אם נכנסים למשפט, מלחמה זה מלחמה עד הסוף," הזהיר האלוף את הקצין, "ואז גם אני, דהיינו אילנה, אלחם: א.' אני אלחם במשפט עצמו... ב.' כשמתחילים דברים כאלה - לכלוך עולה, וכשלכלוך עולה אתה אף פעם לא יודע למה הוא יידבק ומה זה יכול לעשות גם לעתיד הצבאי שלך."
זה לא יפגע להם במאומה בשכר, בחופש, בפנסיה או ביכולת להמשיך ולהתעשר, להמשיך 'ולהתקדם' באותן דרכים...
הבה נדמיין מה היה גורלו של חיל מקדומים אשר בחופשת השבת שלו היה הולך להציע 'פשרה' לשותף הערבי של ידידו בענין עסקי העומד ותלוי במשפט ואח"כ עוד מעז להופיע כעד בנושא בו אין לו מאומה לומר....
הבה נשאל עצמנו מה היה גורלם של ראובן שמעון ולוי שהיו מגישים שלושה תצהירים זהים ותמוהים לבית המשפט בענין תביעה עסקית, נאמר כנגד בן זוג של מי משופטי העליון...
ולרפיק חלבי עוד כואב הגב.... זה כנראה מרוב שהעמיס עליו במהלך הקריירה שני טון של בטון יצוק.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "הענין הוא שגם כאשר הלכלוך צף ונדבק לאנשים כמו הצד הנתבע ועדיו המבויישים -"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי .ישראלה היפהפיה
ולרפיק חלבי עוד כואב הגב.... זה כנראה מרוב שהעמיס עליו במהלך הקריירה שני טון של בטון יצוק.
קשים חייו של הבולשביק, מה לא ידעת? טדי כ"ץ אפילו פיתח מחלת לב בגלל כל הלחץ שהועמד בו (נשבע שקראתי א תזה באיזה אתר שמאלני קיצוני כעוד עוולה של המשטר הציוני הרשע). "כשקוטלים ציוניים, עפים שקרים" אמור להיות משפט הכסת"ח של הנוכל התורן הנתפס בקלונו.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "[QUOTE=.ישראלה היפהפיה]ולרפיק..."
כוסאמק, גיורא איילנד היה המג''ד שלי בתחילת שנות השמונים.
הוא היה כמו הסגן של הקב''ה בשבילנו, מה הוא מתלכלך עכשיו?
אני מקווה שסרן ר' יכניס לאילנה חזוק כזה שהיא לא תתאושש..