לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-12-2009, 09:25
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אינני זקוק לכל תשומת לב והיית יכול לחסוך את תגובתך
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי מרקויס שמתחילה ב "מה אתה רוצה ממנו? הוא בסך הכל..."

אני כותב עבור אלו, שעדין קים ב"שריונם" סדק צר של פתיחות ונסיון להבין מה נעשה סביבם/סביבינו.

לא לעולם נוכל ל"שחק" כמו ה"בריון של השכונה". יבוא יום ו"נטבע" בתוך רוב פלסטינאי והם אינם זקוקים לאלימות להשיג זאת. ההיפך, השקט והשלווה והרדמת אלו החושבים שמחוייבים לקיים הבטחת אלוהה ולו רק בחלקה בינתיים, יביאו לכך.
מי שאינו חושב שאת ארץ ישראל המערבית יש לחלק בין שני העמים, פועל למען קריסתה של מדינת ישראל, כישראלית ומתקדמת.

אני כותב למען אלו שאינם מסתפקים באי קיום המצווה - אל תגיל בנפול אויביך, אלה השמחים לאידם, גם כאשר קורה משהו לבני משפחתם - כאלו שאין להם כל נגיעה בטרור.

אני כותב למען אלו המוכנים לגנות כל אלימות שהיא - אפילו אלו שדם יהודי טהור זורם בעורקיהם.

אני כותב למען כל אלו המוכנים לגלות פתיחות ומחשבה - אפילו אם אינם בדעה שלי. למען אלו המסוגלים לנמק את דעותיהם בצורה הגונה, רצינית, ענינית ובלתי מוטה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-12-2009, 12:34
  משתמש זכר מרקויס מרקויס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.08
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אתה דוגמא קלסית של מי שאינו מבין בין ימינו לשמאלו"

אבל עזוב בחייך, דיפ ספייס רק נתן קישור למות אמו של הנבלה, ואתה תקפת אותו באופן אישי כאילו אין מחר.
אני חי בקיבוץ ולא חסרים חבר'ה שמאלניים אבל אתה משהו מיוחד,לפעמים אני מיצר על כך שאני לא מצליח להבין את הרציונל שעומד מאחורי אנשים כמוך, אני מת להבין איך עובד מנגנון ההשמדה העצמית שלכם, רבאק מדובר באחד ממתכנני הפיגוע במגדלי התאומים אם אני לא טועה.
בנפול אויב כזה אני כן אשמח.
הוא כמו נאצי.
הוא ישחט אותך בלי להניד עפעף רק בגלל שאתה יהודי, גם אחרי שתחלק את פיסת האדמה האחרונה .
אבל למדתי שאנשים שמחזיקים בדעות כמו שלך אף פעם לא ייתנו לעובדות לבלבל אותם..

ישן 21-12-2009, 14:02

לקבוצניק שאינו מצליח להבין דברים רציונאליים
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי מרקויס שמתחילה ב "אבל עזוב בחייך, דיפ ספייס רק..."

אין כל ויכוח שהאדם, שלצערי איננו נבלה ואפילו איננו תחת סוגר ובריח, חייב להתפס ולהענש על פי כל דין. אבל מה רוצים מאמו יולדתו ?
למלה שמחה בעברית ישנן מספר שמושים. קיימת שמחה לאיד - שמחה שאינה ראויה ואני מבקר אותה וקיימת שמחת מצווה (לאו דוקא מצווה דתית) או שמחת בצוע שאני משבח אותה. אני תמיד שמח שתופסים מפגעים, מחבלים, מרצחים ודנים אותם על פי חומרת הדין.
נאצי - אתה אמרת. נאצים היו רק בגרמניה בשנות ה- 30 וה- 40. רוצח עדין איננו נאצי וכל מי שמייחס לרוצח כאילו מדובר בנאצי אין הוא ידע מה הוא שח, מזלזל בשואה ושותף למכחישיה.
המנגנון שלי הוא הרצון לחיים ולקיומה של מדינת ישראל. מנגנון השמדה העצמית פועל אצל אלו הדבקים בהבטחת אלוהה ואינם מבינים, שקיימות הבטחות אלוהה זהות גם לאחרים.
כפי הניראה לא למדת מספיק ועליך להרבות וללמוד. אנשים שמחזיקים בדעות כמו שלי הם אנשים החיים את המציאות, קוראים את השטח ופועלים לטווח הרחוק.

נערך לאחרונה ע"י ישראל היפה בתאריך 21-12-2009 בשעה 14:21.
ישן 22-12-2009, 10:33

צר לי על משפחתך שאבדה בשואה-הקמנו את מדינת ישראל על מנת שלא תחול שואה נוספת
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי מרקויס שמתחילה ב "1. לשיטתך אני שותף למכחישי..."

1. לשיטתך כל מדינת ישראל תלך לעזעזל - מתוך קוצר ראות.

2.מי שאינו מסוגל להסתכל מעבר לטווח אפו - דומה לאותם היהודים החל מיציאת מצרים ( בצלים ושומים ) ועד לאלו המעדיפים את הגלות ה"שמנה", על בניית מדינת ישראל חזקה ובטוחה. אותם אלו החיים על זמן שאול ואינם רואים כיצד ה"קרקע" הולכת ונשמטת מתחת לרגליהם.
3.יתכן וככה חושבים אויבינו מבין המוסלמים ואולי אפילו כל גויי העולם, שיהודים ואפילו ישראלים, אין מקומם על פני האדמה. לכן, אנחנו חייבים להתבסס במדינת ישראל וממנה להדוף את כל הקמים עלינו. הצלחנו בזאת עד עצם היום הזה - מדינות ערב הגיע להבנה, שבכוח לא יוכלו להזיזנו מכאן. אלא ש"יהודים טובים" כמותך, עושים הכל על מנת שנתחסל ב"אופן טבעי", באמצעות קידום המצב בו נהיה מיעוט במדינה "גדולה" במקום שמירת הרוב במדינה קטנה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:27

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר