תקשיבו, אחרי שבועיים של טירונות חשבתי לקחת איתי ציפית של שמיכה כדי להיכנס אתה לתוך השק"ש ולקנות כרית קטנה(כי גדולה תתפוס יותר מדי מקום בתיק). רעיון טוב? או שיש לכם רעיון יותר טוב?
כן, תשכח מהשק"ש (אם מותר לכם כבר להביא מצעים מהבית) תביא איתך מצעים, שמיכת פוך, וכרית נוחה, אחד הדברים הכי חשובים לי בבסיס, כל לילה כשאני הולך לישון זה נותן לי קצת הרגשה של בית ונעימות כזאתי....
תקשיבו, אחרי שבועיים של טירונות חשבתי לקחת איתי ציפית של שמיכה כדי להיכנס אתה לתוך השק"ש ולקנות כרית קטנה(כי גדולה תתפוס יותר מדי מקום בתיק). רעיון טוב? או שיש לכם רעיון יותר טוב?
אני לא אוהב כריות גבוהות אז כנראה היה לי קל יותר. אני הלא גבוהה כך שהיה לי המון מקום בשק"ש ולכן את הקצה מאחורי הראש פשוט גלגלתי והייתה כרית.
אגב בטירונות ישנתי על השק"ש אם היה לי חם... לא הבאתי שום מצעים איתי ושום כלום.
בשירות בגולן התכסיתי כל השנה באותה שמיכה - שמיכת פליז כזאת שמתכרבלים איתה בספה..... וכרית שטוחה קטנה.
חזרתי אחרי שבועיים בבסיס, השק"ש בכביסה אחרי שבוע של מטווחים. אני רואה אנשים שמביאים שמיכת פוך לחדרים, אני מת לעשות את זה אבל אני חושב על כמה בעיות שיכולות לצוץ מזה:
1. יקח לי שעה לסדר סידור אחיד עם שמיכת פוך כי דברים אזרחיים לא אמורים להיות על המיטה.
2. אין לי מושג איפה אני הכניס שק"ש כשאני אקח אותו אל הבסיס ובחזרה.
יש לכם פתרונות? יש לי דודא לפוך בבסיס.
אצלנו (הנדסה נוב 9) יש איסור על כל המצעים וחובה לישון בתוך השק"ש. הקפיצו אותנו כבר כמה פעמים על כרית פה או שם.....יש מין סדין פליז כזה שנכנס לשק"ש וזה בסדר גמור.