לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-12-2009, 14:24
  aammen aammen אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.12.09
[שאלה] סירוב פינוי מהבקום (מ.צ)

שלום לכם .
קיבלתי לאחרונה שיבוץ למשטרה הצבאית. איני מוכן לשרת בחיל הזה, לא צריך להתחיל לפרט למה, אני בטוח שרוב האנשים כאן מבינים את חוסר המוטיבציה לשרת בבה"ד 13.
יש לציין שהיה לי פרופיל 97 והורד לי הפרופיל ל64, הייתי אמור לשרת במוד"ש (מודיעין שדה) בשמחה.
איני מתחמק משירות בצה"ל, אלא לא רוצה לשרת בחיל המ.צ ספציפית. אני כן רוצה לתרום לצה"ל ולמדינה בחילות אחרים.
הגעתי להחלטה לסרב פינוי בבקו"ם - אני מודע לכל הצרחות, הטרטורים, ההבטחות, המסדרים וכל שאר הניסיונות שנועדו להשפיל.
הבנתי שקרבי שמסרב קרבי ורוצה ג'ובניק מקבל טרום מעצר, מעצר בקום ואז כלא. ג'ובניק שרוצה ג'וב אחר מקבל טרום מעצר, מעצר בקום ואז מקבל ג'וב אחר.
אבל האם סירוב של מ.צ הוא שונה? האם מתייחסים לכאלה שהיו מיודעים למ.צ ומסרבים כמו אל אלה שסירבו קרבי ורוצים ג'וב ? אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין .
עוד שאלה שיש לי זה האם ובמקרה שאועבר לכלא או במעצר הבקו"ם אוכל להוציא פטורים שבאמת מתאימים למגבלות הרפואיות שלי כרגע ?
מי שיוכל לעזור לי , אודה לו מאוד.
שבת שלום לכולם .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:24

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר