לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-12-2009, 01:13
  משתמש זכר שפני שפני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.09
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי אחד_שבא_והולך שמתחילה ב "צודק, נבהיר את עצמי מעט. כמו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי אחד_שבא_והולך
כמו שציינו פה כבר, יש הבדל די גדול בהשלמה של הקמ"נים השונים. לוחם שעשה קורס מש"קי מודיעין, ואז יוצא לקצונת מודיעין, עושה השלמת קמ"נים אחרת מזה של חייל ב 8200 או ביחידות אחרות בתוך אמ"ן. עוד משהו שאני לא ממש סגור עליו זה שרוב החבר'ה מתוך אמ"ן עושים נחשון, ולא מעוז. כאלה שיוצאים מחוץ לאמ"ן והולכים להיות קמ"ני גדודים וכאלה, יוצאים למעוז.
וטענו משהו שונה? לא.

הבט כאן (בעיקר בחלק המודגש):
ציטוט:
במקור נכתב על ידי שפני
אני ו Zed התכוונו לכך שאפשר להיות קמ"ן באופן *כללי* גם אם לא היית בחיל מודיעין קודם לכן, איפה? זה לא אמרנו. (סביר להניח שאם היית שיריונר לפני הקמ"נים לא תשובץ כקצין מודיעין בטייסת).

"תפקידי מודיעין" לא אומר בהכרח להיות ב"חיל מודיעין".
אז לא הנפצנו או טעינו במשהו.

ציטוט:
ואני אשמח לדעת איפה בדיוק סתרתי את עצמי......
כאן "אי אפשר":
ציטוט:
לא יודע מאיפה הבאת את זה, אבל אי אפשר לעשות השלמת קמ"נים (מחקר\פענוח וכו') אם לא עשית תפקיד מודיעיני לפני.
וכאן פתאום "יכולים":
ציטוט:
יש מספיק קציני שטח, שאפילו בלי הכשרה של מודיעין יכולים להגיע לאמן, לכלל היחידות,
על פניו יש כאן סתירה, אנא הבהר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-12-2009, 01:22
  אחד_שבא_והולך אחד_שבא_והולך אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.08
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי שפני שמתחילה ב "[QUOTE=אחד_שבא_והולך]כמו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שפני

כאן "אי אפשר":
וכאן פתאום "יכולים":
על פניו יש כאן סתירה, אנא הבהר.

עשית פה סלט.
בחלק הראשון דיברתי על כך שעד כמה שאני יודע חיילים בלי הכשרה מודיעינית לא יכולים לצאת לקקצ עם השלמה של קמ"נים (ואני לא מדבר על קצונה של מודיעין שדה ושל חירניקים כי בה אני מבין פחות, אלא יותר בתפקידי הליבה של מודיעין - עחמ/מופת/מבר וכו')
בחלק השני דיברתי על כך שקצינים שאמנם לא ביצעו תפקידים מודיעינים יכולים להגיע לתפקידים מודיעינים, אם זה בגדר תפקידי שטח או תפקידים מודיעינים בתוך אמ"ן.

אין פה שום סתירה.

נערך לאחרונה ע"י אחד_שבא_והולך בתאריך 21-12-2009 בשעה 01:27.
ישן 10-12-2009, 15:41
  amit_mit amit_mit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.11.09
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "מה הדפר שלך, ומה למדת בתיכון?"

דפ"ר 60 לצערי (ידוע לי שפיקששתי רק בכמותי, פשוט חוסר ידע בסיסי).
מתאם קצונה 2 וסימול עברית 9(אם זה משנה)
פיזיקה ביולוגיה.

אני יודע שהנתונים האלה לא הכי גבוהים, מצד שני אני יודע שהם מתאימים לכל תפקידי המודיעין שבחיל האוויר (הופיעו לי במנילה אך עקב טעות של הצבא לא נכנסתי למיונים של המנילה).

הייתי מאוד רוצה להגיע לחטיבת המחקר או לקורס מופ"ת. גם אין לי בעיה לעשות דח"ש ולקבל את הצ'אנס להתמיין (או להתמיין על מדים ולהיות בצבא בתפקיד זמני סתמי עם ויתור פז"מ - כלומר שזה לא יהיה על חשבון שלוש השנים שאני מחויב לעשות).

השאלה היא איך אני אמור להגיע למישהו שיקשיב לרצון שלי ולמוטיבציה שלי, כי אני באמת מאמין שעם המוטיבציה והרצון שלי אני אהייה מסוגל להרשים ולשכנע את מי שאחראי על הנושאים האלה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:48

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר