לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-01-2010, 23:50
  Dragonion Dragonion אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.08.08
האם יש סיכוי לעבור לחיל מודיעין אחרי גיוס?

התגייסתי לפני חמישה חודשים.
כמה חודשים לפני הגיוס התמיינתי לפרויקט גמא בחיל המודיעין, ודי היה בא לי להגיע לשם (אני מתכנת בבית כבר שלוש שנים, ורצו אותי למסלול של תכנות).
אחרי שעברתי שלוש מבחנים, שלחו לי את המכתב הנחמד שאומר כמה אני בן אדם טוב וראוי, רק שהם מצאו משהו אחר (או בקיצור - תתחפף, י'אפס).
אין לי ממש מושג למה, אבל יכול להיות שזה קשור לעובדה שאין לי תעודת בגרות?

בכל מקרה, משם עברתי לגיוס כלל צה"לי, ומשם לתפקיד של טכנאי מיכשור רפואי.
התפקיד הזה ממש, אבל ממש לא קשור אלי ולא מתאים לי (ובלי קשר ה"מפקד" שלי, שהוא אזרח עובד צה"ל הוא בערך הבן-אדם הכי זבל שראיתי בחיים שלי).
ניסיתי לשלוח טופס 55 שבו אני מבקש לשנות מקצוע - לתכנאי. אבל המפקד הנ"ל לא תמך בו (משהו שרק התברר לי אתמול), ואחר כך חיכיתי חודש לראיון שהמפקד בסיס שלי בדרגת אל"ם הבטיח לי.
אחרי חודש היה נמאס לי לחכות והלכתי למשק"ית ת"ש, ורק ככה התברר לי שהוא פשוט חתם שהוא לו תומך בזה. ממש נחמד מצדם לשתף אותי במידע.

עכשיו אני כבר חודשיים מחכה לראיון שאני קבעתי, משהו שלגמרי לא חוקי, אבל הי - זה הצבא, ממש מעניין את הסבתא של מישהו גם עם אני יחכה עד השנה הבאה.

בכל מקרה, זה הרקע.
אני כרגע נמצא בצריפין בבסיס מש"א 7000, בתפקיד הכי לא קשור אלי בעולם.

רציתי לשאול עם בעקרון יש איזה שהוא סיכוי בעולם שאני יצליח לחזור לחיל מודיעין, ואולי אם יש דבר כזה - יעשה מיונים חוזרים לפרויקט גמ"א?

אני ממש, אבל ממש לא מבין בשטויות של הצבא, אני מניח שאתם כן. ואגב, כמו שהזכרתי למעלה, אין לי תעודת בגרות. זה אמור להשפיע?

אני גם לגמרי לא טוב בלעשות בעיות ולשגע אנשים. זאת בטח המגרעה הכי גדולה שלי ברגע זה.

בכל מקרה, תודה מראש לתשובות.

נערך לאחרונה ע"י Dragonion בתאריך 12-01-2010 בשעה 23:55.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:05

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר