לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-12-2009, 13:48
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
מן הסקר אנו למדים ש4% מהעונים ו100% מהסוקרים סבורים שאיתן וויצמן
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "סקר "וואלה" ו"מאגר מוחות" קובע: המנהיג הישראלי שהכי מתגעגעים אליו הוא יצחק רבין ז"ל"

היו ברי השוואה במעמדם לראשי ממשלה ['מנהיג' זהו תואר נזיל למדי]. מה שמדהים זו העובדה שנמצאו 2% המתגעגעים ל...דיין??

אני מניח כי באותיות הקטנות כתוב שהסקר נערך בקרב במאי קולנוע, פמניסטיות מהשמאל הקיצון ועיתונאי שוליים נשכחים ממעריב ושההשתתפות בו הייתה אסורה על לוחמי מלחמת יום הכיפורים, בני משפחותיהם וכל מי שלא סבל מלקויי ראיה ושמיעה באותה תקופה...

לענין מהות הסקר: כפי שנאמר מעלה, 'געגוע' מצריך הכרות עם האדם ולא עם דמות שנבנתה. אני מניח כי גם בקרב המכירים היה רבין זוכה להשג טוב יחסית אך הכנסת צעירים לסקר הופכת אותו לסקר תדמית.

איש ממנהיגי העבר אינו 'זוכה' ליום זכרון רשמי, שני שבועות למידה ושידור מרוכזים וכו'. בן גוריון זוכה למעט יותר חשיפה בשל יום העצמאות אם כי בתי הספר מקדישים יותר למידה להבטי רבין מאשר להבטי החתירה והמלחמה לעצמאות. מפתיע אותי לכשעצמו באם היו מבין הצעירים שהכירו את דמויות ראשי הממשלה האחרים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-12-2009, 20:43
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
רבין הוא כלי וכבודו מעניין כהוא זה את עורכי הסקר.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "יש קווי דמיון בין געגוע לרבין לבין געגוע לנאום ההכתרה של אובאמה!"

בין מי למי הסקר משווה ולצורך מה? מה עניין דיין, רפול ווייצמן? מה ניסוח השאלות המדוייק ומה זה לכל הרוחות 'מתגעגע'??

אני למשל מעריך מאוד את פועלו של שמיר אך עיני אינן מצטעפות בהשמע שמו. אז אני מתגעגע או לו?

28% לא השיבו. אולי הם ימניים אשר עדיין רדופי פחד ממשטרת המחשבות של אוסלו שפעלה ללא רחם לאחר הרצחו? והמשיבים המתגעגעים, מה זה מעיד עליהם? המשאל נערך בין רגשנים?

פילוח מבין השורות מראה כי ככל שעולה שכבת הגיל וחשיפת המשתתפים לרבין הממשי - כך ירדה מידת הגעגוע. למעשה הרוב היחיד הושג בקרב המתגעגעים שלא זכו להכיר את מושא הגעגועים..

כך לא משיגים כבוד לרוה"מ אשר ראוי לכבוד. כך בסה"כ עושים יח"צ לאלה שהוליכו אותו שולל ועושים שימוש בשמו. גם אני וגם ביגסמוק לא ממש מחבבים אותם.. אני מניח שגם רבין לא היה אוהב אותם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:51

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר