לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-12-2009, 19:58
  eden1449 eden1449 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.09
עזרה בקשר לטופס 55 והעלאת פרופיל(ממש דחוף)

אהלן ח'ברה,קצת על עצמי, אז ככה קוראים לי עדן, ואני נמצאת בצבא כבר כמעט חודשיים, בתפקיד פקידה בחיל הים לצערי
הפרופיל שלי הוא 64 על סעיף המטוריה(דם מקרוסקופי בשתן)העניין הוא שמעולם לא היו לי בעיות בעניין
אני רוצה להיות מכ"ית או מדריכת קרב מגע, יש לי את הכישורים והיכולת לתפקידים האלו

איך אני אעלה את הפרופיל(אם מישהו יכול להדריך אותי בעניין)
אני יודעת שיש דרכים אחרות כמו חריג פרופיל או התנדבות, אני אשמח אם תעזרו לי ותסבירו לי מה המשמעות של חריג פרופיל או התנדבות מה צריך לעשות, לאן לפנות למי לפנות, או אם לדעתכם יש דרכים אחרות לעשות את זה
בעניין של טופס 55 אם אוכל לקבל יותר פרטים בנושא מה לעשות כי אני רוצה לעבור לחי"ר בתור אחד מהתפקידים האלה

תודה ושבוע בכיף שיהייה לכם =]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-12-2009, 21:57
  Danielk35 Danielk35 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.09.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eden1449 שמתחילה ב "בקשר לטופס 55 והעלאת פרופיל(ממש דחוף)"

כל דבר שמפריע/פוגע בתפקוד הרגיל שלך - סעיף שמוריד פרופיל
כל דבר (סעיף) שקיים אצלך ולא מפריע לתפקוד הרגיל שלך - נרשם בתור סעיף ולא מוריד פרופיל.
אם את רוצה להעלות פרופיל את הולכת לרופא מומחה, מוציאה אישורים ממנו, קובעת ועדה רפואית עם הלשכת גיוס, מתייצבת בלשכה האזורית שלך במועד ומדברת עם הרופא שאליו יפנו אותך.
אם רוצים להעלות פרופיל זה לא בעיה, קצת ללחוץ על הצבא והם נותנים, אני אישית עם אלרגיה בינונית-קשה לאבק, אסטמת ילדות שהופיעה בגיל ההתבגרות, משקפיים ונזלת אלרגית - פרופיל 82.

ישן 05-12-2009, 15:54
  משתמשת נקבה נדיה ויינשטיין נדיה ויינשטיין אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.11.09
לא התנדבות, ועדה רפואית
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי eden1449 שמתחילה ב "חח כן אני יודעת שהכל נטחן לאט..."

במקרה שלך אני לא יודעת למה את יכולה להתנדב, מבחינת פרופיל זה תקף רק ל21/24, כלומר, אלה שנפסלו משירות בריאותית יכולים להתנדב...
אם התפקוד שלך תקין- ההמלצות שנתנו לך למעלה הגיוניות בהחלט. תתחילי מרופא היחידה, תסבירי לו שאת לא מבינה למה פרופיל 64, שילח אותך לנפרולוג ולבדיקות מעבדה פשוטות, ואם כל התשובות יהיו תקינות- תוכלי לגשת לועדה רפואית. זה ההליך הפשוט ביותר, לדעתי יותר סביר מטופס 55...
לאחר שתעלי את הפרופיל- יהיה לך קייס להגיש טופס 55 ולבקש הכשרה מקצועית או פיקודית שתואמת ליכולות וכישורים שלך, והמפקדים שלך אף עלולים לעזור לך, אם תגדילי ראש ותתוכיחי את עצמך. חוו"ד מפקדים זה הדבר שהכי משפיע לדעתי במקרים כאלה....
אם תצטרכי עזרה נוספת- את מוזמנת ליצור עימי קשר
בהצלחה רבה!

יעוץ, הכוונה ואימון אישי
לחיילים, מתגייסים והוריהם
nadiabeing@gmail.com
0543329188

ישן 07-12-2009, 15:37
  Danielk35 Danielk35 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.09.09
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי אושרי ארביב שמתחילה ב "ריאליטי צ'ק - אתה מדבר עם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי אושרי ארביב
ריאליטי צ'ק - אתה מדבר עם מישהי שהיא כבר חודשיים חיילת.

בכ"מ, את יכולה להתייעץ עם רופא היחידה ולבקש הפניה לאורולוג, ובמידה והוא קובע לך שאין הפרעה בתפקוד, תוכלי להגיש ערר לועידה רפואית (קחי בחשבון שכמו כל דבר בצבא, הגלגלים טוחנים לאט) ולהעלות פרופיל, משם, ישנה האופציה של ט55 לתפקידים האלו (שוב, הגלגלים טוחנים לאט). בהצלחה לך

אני פגשתי חייל משהעיפו מהצנחנים על רפואי בלשכת גיוס ביום שהעלתי בו פרופיל......

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:39

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר