לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-12-2009, 16:34
  mr voss mr voss אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.05.07
תפקיד מעניין

אני כרגע לפני גיוס ומאוד מאוד חשוב לי שיהיה לי מעניין בשירות. אם אהיה מעוניין ומאותגר, התפקוד והמוטיבציה שלי יהיו גבוהים בהרבה מאשר אם אני בתפקיד שלא מושך אותי.
יש לי נתונים גבוהים ופרופיל 97 עם סעיף גמגום, אני מעוניין בתפקיד לאו דוקא קרבי,אין לי בעיה שזה יהיה יומיות,28,קל"ב,בסיס סגור\פתוח,קבע אם צריך...אבל העיקר שיהיה מעניין!
אני כרגע גיוס מרץ 10 ומוכן לדחות אם צריך.
יש למישהו הצעות לתפקידים ודרכים שאוכל להגיע אליהים?
אני כרגע מנסה להתמיין לחוקר מודיעין ימי,אבל לא מצליח כל כך...
אשמח לכל המלצה שהיא!
תודה רבה וחג שמח!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-12-2009, 10:32
  משתמשת נקבה נדיה ויינשטיין נדיה ויינשטיין אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.11.09
מה עושה את התפקיד מעניין?....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mr voss שמתחילה ב "תפקיד מעניין"

איך יודעים מה "מעניין" ומה לא?... במיוחד במה שנוגע לתפקיד בצבא?.....
הרי יש המון גורמים חיצוניים שלכאורה אין לך שליטה עליהם? ומה אם הם לא יהיו מעניינים או נוחים? תסבול 3 שנים?...
לדעתי, עכשיו כשכבר עשית את המיונים (ממה שהבנתי), ואתה ממתין לשיבוץ - תיראה מה הם הדברים שאתה יכול לשלוט עליהם, ומה לא. סביר להניח שבשלב זה אין לך מה לעשות, חוץ מלסמוך על ג'ה ולהאמין שיהיה טוב בזמן שגלגלי המערכת משבצים אותך, ומכיוון שצרכי המערכת אינם בשליטתך -תרפה מהלחץ, תהנה מהמעט אזרחות שנותר לך. אלא אם כן תוזמן לראיונות/מבדקים נוספים, ואז אתה כן יכול לשלוט על הרושם שאתה רוצה ליצור אצל המראיינים.
מה שאני מנסה להגיד, שיצירת עניין בתפקיד היא גם דבר שאתה יכול לשלוט עליו, לדעתי. גם אם תשובץ לתפקידים שלכאורה נראים "לא קשורים" לחיים - אפשר להתקדם ולתהתפתח לכיוונים מפתיעים אם אתה מוכיח את המסוגלות שלך לאורך זמן..
הסטטיסטיקה והניסיון שלי מוכיחים שמי שבאמת רוצה שיהיה לו מעניין בצבא- מגדיל ראש ופותח עיניים ואוזניים בכדי ליצור לעצמו עניין ואתגר בתפקיד, ולהתפתח משם. ולרוב הגישה מוכיחה את עצמה.
אם תהיה עסוק ב"ביצ'ינג" ותחושת קורבנות על כמה התפקיד/הקורס/המפקד/החברה/האוכל/הרסר/וכו -"חרא" - ככה יראה גם השירות הצבאי שלך. הכל שאלה של גישה ולדעת מה יקדם אותך באמת, ומה יהיה ביזבוז של אנרגיה. כמו למשל, לנסות לנחש לאן ישבצו אותך, ומראש להחליט מה אתה אוהב ומה אתה שונא, עוד לפני שהתגייסת....
זו דעתי, בכל אופן.
שא ברכה והצלחה!

יעוץ, הכוונה ואימון אישי
לחיילים, מתגייסים והוריהם
nadiabeing@gmail.com
0543329188

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר