לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-01-2010, 21:51
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
חשיפונת, לא ממש חשיפה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "חשיפה: מאות גופות אלמונים מחכות לזיהוי"

את העובדה שישנם המון אלמונים יודע כל מי שעצר לחשוב: הרי ב"בשידור חוקר" היו מדי פעם מפרסמים פרטים על שרידי אדם לא מזוהים, ואני מניח שאני לא היחיד שראה את סרט התעודה הדי מפחיד ההוא על הבחור מנתיבות שנהרג בפיגוע במגידו וזוהה רק חודשים אחרי, בזכות העבודה של יוצר הסרט בעיקר.

מה שכן חשפו פה זו העובדה שהמשטרה נוטלת דגימות DNA מקברי אלמונים כדי שיוכלו בעתיד לפתור די בקלות פרשיות כאלה כשאר יתגלו בני משפחה המחפשים נעדר שעשוי להיות אחד האלמונים הללו.

אגב שאלה שכמה פעמים הטרידה אותי: האם למשרד הפנים (רישום אוכלוסין) יש מין נוהל המחייב בדיקת אפשרות "סגירת תיק" עבור אזרחים שגילם הוא מעבר לתוחלת חיים קיצונית (בוא נגיד 95) וללא שדווח הנפקת תעודת פטירה? או במילים פשוטות: האם ישנם ברישומים אזרחים ישראלים שאמורים להיות היום בני 125, אין לגביהם דיווח הוצאת תעודת פטירה, עזיבה את הארץ ואין שום אינדיקציה שהם בחיים (פדיון קצבאות לדוגמא)? האם במקרה כזה ישנו מי שתפקידו לבדוק מה עלה בגורל אזרח זה, בהנחה שהוא בארץ?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-01-2010, 08:20
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
ברור ש 95 זה לא קיצוני
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי student1 שמתחילה ב "95 זה לא קיצוני,יש בארץ..."

אבל קבעתי שרירותית את הגיל הזה משום שסטטיסטית הרוב המוחלט ביננו כבר יהיו מתים בגיל זה ולכן במידה וישנו נוהל "סגירת תיק אזרח" הרי שמעבר ל-95 (100 אם אתה רוצה) זה שלב נכון לקיים בדיקה כל כמה שנים לגבי מעמדו של האזרח (=האם הוא חי או מת).

וזה שרשויות שונות, או גופים ציבוריים (קופות חולים, קופות פנסיה וחברת ביטוח) עוקבים אחרי אנשים זה לא אומר שמשרד הפנים מודע לכך באופן שוטף או בכלל פרט אולי למקרים שבהם הוא יוזם בדיקה כזאת מסיבות שונות.

אני מעריך שרק הוצאת תעודת פטירה ע"י משרד הפנים עצמו בוודאות "סוגרת תיק אזרח" ולכן עניין אותי לדעת האם במקרה של אזרחים שרישומית הגיעו לגיל מופלג באופן קיצוני (110?) ולא הוצאה להם תעודת פטירה נערכת בדיקה מנהלתית במערכת לגבי "האם הם חיים בכלל".

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:25

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר