לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-02-2010, 22:47
  tarpon57 tarpon57 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי hack2003 שמתחילה ב "השאלה המרכזית היא איזה שירות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי hack2003
השאלה המרכזית היא איזה שירות אתה רוצה לקבל וכמה אתה רוצה לשלם?
שירות = רוחב פס והתחייבות לרוחב פס.
יש את המנויים הרגילים של ספקיות האינטרנט שבהם הן לא ממש מתחייבות ליותר מידי אלה אתה מתחייב אליהן.
ויש.. את החבילות העסקיות ברמת ה "אבטחת רוחב פס" שעליהן אתה משלם לא מעט אבל מובטל לך גם הרבה.

יש לך טעות בסיסית בגישה
אני כצרכן משלם על קו של 3מגה (לדוגמא) אני מצפה לקבל קו פתוח בלי חסימות
לי נראה שחלק מהספקיות קנו את מוצר שחוסר פרוטוקולים או פורטים ולכן הם מכרו לנו בעצם מוצר אחר.

אני לא מאמין שהיית קונה מכונית שהיצרן היה מגביל את המהירות שלך בסיבוב ימינה למהירות 20 או כמו שקורה בטויטה מאיץ ביצועים בלי ללחוץ על הדוושה.

השקיפות והציפיות של השירות של הספקים צריכה להיות ברורה
אני משוכנע ללא צל של ספק שהספק שלי מבצע חסימות

013- נטויזין
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-02-2010, 21:11
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי dorM שמתחילה ב "[QUOTE=linuxsboot]אני הבנתי..."

לא, תחפש בפורום צרכנות ומשפטים, פורום תוכנה ובפורום הזה ותראה מי הספקית החוסמת שלי. פתחתי על זה שירור והגבתי על הנושא בעוד כמה שירשורים נוספים בעניין.

זה התחיל מחסימות זמניות ועכשיו אני זוכה ליותר ויותר חסימות קבועות כל הזמן עם הזמן וזה לא עוזר להם. אני בורח מהחסימות שלהם בצורה חוקית (עולה לי כסף וזה חוקי ב 100%.) עם ידע ברשתות וקוד פתוח, שעוזר לי לברוח מהחסימות שלהם. יש להם עוד חסימה אחת לתת לי ולי עוד אופציה אחת לברוח מהם חוקית אחרי אותה חסימה (אם תגיע) ואחריה תהיה להם ברירה להשאיר אותי עם חסימות אצלם ולחילופין לבטל אותן לגמרי (לא סביר) או לזרוק אותי מהשירות שלהם ובמקרה הזה הם יקבלו תביעה ויפסידו לפי את החשיפה של ynet.

זה משחק של חתול ועכבר במילים אחרות עם הספקית שלי. מצאתי שירותי רשת בחו"ל שונים, ככה שניתן להחזיק קו של 750kb,1.5mb,2.5mb ואם בא לך להשקיע 4mb די ויותר בארץ מספיק ביותר ולשלם לספקים מחו"ל וזה יצא לך הרבה יותר זול מקו ngn או המקביל של הכבלים או כל קו מהיר אחר בישראל של בזק או הכבלים. השירות הטכני מצויין ואתה מקבל את המהירות, שאתה משלם עליה לשם שינוי בהרבה הרבה פחות מאשר בארץ. כל הספקיות אינטרנט וספקיות התשתית לוקחות לאנשים כסף סתם בארץ, אבל אין אף עיתונאי, עם אומץ לפוצץ את הבועה הזאת בישראל ואנחנו משלמים את המחיר.

עריכה: הדבר הגיע גם לכנסת.

בחו"ל יש שירות מעולה ואמינות אצל רוב הספקיות ואם ספקית חוסמת יש ללקוח כלים נגד הספקית. בקיצור המצב בישראל על הפנים בתחום הזה צר לי לומר זאת.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 06-02-2010 בשעה 21:22.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:44

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר