לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-11-2009, 16:48
צלמית המשתמש של student1
  משתמש זכר student1 student1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.07
שלח הודעה דרך MSN אל student1 Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "יהודים רוכשים נכסים, הדרוזים מאיימים במלחמה"

את זה אהבתי במיוחד:
ציטוט:
סלאח חיר: "אנחנו חיים ביחד גם עכשיו. רק ארבע משפחות יהודיות, נכון, אבל עובדה שחיים בשלווה. אין לנו בעיה עם אנשים מן השורה, שיבואו.

http://www.mynet.co.il/articles/0,7...3801666,00.html

ראיתם?נכון שאין כאן כמעט יהודים,אם כי יש 4 משפחות(נראה שגם זה יותר מדי),אבל אנו חיים בשלווה איתם.מאד סובלניים כלפיהם.ואין צורך בעוד משפחות,כי אז כבר לא נחייה בשלווה איתם.
אבל 4 משפחות זה בסדר(אם כי היה אפשר גם בלעדיהם).
המסר מובן.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-11-2009, 13:23
  משתמש זכר מרקויס מרקויס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.08
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "השמאל דרש תמיד מהדתיים לחזור ליישב את הגליל, וזה בדיוק מה שהם עושים"

אני חושב שכל התגובות פה בעד התיישבות בפקיעין נובעות מבורות.
העדה הדרוזית היא עדה עם אחוזי גיוס יותר גבוהים אפילו מהמגזר היהודי, בתי הקברות בכפרי הדרוזים יעידו על נאמנותם המוחלטת למדינה, מאור לך תעשה שיעורי בית במקום לשנוא סתם.
רוצים ליישב?? יש מלא מקומות בגליל שאפשר ליישב בלי להתגרות בדרוזים. הדרוזים ורק הם יחליטו מי יחיה איתם בפקיעין.
מה היה קורה אם משפחה דרוזית היתה קונה בית בבני ברק????
הדרוזים הם עדה קטנטנה ומה שעזר להם לשרוד עד עכשיו זה ההתבדלות שלהם (בין יתר תכונות אחרות), אז תורידו את ידיכם מידידי אמת של מדינת ישראל.

ישן 15-11-2009, 16:30
  eGod eGod אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
למה אתה רואה בהתיישבות יהודית "דווקא"?
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי מרקויס שמתחילה ב "מי שגר כל השנים זה היה משפ'..."

במדינה דמוקרטית לאזרחים מותר לבחור את מקום מגוריהם, ולא רואים בהם כאילו הם עושים "דווקא". בשנות הגולה היו כל מיני מגבלות על מקום המגורים של היהודים, אתה רוצה להחיל את זה גם על מדינת היהודים? מותר ליהודים לגור בפקיעין, כמו שמותר לדרוזים לגור בחיפה או ביקנעם, כמו שמותר לערבים לגור בנצרת עילית או בכרמיאל, וכמו שמותר לבדוואי לגור בכרמל בחיפה.
הגישה שלך היא בעצם "לא להרגיז את הגויים", גישה שתמיד הביאה להחרפת היחסים עם ה"גויים", כי הם הבינו שהם יכולים להעלות את הדרישות. אם נתעקש על העקרונות הבסיסיים האלה, שפועלים בכל מדינה דמוקרטית, הדרוזים יפנימו ש"פקיעין" היא לא תחום אסור ליהודים וילמדו לחיות עם המתיישבים בשלום.
ישן 15-11-2009, 16:58
  משתמש זכר מרקויס מרקויס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.08
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי eGod שמתחילה ב "למה אתה רואה בהתיישבות יהודית "דווקא"?"

אני לא רואה בכל התיישבות יהודית דווקא. וכן אני לא רוצה להרגיז את הדרוזים סתם. כי זו סתם התגרות. נכון שדרוזי יכול לגור בתל אביב אבל דרוזי לא יכול לגור בכל מקום בתל אביב.
נראה לך שאם דרוזי היה הולך לגור בבני ברק הוא היה שורד 24 שעות? מבחינתי זה כמו שמשפ' חילונית תתעקש לגור במאה שערים. זו לא תהיה התגרות?
אין לי שום דבר נגד התיישבות. יש לי נגד התיישבות "להכעיס". ואני לא רואה שום סיבה סתם להדליק את הגזרה..
רוצים להתיישב? לכו לנגב, לכו לגליל למקומות אחרים, למה להרגיז את העדה הנפלאה הזאת?אם החבר'ה האלה כאלה ציונים אז שיילכו לרכוש בתים בנצרת תחתית, נראה אותם.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:34

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר