16-11-2009, 22:36
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי YAIR PERETZ - IQPC שמתחילה ב "IQPC - מבצע הרכבה ובדיקות חינם - חוזר !!"
שלום ליאיר מ iqpc.
שאלה ובקשה אליך ואני מקווה שזה בסדר, שזה פומבי.
אני גר בצפון, איזור חיפה והקריות ואין לי אופציה לרכוש אצלכם.
בדרך כלל אני רוכש מ mds אלירן,פריבל ו t.m.s (קבוצת החנויות שיש להן אמינות באיזור.) וכולן באיזור חיפה והקריות, אך יש חלקים, שאינם מחזיקות ואתם כן מחזיקים. דבר הגורם לי לנדוד לחנויות באיזור עם פחות אמינות ופחות אחריות ולקחת סיכון בקנייה אצלן לפעמיים. מה שברצוני ולשאול ולבקש ממך זה, אולי תפתחו בחיפה והקריות סניף ובמרכז סניף בודד? (לדוגמא ירושלים.) אני יודע שניתן להזמין דרך האתר שלכם עם משלוח, אך אני רוכש מחשב בחלקים ובודק את החלקים בחנות היטב אחרי החלקים החדשים המשופצרים, שקיבלתי מנעה מחשבים. לא משהו אישי נגד iqpc או חנות אחרת ,שרשמתי בהודעה זאת שיש להן אמינות. אחרי המכירה חלקים משופצרים של נעה מחשבים עם אריזות חתומות במצב מפעל, אני בודק את החלקים תמיד גם בחנויות עם אחריות.
ממתין לתשובך בנושא YAIR PERETZ - IQPC.

will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|