לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-11-2009, 21:56
  BigSmoke BigSmoke אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.03.09
ביו"ש חולקו צווי הקפאת בניה. ראש מועצת בית אל קרע את הצו: "אני לא מכבד את הצו הזה"

פחות מיומיים מאז החלטת הקבינט על הקפאת הבנייה בהתנחלויות למשך עשרה חודשים, החלו היום (ו') קציני המינהל האזרחי לחלק לראשי המועצות בשטחים צווים המורה על ההפסקה של הוצאת היתרי בנייה חדשים, שעליו חתם אמש אלוף פיקוד המרכז, אבי מזרחי. בד בבד, נערכה הבוקר גיחת צילום אווירית מטעם משרד הביטחון, שבמסגרתה תועד מצב הבנייה בכל ההתנחלויות נכון להיום, כדי לאפשר מעקב מעתה והלאה אחר הפרות בנייה.

המתנחלים, בלשון המעטה, אינם עוברים לסדר היום על חלוקת צווי ההקפאה. כשהגיעו נציגי המינהל האזרחי להתנחלות בית-אל הסמוכה לרמאללה, אף נרשם רגע דרמטי: ראש המועצה המקומית, משה רוזנבוים, קרע את הצו לנגד עיני הנציגה שמסרה לו אותו. "אני לא מכבד את הצו הזה", אמר. "אותי לא יגרשו מהבית. לי לא יגידו להקפיא את הבנייה ביישוב שלי".

עד כניסת השבת, קיבלו שבעה ראשי רשויות את הצווים לידם, ועם שבעה נוספים נוצר קשר בטלפון. היו מקרים נוספים שבהם סירבו ראשי מועצות לשתף פעולה. ראש מועצת בית אריה, עמו יצר המינהל קשר טלפוני, הודיע כי הוא אינו מעוניין לקבל את נציגי המינהל ואת הצו שברשותם, משום שלטענתו הוא אינו חוקי.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3811699,00.html
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-11-2009, 22:09
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "ביו"ש חולקו צווי הקפאת בניה. ראש מועצת בית אל קרע את הצו: "אני לא מכבד את הצו הזה""

במה המעשה הזה קיצוני בדיוק? זה קורה גם בישראל עצמה אחרי הכל. התיקשורת חוגגת על זה בשטחים בעוד התופעה לא יחודית לשם. אם לא מתייחסים לאנשים העושים זאת בתוך ישראל עצמה, למה לסמן את האנשים העושים זאת בשטחים?
בתוך ישראל עצמה ולא רק במגזר הערבי בישראל, אלא גם בערים המזוהות עם יהודים, קורעים צווים להקפאת בניה או מתעלמים מהם. גומרים את הבניה ולא עוצרים אף אחד... נותנים קנס של אלפי שקלים וזהו בזה העניין נגמר בישראל עצמה. לא עוצרים את מפרי הצווים הללו אפילו!
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:25

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר