לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-01-2010, 19:47
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בקשה למספר מפרטים, פירוט בתוכן.

הייתי מרכיב לו לבד, אבל שזה נוגע לי או קרובים אליי אני מעדיף עצות מאחרים לפני כן.

אני מבקש מספר מפרטים למחשב לאדם שלא חסר לו כסף. זה אומר אין גבול לתקציב בעיקרון, יעלה כמה שיעלה.

דרישות בסיסיות, אם ניתן לקורא להן ככה בכלל:
מסך כמה שיותר גדול, נוח לקריאה במיוחד ותמונה יחדיו.
שני כוננים קשיחים המיועד ל raid 0 עם כונן נוסף לגיבויים מאותה סידרה.
אופציה שנייה עם הכוננים הקשיחים, שני כוננים תומכי raid, אך לשימוש רגיל. למה? דגש על אמינות וכמה שיותר.
לוח-אם המיועד ל overclock, אמין כמה שיותר.
כרטיס מסך חדש.
ספק כוח עם בידוד אמין.

בקשה למפרט ראשון במידה וילך על xp sp3 32 ביט.
4 גיגה ראם בלבד עקב העובדה, שהמערכת לא תנצל יותר מזה.
מפרט נוסף שני במידה והוא ילך על מערכת, שתומכת ביותר מ 4 גיגה ראם, עם יותר ראם בעיקרון, כמה שהלוח יכול להכיל.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-01-2010, 20:50

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "מה המטרה של המפרטים האלה?..."

המטרות? שימוש לבית ועד כמה שידוע לי , לא למשחקים או oc, אך הוא רוצה לרכוש מחשב לכמה שנים טובות. אמרתי לו מה הוא צריך לצרכים שלו, אך הוא ביקש מחשב כמה שיותר טוב עם הדגשה על חלקים הכי איכותיים, יקרים ומהירים וכסף זאת לא הבעיה בשבילו.

זה כולל ציוד פרט למחשב עצמו ככגון - מסך, מקלדת, עכבר ואל פסק. עכבר, מסך ואל פסק אפשר להכניס לאותה קטגוריה עם שאר החומרה החשובה. מקלדת זה דבר קבוע נראה לי לפחות.

המערכת הפעלה, שתהיה על המחשב כנראה תהיה וינדוס, למרות שזה יהיה בזבוז למחשב בסדר גודל הזה, אבל המחשב לא בשבילי. עוד לא הוחלט איזו מערכת הפעלה תהיה מותקנת על המחשב. אולי לינוקס גם יכול להיות, לצרכים שלו לינוקס יפסיק בהחלט וינצל את המחשב הזה יותר טוב.

ממתין לתשובות ומפרטים.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 07-01-2010 בשעה 20:54.
ישן 07-01-2010, 22:58
  משתמש זכר PPF PPF אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.07
שלח הודעה דרך ICQ אל PPF Follow me...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "המטרות? שימוש לבית ועד כמה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
המטרות? שימוש לבית ועד כמה שידוע לי , לא למשחקים או oc, אך הוא רוצה לרכוש מחשב לכמה שנים טובות. אמרתי לו מה הוא צריך לצרכים שלו, אך הוא ביקש מחשב כמה שיותר טוב עם הדגשה על חלקים הכי איכותיים, יקרים ומהירים וכסף זאת לא הבעיה בשבילו.

זה כולל ציוד פרט למחשב עצמו ככגון - מסך, מקלדת, עכבר ואל פסק. עכבר, מסך ואל פסק אפשר להכניס לאותה קטגוריה עם שאר החומרה החשובה. מקלדת זה דבר קבוע נראה לי לפחות.

המערכת הפעלה, שתהיה על המחשב כנראה תהיה וינדוס, למרות שזה יהיה בזבוז למחשב בסדר גודל הזה, אבל המחשב לא בשבילי. עוד לא הוחלט איזו מערכת הפעלה תהיה מותקנת על המחשב. אולי לינוקס גם יכול להיות, לצרכים שלו לינוקס יפסיק בהחלט וינצל את המחשב הזה יותר טוב.

ממתין לתשובות ומפרטים.

אני יתחיל קודם כל אם החלקים שניתנים לשינוי על פי החלטת הקונה (מסך, מקלדת, עכבר). כמובן שהוא יכול לבחור מה שבא לו אבל בציוד ההיקפי זה בחירה חופשית של הקונה. בקיצור על פי מיטב ידיעתי המסך הזה שבחרתי מצוין למשחקים והאיכות תצוגה שלו מרהיבה ומספקת מאוד. בשל אי הגבלת תקציב החלטתי לקחת מקלדת ועכבר שמיועדים לגיימרים שהם קצת יקרים אבל כמובן שאפשר לקחת משהו פשוט וזול הרבה יותר במידה ואין צורך במשחקים.
הבנתי שהמהרה (OC) לא תתבצע אבל אם בכל זאת תחליט לעשות OC אז כדאי לקחת את המעבד i7 920 שהוא מצוין להמהרה ובשל כך תצטרך לקחת לוח אם אחר כי הסוקט שלו שונה משל המעבד שבחרתי. הלוח אם שבחרתי גם כן יקר מעט אבל הוא מגיע עם תמיכה להתקנים עתידיים (USB 3 וSATA 6 ששמעתי שהשיפורים מSATA 3 לא משמעותיים כל כך אבל בוא נשאיר את זה בצד). בחרתי שתי דיסקים קשיחים של סאמסונג F3 למערך RAID ואם תרצה לקחת כונן מהיר הרבה יותר אמליץ לך לקנות כונן SSD למרות שהוא כרגע יקר מאוד והנפח שלו קטן יחסית לכוננים מכניים רגילים אבל הוא עולה עליו בביצועים. על הכרטיס מסך אין יותר מידי מה להרחיב הוא מצוין ויכול להריץ כל משחק שתרצה על הגדרות גבוהות. הספק שבחרתי חזק מאוד ויחזיק היטב את המערכת יחד עם המארז המומלץ למפרטים מהסוג הזה. צריך רק לבדוק שהזכרונות שבחרתי מתאימים ללוח אם, אני חושב שהם מתאימים אבל אני לא סגור על זה. אם אתה רוצה אתה יכול לקחת זיכרון זול יותר של 4 GB בתדרים נמוכים יותר. לגבי מערכת הפעלה מומלץ לקחת W7 (תבחר איזה גירסא שאתה רוצה אני ממליץ על PRO). זהו בעיקרון... יכול מאוד להיות שבניתי מפרט די מבוזבז מבחינת כסף ופחות עדיף מבחינת ביצועים אבל אני מקווה שאני בכיוון לפחות. אני רוצה רק להבהיר שאני עדיין יחסית טרי בתחום של בניית מפרטים ולכן כדאי לך לחכות לעוד מפרטים משאר חברי הפורום.

מסך:
[..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA ₪1297

מעבד:
[..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1009

לוח אם:
[..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 ₪735

זיכרון:
[..] G.SKILL 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL8 - RIPJAWS - F3-12800CL8T-6GBRM ₪883

כרטיס מסך:
[..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1627

צורב DVD:
[..] LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪146

מארז:
[..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪418

מקלדת:
[..] MICROSOFT SIDEWINDER X6 KEYBOARD : AGB-00014 ₪395

עכבר:
[..] LOGITECH G5 LASER MOUSE ₪271

מערכות הפעלה:
[..] WINDOWS 7 PRO - 64 BIT - ENG - OEM ₪719

ספק כוח:
[..] SEASONIC 600W : SS-600HT ₪395

דיסק קשיח:
[..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ ₪264

דיסק קשיח 2:
SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ ₪264

הרכבת מחשב:
[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0

מחיר סופי: ₪8423

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

ישן 09-01-2010, 00:59

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי PPF שמתחילה ב "[QUOTE=linuxsboot]המטרות?..."

