לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-01-2010, 17:34
  mr voss mr voss אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.05.07
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי עבדול אלהזרד שמתחילה ב "מי הציע לך לשרת שם? מישהו..."

חבר שלי שהוצע לשם הציע לי את זה....אני דתי ומאוד מעדיף לשרת בסביבה דתיה. אני אכן חרד מה',אבל לא בטוח שעונה לקרקטיונים שלהם לאדם 'חרדי'. הבנתי שכעקרוןזה מגיל 22 ומעלה אך אכן אפשר גם צעיר מזה. אני מתגייס בגיל 20 אחרי מכינה של שנה וחצי!
הבנתי שיש שם שלושה מסלולים שונים. אחד,היוקרתי ביותר הוא בתחום המחשבים. אין לי עבר במחשבים,אך אני שולט במחשב כמו כל צעיר שמבלה המון זמן עליו. האם יש אפשרות לקורס קד"צ או משהו בסגנון כדי לאפשר לי להגיע למסלול מחשבים?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-01-2010, 06:43
  עבדול אלהזרד עבדול אלהזרד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי mr voss שמתחילה ב "חבר שלי שהוצע לשם הציע לי את..."

המסגרת מיועדת לבני המגזר החרדי - גם אם מבחינה דתית אתה אולי מקפיד יותר ממישהו שמוגדר כחרדי אבל כל היום גולש באתרי פורנו, הוא קהל היעד כי הוא חי בסגנון חיים חרדי ובסביבה חרדית. זה לא אומר שאתה לא יכול להשתחל לשם (בתכל'ס גם בנצח יהודה אין כמעט חרדים...) אבל כדאי שתבדוק את זה מול הגורמים האחראים - חבר שלך בסה"כ משרת שם, והיכולת שלו להשפיע על משהו שלישותית כנראה נמוכה למדי. שים לב שכנראה שהתוכנית הזו מיועדת למי שעד כה נמצאו בדחיית שירות על רקע תורתו-שקרכלשהותו ולא למי שכבר יש לו תאריך גיוס רגיל.

מן הסתם התוכנית כוללת מסלולים שונים - חלקם מיועדים לאנשים עם רקע מעשי במחשבים (בוגרי קורסים למגזר החרדי וכיו"ב) ואחרים לאנשים עם קצת פחות רקע (לא ברור אם יקבלו לשם כאלה שממש לא יודעים לא אנגלית ולא את לוח הכפל, למשל) - היחידים שיוכלו לתת לך תשובה מוסמכת הם גורמים מהתוכנית עצמה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:16

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר