30-10-2009, 06:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.10.09
|
|
|
מצב בעייתי לאללה.. חייב עזרה דחוף
אני ממויין לתפקיד נתמ"מ ומתגייס בדצמבר.
עברתי את המיונים למרות שאני לא הכי רוצה את התפקיד, אחרי שדחו אותי מיליון פעם כשביקשתי לעבור לקורס תכניתנים.. למי שמבין זה תפקיד טוב.
אמרתי בתחקיר ביטחוני שהייתי בחקירה בגיל 17, סיפרתי להם בדיוק מה קרה וחתמתי שאני לא אעשן סמים בעתיד (כמו שנדרש בתחקיר) ויצאתי משם עם רושם טוב.
הייתי שוב בחקירה על סמים לפני כמה חודשים ומצאו שעישנתי.. זה היה אחרי גיל 18 אז לא עשו מזה סיפור. לא קיבלתי עדיין מכתב מהמשטרה אם התיק נסגר מחוסר עניין או מה יקרה, אבל אני מניח שהוא יסגר.
הבעיה שלי היא שיש לי פתאום ראיון עם קב"נ עוד שבועיים ואחריו ראיון עם סמלג - מזפ.
אני מתלבט אם להגיד לקב"נ שפשוט ירדה לי כל המוטיבציה להתגייס אחרי שרציתי קרבי ואין לי פרופיל, אח"כ רציתי תכניתן לא קיבלו אותי ותקעו אותי בתפקיד מעאפן.. פשוט להגיד להם שילכו להזדיין ולא לעשות צבא כי אני לא חייב להם כלום אנעל העולם, או לתת לקב"נ להגיד את שלו מהתחלה עד הסוף, להסביר שאני מצטער ואלו היו נפילות ואני מאוד רוצה לעשות צבא.. בלה בלה.
בבקשה, תנסו להעמיד את עצמכם במקומי ולהגיד מה אתם חושבים. אני מאוד לחוץ מכל הראיונות עם הצבא למרות שלא ממש אכפת לי מה יהיה שם. שונא להצדיק את עצמי =\
תודה רבה
|