רשמתי בהודעת הפתיחה של השירשור, דרישה ללוח תומך oc מלא וכמה שיותר אמין ונוסיף לזה דרישה ל i7. לא יהיה שימוש ב oc, אך הלוח מין הסתם יהיה יותר אמין מלוח רגיל.
בעיה נוספת במפרט שלך, היא זיכרונות של חברה זיכרונות יותר מאמינה. היו בפורום הזה וברשת תלונות על הזיכרונות של g.skill ולכן אני עדיף זיכרונות מחברה אמינה יותר.
עם הכוננים הקשיחים גודל הבופר עדיף שיהיה 32 מגה ותומך raid בנוסף.
בעיה שלישית, היא רישיון החלונות. רישיון oem מיועד למחשב אחד בלבד, לא ירצה רישיון לאותו מחשב בלבד ולכן עדיף כבר רישיון Retail ולא oem.
בעיה רביעית, המארז. אני אבחר לו מארז של antec או gigabyte או מארז אחר, ככגון המארז שאתה הכנסת לממפרט. על זה אני עוד לא סגור, אני צריך לראות את פנים המארז, כדי לבחור אותו. אשמח לקבל עוד הצעות בנוגע למארזים באותו קלאס.
בעיה חמישית הספק כוח, אין בידוד על הכבלים, שיוצאים ממנו ואחר עם בידוד עדיף. רואים באתר היצרן, שהחוטים מגיעים בלי בידוד.

הדגש של מבקש המפרט היה ברור מאוד, חלקים איכותיים וכמה שיותר מהירים עם דגש נוסף על אין הגבלה לתקציב, למרות שרצונו זה לקריאה ברשת וגלישה בעיקר והסברתי לו היטב מה הוא צריך לדרישה שלו בפועל לבין דרישות החומרה שלו זה רצונו.

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 09-01-2010 בשעה 01:06.
ישן 10-01-2010, 08:16
  משתמש זכר PPF PPF אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.07
שלח הודעה דרך ICQ אל PPF Follow me...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "רשמתי בהודעת הפתיחה של..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
רשמתי בהודעת הפתיחה של השירשור, דרישה ללוח תומך oc מלא וכמה שיותר אמין ונוסיף לזה דרישה ל i7. לא יהיה שימוש ב oc, אך הלוח מין הסתם יהיה יותר אמין מלוח רגיל.
בעיה נוספת במפרט שלך, היא זיכרונות של חברה זיכרונות יותר מאמינה. היו בפורום הזה וברשת תלונות על הזיכרונות של g.skill ולכן אני עדיף זיכרונות מחברה אמינה יותר.
עם הכוננים הקשיחים גודל הבופר עדיף שיהיה 32 מגה ותומך raid בנוסף.
בעיה שלישית, היא רישיון החלונות. רישיון oem מיועד למחשב אחד בלבד, לא ירצה רישיון לאותו מחשב בלבד ולכן עדיף כבר רישיון Retail ולא oem.
בעיה רביעית, המארז. אני אבחר לו מארז של antec או gigabyte או מארז אחר, ככגון המארז שאתה הכנסת לממפרט. על זה אני עוד לא סגור, אני צריך לראות את פנים המארז, כדי לבחור אותו. אשמח לקבל עוד הצעות בנוגע למארזים באותו קלאס.
בעיה חמישית הספק כוח, אין בידוד על הכבלים, שיוצאים ממנו ואחר עם בידוד עדיף. רואים באתר היצרן, שהחוטים מגיעים בלי בידוד.

הדגש של מבקש המפרט היה ברור מאוד, חלקים איכותיים וכמה שיותר מהירים עם דגש נוסף על אין הגבלה לתקציב, למרות שרצונו זה לקריאה ברשת וגלישה בעיקר והסברתי לו היטב מה הוא צריך לדרישה שלו בפועל לבין דרישות החומרה שלו זה רצונו.

רישיון RETAIL מאפשר שימוש בו בכמה מחשבים במקביל?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:16

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר