחו לך זה כבר תלוי במזל שלך.

4. אחי אם אתה מגיע לשריון, תותחנים תותחנים זה רובאי 03 לעומת זאת מוד"ש זה רובאי 04.
שמע אם אתה לוחם אז אתה תתחן כי אתה עושה מסעות. אני בתותחנים ועשינו הרבה מסעות ארוכים ואם אתם עם פקלים אז בכלל ... שמע מבחינה פיזית זה לא קל אז תחשוב על זה מלכתחילה אם אתה רוצה להתחיל עם זה בכלל כי אחרכך יכול להיות שגם יהיה לך קשה לצאת.

5. אתה מתכוון קרבי? תותחנים, שריון, מוד"ש, נ"מ פיקוד העורף [אתה לא תאמין אבל היה לי חבר עם פרופיל 72 אבל אין לו כל בעיה אורטופדית והוא קיבל הנדסה במנילה - אני לא חושב שיביאו לך את זה]

6. אל תדאג יזמנו אותך לפני שיורידו לך פרופיל.

מה שאני ימליץ לך .. שמור על הבריאות שלך.
עוד המלצה? עם בעיות גב וברכיים אני במקומך לא הייתי מגיע לתותחנים או למוד"ש.

בהצלחה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:40

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר