לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-12-2009, 18:52
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי met_mizman שמתחילה ב "התקשרות שמתנתקת לאחר login לשולחן עבודה מרוחק"

לא הצלחתי להבין מהיכן אתה מתחבר ב RDP לאן (ובייחוד - איפה המחשב עם המודם הסלולרי בעניין...)

אם מדובר על התחברות מהמחשב שמחובר אליו המודם הסלולארי אל מחשב מרוחק בפרוטוקול RDP, הדבר קצת מוזר. אני יכול לחשוב במקרה כזה רק על בעיות MTU, הפרעות בקליטה או חסימה מכוונת מטעם ספק הסלולר.

אם אתה מתחבר אל המחשב בעל המודם הסלולרי ב RDP (כלומר, הוא שרת ה RDP), אז יכול להיות שעצם ה login מבצע משהו על החייגן (בעיית תכנון של חלונות, לא בעיית רשתות) - בייחוד אם החיבור הזה דואג להחליף את היוזר המחובר, ואז מבצע logout (חייגני חלונות מתנתקים לרוב ב logout... למיקרוסופט הפתרונים באשר להחלטה תמוהה זו...)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-12-2009, 02:26
  hack2003 hack2003 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.06.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי met_mizman שמתחילה ב "הכוונה היא להתחברות אל המחחשב..."

הסיבה לבעיה שלך היא ממש פשוטה...
על מחשבי שרת אתה יכול לבצע חיבור RDP במקביל לעבודה על שולחן עבודה פעיל.

הבעיה בחלונות XP ובגרסאות השונות של חלונות XP ומעלה היא שאתה יכול לבצע חיבור CONCURRENT יחידי לשולחן עבודה.
מה שזה אומר שרק אדם יכול לעבוד על המחשב.
אתה מנסה להתחבר למשתמש אחר במחשב או למשתמש הפעיל?

התוצאה של זה לרוב היא שהמחשב מחובר דרך שולחן עבודה אחד שבו המודם פעיל ואז כאשר המחשב מקבל התחברות לשולחן עבודה מרחוק הוא לא מעביר את הבקרה על השולחן עבודה למחשב אחר אלא מנתק את שולחן העבודה ברמה מסויימת ומתחבר אליו בשנית.

בגרסאות הראשונות של XP הייתה אפשרות להתחבר למחשב (XP PRO בלבד) במעל חיבור אחד.
מה שאני עשיתי תקופה מסויימת זה היה להתקין את הגרסא הישנה של הקבצים על חלונות ובכך לאפשר לכמה אנשים לעבוד במקביל על המחשב.
יצא לי גם לנסות את זה על חלונות ויסטה אבל לא על חלונות 7.

אגב סתם בשביל הקטע תשים לב שכשאתה מתחבר לשרת תכנס למנהל המשימות ותראה איזה משתמשים מחוברים ותראה שיש לך שני משתמשים שמתחברים למחשב למרות שאם ונניח אתה משתמש באותו המשתמש.

יש עוד אופציה נוספת וזה להשתמש בתוכנה TEAMVIEWER שפשוט תתן לך גישה לשולחן העבודה הפעיל.
יש בTEAMVIEWER אפשרות לאפשר חיבור ישיר למחשב ואז התעבורה מהירה יותר מאשר בשימוש אך ורק בשרתי צד שלישי של החברה.
שתי דרכים לעשות זאת.
1. להגדיר את האפשרות לחיבור דרך כתובת LAN ובמקרה שהמחשב מחובר ישירות עם מודם אז כתובת חיבור האינטרנט היא בעצם כתובת ישירה של המחשב ונחשבת כמו LAN רק שצריך לוודא את הגדרות הפיירוול במחשב.
2. להגדיר בהגדרות המתקדמות של TEAMVIEWER את האופציה DIRECTIN שגורמת לזה שאחרי החיבור דרך שרתי חברת TEAMVIEWER המחשבים מתקשרים ישירות ולא דרך שרתי האמצע ככה שמהירות החיבור גבוהה בהמון.

בשתי האופציות מדובר על שיפור משמעותי בביצועים\מהירות אבל עדיין באמת שלא מצאתי פרוטוקול שולחן עבודה מרוחק שעובד יעיל כמו RDP.

אמנם האשמה פה לא נופלת על ספקית הסלולר אבל זה לא קשור לאיזה שימוש הם נתנו לך את המודם... החיבור אמור להיות פעיל ולשמש לכל דבר שתרצה הכולל בתוכו תעבורת אינטרנט.
אם הם לא יודעים לתמוך בתצורה שלך הם יכולים להגיד את זה ואכן זה מתקבל על הדעת שהם לא יתמכו בהגדרות מתקדמות כמו הגדרת שרת RDP של מיקרוסופט שהוא מוצר של מיקרוסופט ולא של חברת הסלולר.
זה כמו שחברה תקנה איזה FORTIGATE ותבקש מספקית האינטרנט שלה שתנהל לה את המחשב בתור חלק מהשירות =\

ישן 04-12-2009, 07:54
  met_mizman met_mizman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.06.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי hack2003 שמתחילה ב "הסיבה לבעיה שלך היא ממש..."

כמו שציינת, "מנתק את שולחן העבודה ברמה מסויימת", לא ניתוק מוחלט, והרי אם אני עובר בין משתמשים בגישה מקומית, החיבור לא יתנתק, כך שחיוג יכול ואומר להיות משותף לכל המשתמשים במחשב, ואפילו בעת ביצוע ניתוק מוחלט המערכת שואלת האם לנתק את החיוג, למה אם אני מתחבר מרחוק הניתוק מתבצע אוטו'?

הפתרונות האחרים לא יעילים כ"כ במקרה שלי, אנחנו צריכים לשלוח מסמכים להדפסה מקומית מהתוכנה שעל המחשב המרוחק, וגם אם ישנה האופציה הזו באי אלו תוכנות, הכל כבר מוגדר כראוי לעבודה ב RDP.

לגבי חברת הסלולר, רק ציינתי זאת לידיעה בעלמא למי שמתכנן להתקשר עמם בעתיד, שידע לאיזו רמת תמיכה עליו לצפות, אמנם במקרה זה אין זה בעיה אצלם, אבל הגישה הזו מתמיהה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:30

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר