לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-11-2009, 05:31
  CoPilot CoPilot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.08
ועדה רפואית בגיוס

היי,
אני מתגייס השבוע לקרבי, ושמעתי שאני הולך לעבור ועדה רפואית שוב בשרשרת חיול.
עכשיו-ייתכן שיש שינוי במצב הרפואי. זה איזשהו סעיף שהיה לי כבר בדרגה קלה והוריד לי פרופיל ל72, אבל אני לא חושב שהוא בדרגה קלה כי מזה כמה חודשים כבר יש לי סימפטומים שמעידים שייתכן והבעייה החמירה.

ניסיתי לקבוע תור לבדיקות דרך הקופ"ח, אבל כמובן שאין להם משהו לפני עוד חודשיים והדחיפות שלי לא ממש מזיזה להם.

אז מה אני עושה בלשכת גיוס בשביל שישימו לב אליי ויפנו אותי לבדיקות המתאימות? האם קודם כל יפנו אותי מהבקו"ם לבא"ח ואז ימשיכו את הטיפול והבדיקות, או שהכל עוצר בשרשרת חיול עד שהעניין מתברר?

מה קורה אם בסופו של דבר יש שינוי בפרופיל? יכולים להוציא אותי לדח"ש אם אני מבקש, לדחות לי גיוס או משהו מאלה?

אני צריך עצות חברים, כי אני לא רוצה ליפול בין הכיסאות כפי ששמעתי שקורה הרבה פעמים בצבא...

תודה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-11-2009, 08:33
  משתמש זכר שפני שפני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי CoPilot שמתחילה ב "ועדה רפואית בגיוס"

ממי שמעת שאתה הולך לעבור ועדה רפואית בבקו"ם?

ציטוט:
אז מה אני עושה בלשכת גיוס בשביל שישימו לב אליי ויפנו אותי לבדיקות המתאימות? האם קודם כל יפנו אותי מהבקו"ם לבא"ח ואז ימשיכו את הטיפול והבדיקות, או שהכל עוצר בשרשרת חיול עד שהעניין מתברר?
בבקו"ם, ולא בלשכת גיוס, בין כל התחנות, ממלאים טופס על מצב בריאותי נוכחי ונשאלים האם חל איזה שהוא שינוי, אז נכנסים לבדיקת רופא (אני לא בטוח אם כולם נבדקים או רק אלו שהצהירו על בעיות) ואם יש צורך בבירור רפואי נוסף (בדיקה ע"י רופא מומחה או בדיקות אחרות), ע"מ לקבוע כשירות\פרופיל חדשים, מועברים לקבוצה בבקו"ם שנקראת ור"פ יח"ש (ועדה רפואית ליחידות שדה), משם אתה נשלח לבדיקות, חוזר עם האבחנות, הועדה בוחנת אותם ומחליטה לגבי הפרופיל.*
כל הפרוצדורה הזו יכולה לקחת כמה ימים.

ציטוט:
מה קורה אם בסופו של דבר יש שינוי בפרופיל? יכולים להוציא אותי לדח"ש אם אני מבקש, לדחות לי גיוס או משהו מאלה?
הכל יכול להיות, שיבוץ אחר וגם דח"ש. אני מאמין שתיפגש שוב עם קצין מיון אם יורידו לך פרופיל (בכל מקרה אם אכן מורידים לך פרופיל דרוש אתה שיחה איתו).

*עריכה: אכן יכול להיות שיגידו לך משהו בסיגנון:"המשך מעקב ביחידה".

נערך לאחרונה ע"י שפני בתאריך 28-11-2009 בשעה 08:49.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:30

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר