לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-12-2009, 20:47
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Rationalist שמתחילה ב "זה בסדר - הם ימשיכו להימכר...."

תשמע עדיין היבואן של nec והחברה עצמה גוזרים קופונים על כל מי, שקונה צורב nec. זה מה, שמרגיז בסיפור הזה בגדול.
אתה צודק, אותן חנויות מוכרות את אותם צורבים של nec אחרי, שמשהו מחזיר אותם ללקוח הבא בתור.
נעה בזמנו אמרו לי תשמע זה לא הולך, הצורב נרכש לפני חודש, אז עניתי להם... הצורב היה אצלכם שלושה שבועות במעבדה שלכם אז למה איבוד ערך כזה גבוה. בסוף נתנו לי מחיר מחירון שלו מלא חזרה פיצוי. הסיפור עם הלוח-אם המשופצר הגיע אחרי זה, חבל שלא הבנתי אז עם מי יש לי עסק בנעה. זה חוץ מהמארז שהם מכרו לי היה משופצר, אבל הם זייפו והסתירו את זה היטב בצורה מדהימה ומקצועית מאוד. הכונן הקשיח, שקיבלתי מהם גם לא חיי הרבה ועשה בעיקר צרות. בסופו של דבר רכשתי חצי מחשב מחדש אצל חנויות אחרות... שיש להן אחריות והם לא רמאים.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 18-12-2009 בשעה 20:52.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-12-2009, 02:40
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.04
אגב כרגע בניו אגג לא מוכרים נק, אבל מוכרים שני חברות שהן
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "אפשר עוד מהדברים שלך להתבלבל ולחשוב שצורבי נק מוכרים רק בארץ."

בדיוק אותה הגברת בשינוי אדרת.(סוני, ליטאון)
http://www.newegg.com/Product/Produ...N82E16827106281
http://www.newegg.com/Product/Produ...N82E16827118030

אצלי באופן אישי הצורב נק עבד מצויין עד לפני מספר חודשים(נקנה ב2005), עובד גם היום אבל לפעמים מתקשה לקרוא DVD שנצרבו בצורבים אחרים, יחסית במעט דיסקים ולרוב כאשר מדובר במדיה ירודה, בכל זאת צורב מ2005 אפשר להבין...

מנסיון אישי בכל מה שקשור לכוננים אופטיים החברה הכי נוראית בעולם זו תושיבה(לא יודע אם הם מייצרים היום כוננים), אבל אני אלהם לא מתקרב.
כיום אני אישית משתמש בסמסונג.
ישן 20-12-2009, 17:20
  Rationalist Rationalist אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.05
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "1)אבל הם מכרו עד 2008- התלונות הם מ2006."

אז בעצם Newegg לא מוכרים זמן מה (שנה-שנתיים) את Nec (ולעניין זה, Nec הוא צורב שכתוב עליו Nec ולא משהו אחר). זה אומר שהם הקשיבו לתלונות והפסיקו כליל למכור מוצר שנמכר עדיין בארץ.

אגב, לא הייתי מצפה מ-Newegg להפסיק למכור זבל אחרי תלונה אחת או שתיים. בכל זאת יש קרדיט ליצרן בסדר גודל עולמי. עם זאת, טובת הצרכנים חשובה לא פחות ואחרי בדיקה יסודית יש לקבל החלטה חד-משמעית (ואני מאמין שגם בתקופת הביניים פיצו את מי שנפגע).

עובדתית, כולנו מסכימים שמי שרוצה (או אפילו לא מתנגד) יכול לקנות כונן Nec, שיש אוסף מתמשך של עדויות לגבי חוסר-כשירותו לעשות בדיוק את מה שהוא אמור לעשות - לצרוב. אין מי שיעצור בעדו לקבל החלטה לא נכונה (הנובעת מבורות) ואין מי שיאסור על חנויות/רשתות למכור לו מוצר שאינו שווה את דף האחריות המגיע עימו.

ביזיון.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:41

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר