לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-12-2009, 22:55
  agmony agmony אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.06.06
כמה ימים לפני מעבר להוט - כמה שאלות

שלום,
בעוד כמה ימים נגמרת לי ההתחייבות לADSL בבזק ואני אעבור לUFI של הוט...יש לי כמה שאלות.

1.בהנחה שאני אתחבר בMPLS, כמה זמן הlease שהם נותנים לIP? שבוע/חודש?

2.אני מעוניין להשתמש בראוטר שלי, שמיועד לADSL, כBRIDGE. קראתי שהדבר אפשרי ע"י ביטול חלוקת הכתובות בנתב וקבלת IP ישירות מהמודם של הוט. הבנתי שהם מאפשרים עד 3 כתובות בו זמנית...שאלתי היא אם ניתן לנתק מחשב אחד ולחבר אחר (אם נכנס מחשב רביעי, שכביכול לא אמור לקבל כתובת), באופן אוטומטי? כלומר לא צריך להתקשר ולבקש מהם לרשום את הMAC של המחשב שמעוניין להתחבר, כל עוד 3 מחשבים או פחות מחוברים, אפשר להחליף ביניהם?

3. שאלה שקשורה ברשתות - אם אני מתחבר בצורה שתארתי למעלה, ברור שלא תהיה לי רשת פנימית. האם אני יכול להגדיר ידנית במחשבים IP עם הראוטר כgateway, וכך ליצור רשת פנימית בלי DHCP כלל? או שזה לא יעבוד כי הראוטר מתפקד כbridge פשוט (למרות שעדיין תשאר הגדרת הlan הקודמת)

תודה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-12-2009, 10:19
  agmony agmony אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.06.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי RiU שמתחילה ב "1. ה LEASE לא קבוע.... בדר"כ..."

תודה על תגובתך.

כרגע יש לי רק 2 מחשבים שצריכים חיבור לאינטרנט חיצוני (אחד נייד, אחד נייח ויש לי גם סטרימר שעליו אני אגדיר כתובת פרטית, ואשתף קבצים עם virtual machine כך שלא אצטרך כתובת חיצונית).

אתה צודק שיותר הגיוני פשוט לקנות ראוטר, אבל אחת המטרות של מעבר התשתית היתה לחסוך כסף (12/1000 מגה במחיר של 5/500 פחות ה"קו קל" של בזק, חודשיים חינם...). ייתכן ואקנה ראוטר מהם אם אצטרך אותו, אבל כרגע נשמע שהם 250 ש"ח מיותרים (אלא אם כן יש למישהו המלצה על דגם ספציפי שעובד טוב ועולה פחות מזה).

מטרה נוספת היא יציבות/רציפות החיבור. עם בזק יש לי מודם שמחליט לעשות reconnect מתי שבא לו, לפעמים אין גישה לממשק הניהול, נתוני קו לא יציבים בהשוואה למודמים אחרים שחוברו לאותו קו וכו' - כנראה לא עומד בעומס של טורנטים... בזק החליפו לי אותו כבר פעמיים לאותו דגם, ולא רוצים לתת לי משהו שפשוט עובד.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:15

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר