לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-10-2009, 14:49
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
מה כדאי יותר? לתקן אל פסק או לשדרג אותו דרך החברה?

אחד ה ups של המחשב שלי הלך, עכשיו האל פסק לא תחת אחריות כבר בדקתי עם הנציגים של החברה. החברה מוכנה לתקן אותו ולתת אחרי זה אחרי זה אחריות לעוד שנה. יעלה לי התיקון 200 ש"ח ו 50 ש"ח הובלה הלוך חזור. יש לי קרובי משפחה שעובדים במרכז, ככה שאת ההובלה אפשר להוריד מהתשלום, במידה ואני מוכן לחכות שבועיים עד שהם יחזירו לי את המכשיר. קרובי המשפחה כמובן.
ישנה אופציה נוספת של שידרוג ישירות דרך החברה, אופציה הכי טובה לדעתי. עכשיו אם אני משדרג אני רוצה לעבור ל ups מסוג online ולא active.

המחיר הסופי יעלה לי תיקון 200 ש"ח בלי מע"מ ועם הובלה הלוך חזור עוד 50 ש"ח. החברת הובלה כמובן אמינה ולא עושה שטויות או פשלות, הם לא "אביב שיגור". לרכוש/לשדרג לאל פסק חדש יעלה לי 600-800 ש"ח מינימום לאותו מודל באותו רמה ואם זה online באותה רמה המחיר קופץ למעלה בקרוב לעוד אלף ש"ח נוספים אני מעריך. יש לאדוויס אחריות מצויינת ולכן אני מעוניין לרכוש או לשדרג אצלם ישירות מול החברה עצמה., כאשר הייתה לי בעיה והייתה אחריות, הם שלחו לי שליח עד הבית פעמיים בלי כסף והחליפו סוללה באחד מה ups בלי ויכוחים עם אישור החלפה חתום והכל, השירות שלהם מעולה עוד לא ראיתי כזה שירות בישראל, המוצרים שלהם מעולים בנוסף, לכן אני מעוניין להמשיך לרכוש מצרים שלהם אחריות טובה ומוצרים טובים.

מה דעתכם אני צריך לעשות? לשדרג או לתקן?

אני עכשיו עובד עם ה ups של המסך, הוא עבר למחשב וה ups של המחשב התקול עבר למסך.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-10-2009, 00:25

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי eyal-r שמתחילה ב "קנה סוללות"

א, כמה סוללה חדשה עולה ואיפה קונים אותן?
ב, אני חושש מאוד שיש עוד כמה תקלות במכשיר לפי האופן שהוא כושל.
אם זאת הייתה הסוללה בלבד, הוא היה כושל בצורה שונה לגמרי. האל פסק הזה כושל בצורה הרבה יותר חמורה מבעיות סוללה, הוא סוגר את עצמו לגמרי ונדלק מחדש אפילו במידה והחשמל יציב. לכן אני חושש שיש דברים נוספים לתקן בו. התיקון של המכשיר, הוא עם מחיר קבוע מראש בלי תוספות תשלום ולכן שאלתי את השאלה לתקן או לשדרג אותו.
ה ups עם הבעיה כיבה לי את המחשב שלוש פעמיים בשבוע האחרון מאז הוא נותק מהספק כוח אין בעיות למחשב עצמו. אל תשכח אני לא עובד עם חלונות, אני עובד עם לינוקס. המערכת יכולה לרוץ חודשיים שלמים בלי בעיות ככגון: זלילת זיכרון וקפאון למשל, בדרך כלל אני מכבה את המחשב, כדי להוסיף לו חומרה חדשה כל כמה חודשיים. כוננים קשיחים, צורבים נוספים וכו...
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 29-10-2009 בשעה 00:31.
ישן 29-10-2009, 13:22

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Speed שמתחילה ב "אם התקציב בידך, תשדרג לאונליין/אקטיב"

האל פסק הכושל והלא תקין, הינו מסוג active, כמו התאום התקין שלו. הם אותו דגם,
ההספק שלו ושל התאום שלו הינו 825va (לכל אחד מהם יש הספק של 825va) במידה ואני משדרג אני מעוניין לעבור לאל פסק אוןליין כבר.

האל פסק השני (התקין) ספג את כל הנפילות של אתמול בלילה. המחשב השני, המודם, הראוטר כולם נפלו. המחשב הזה היחיד שהמשיך לעבוד רגיל, זה אומר שהאל פסק התאום התקין תקין ב 100 אחוזים.

אם מחיר סוללה הוא 100-120 ש"ח כבר עדיף להכניס אותו לתיקון, יש לאל פסק הלא תקין יש עוד כמה בעיות פרט לסוללה. אופציה אחרת זה שידרוג לאל פסק חדש וזהו. אם זאת הייתה הסוללה בלבד, הייתי רוכש חדשה ומרכיב אותה במקום הישנה לבד אפילו.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:23

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר