לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-04-2005, 09:09
צלמית המשתמש של תוהו ובוהו
  תוהו ובוהו תוהו ובוהו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.10.04
אוהדים במשחקה של סנטאנדר: "תחי פלסטין, ישראל רוצחים"

אוהדים במשחקה של סנטאנדר: "תחי פלסטין, ישראל רוצחים"

יוסי בניון ודודו אוואט נתקלו בקבלת פנים עויינת באוסאסונה, בהפסד קבוצתם. אוואט: "רק באיצטדיון הזה נתקלתי בדבר כזה, וזה קרה שם גם בעונה שעברה"
תומר גנור

חוויה לא נעימה עברו דודו אוואט ויוסי בניון במשחק בו נוצחו עם קבוצתם ראסינג סנטאנדר בחוץ 1:0 על ידי אוסאסונה בליגה הספרדית. במהלך המשחק הניפו חלק מאוהדי אוסאסונה את דגל פלסטין וצעקו לעבר שני השחקנים הישראלים: "תחי פלסטין, ישראל רוצחים".
  • על המחזור הספרדי ונצחונה של ריאל על ברצלונה - לחצו כאן.

אוואט ובניון לא התייחסו לפרובוקציה ואוואט אמר אחרי המשחק ל-ynet: "רק באצטדיון של אוסאסונה נתקלתי בדבר כזה וזה קרה לי גם בעונה שעברה שם. יוסי ואני לא הגבנו כי לא צריך להגיב".

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/532018/2_m.jpg]
דודו אוואטצילום: יוסי רוט

על ההפסד עצמו, שהשאיר את הקבוצה במאבק נגד הירידה, אמר אוואט: "ברור שאנחנו מאוכזבים, אבל לפחות הפער נשאר על עשר נקודות. דיברתי עם השופט בסוף בגלל שהרגיז אותי שהוא הוסיף שלוש דקות למחצית השניה, אבל מתוך השלוש דקות האלה לא שיחקנו אפילו שניה אחת. הוא עצר את המשחק בתוספת הזמן כדי להוציא כרטיסים צהובים, אבל לא הוסיף את כל הזמן הזה שאוסאסונה ביזבזו".

אוואט התייחס לשער שספג בעקבות הגבהת כדור גובה לרחבה שלו: "זו לא טעות שלי, כי הייתי צריך לצאת לכדור הזה. אנשים סתם מקשקשים בארץ כשהם מדברים על כדורי גובה. עמדתי לכוון את החומה ויצאתי לצד השני, אבל נתקלתי בדרך בשחקן שלנו שעמד עם הגב אלי ולא שמע אותי צועק לו לעזוב את הכדור. זה קורה. שחקן שלהם נגח (האורוגוואי ריצ'ארד מוראלס – ת.ג) ושחקן אחר (הקמרוני וובו – ת.ג) כבש".

- אתה לא חושב שיש לך בעיה ספציפית בכדורי גובה?

"שיפסיקו כבר עם הבלבולי מוח האלה על כדורי גובה. מהבחינה הסטטיסטית אני השוער שיוצא הכי הרבה לכדורי גובה בליגה הספרדית וזה מוכח. אני לא עובד על זה במיוחד באימונים, אלא באופן רגיל. יש אימונים מיוחדים שאנחנו עושים כל שבוע על כדורי גובה, אבל כל שבוע אותו דבר.

"אני רואה את השוערים הכי גדולים בעולם מקבלים גולים מכדורי גובה. אם במשחק אתה לוקח שישה כדורי גובה אז קורה לפעמים שלאחד אתה לא מגיע. אם הכדור היה מגיע לאמצע השער ולא הייתי מגיע אפשר היה לומר שעשיתי טעות, אבל במקרה הזה ניסיתי להגיע מהקורה עד לצד השני וזה באמת היה רחוק והיה קשה להגיע".

ynet

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:58

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר