28-10-2009, 14:49
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
|
מה כדאי יותר? לתקן אל פסק או לשדרג אותו דרך החברה?
אחד ה ups של המחשב שלי הלך, עכשיו האל פסק לא תחת אחריות כבר בדקתי עם הנציגים של החברה. החברה מוכנה לתקן אותו ולתת אחרי זה אחרי זה אחריות לעוד שנה. יעלה לי התיקון 200 ש"ח ו 50 ש"ח הובלה הלוך חזור. יש לי קרובי משפחה שעובדים במרכז, ככה שאת ההובלה אפשר להוריד מהתשלום, במידה ואני מוכן לחכות שבועיים עד שהם יחזירו לי את המכשיר. קרובי המשפחה כמובן.
ישנה אופציה נוספת של שידרוג ישירות דרך החברה, אופציה הכי טובה לדעתי. עכשיו אם אני משדרג אני רוצה לעבור ל ups מסוג online ולא active.
המחיר הסופי יעלה לי תיקון 200 ש"ח בלי מע"מ ועם הובלה הלוך חזור עוד 50 ש"ח. החברת הובלה כמובן אמינה ולא עושה שטויות או פשלות, הם לא "אביב שיגור". לרכוש/לשדרג לאל פסק חדש יעלה לי 600-800 ש"ח מינימום לאותו מודל באותו רמה ואם זה online באותה רמה המחיר קופץ למעלה בקרוב לעוד אלף ש"ח נוספים אני מעריך. יש לאדוויס אחריות מצויינת ולכן אני מעוניין לרכוש או לשדרג אצלם ישירות מול החברה עצמה., כאשר הייתה לי בעיה והייתה אחריות, הם שלחו לי שליח עד הבית פעמיים בלי כסף והחליפו סוללה באחד מה ups בלי ויכוחים עם אישור החלפה חתום והכל, השירות שלהם מעולה עוד לא ראיתי כזה שירות בישראל, המוצרים שלהם מעולים בנוסף, לכן אני מעוניין להמשיך לרכוש מצרים שלהם אחריות טובה ומוצרים טובים.
מה דעתכם אני צריך לעשות? לשדרג או לתקן?
אני עכשיו עובד עם ה ups של המסך, הוא עבר למחשב וה ups של המחשב התקול עבר למסך.

will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|