לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-01-2010, 01:26
  Danielgoldit Danielgoldit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.10
עזרה|אני נפקד כבר שבועיים

שלום!

זה הודעה ראשונה שלי כאן בפורום אבל אני קורא הרבה כאן, ולפי מה שאני רואה החבר'ה כאן אחלה

אני דניאל, התגייסתי בדצמבר בלית ברירה מוחלטת למודיעין שדה.
כשהגעתי לבסיס שמה הגשתי טופס 55 והוא נענה בשלילה, ואחרי זה גם הייתה לי שיחת מ"פ ששם הוא ניסה לשכנע אותי להישאר ולא להגיש עוד פעם ולא הקשבתי לו ועוד פעם הלכתי למשקית ת"ש.

עכשיו אחרי חודש שמה לאדע מה קרה לי נשברתי שמה, נכנסתי לדכאונות חח ובאמת וואלה לא יכולתי להישאר שמה. עכשיו אני נפקד כבר שבועיים וקצת כי אני רוצה שיבוץ מחדש ולא נותנים לי וזה גם אחרי שמ"פ בא אליי הביתה ובכל זאת אמרתי לו שאני לא חוזר.

עכשיו יש לי כמה שאלות,הכיוון הכללי שלי זה כמה ימים אחרי העריקות ללכת להסגיר את עצמי ובתקווה שם לראות גחלת או משהו שיעזור:

1. יש לי ת"ש מטורף ובכל זאת אני רוצה לשרת בקרבי והכיוון שלי זה נ"מ, אני רוצה להגיד להם את זה במשפט שיערך לי, זה יעזור?

2. בשביל באמת שיבוץ מחדש בלי לחזור בכלל לבסיס הקודם כי רק לחשוב עליו מכניס אותי לסטרס, כדאי לחכות עד לעריקות או שאפשר אפילו לפני ללכת להסגיר את עצמי (לפי מה שהבנתי גחלת רק עריקים מקבלים).

3. למי יש עצה? מישהו שעבר משהו דומה כזה או בכללי כלא וכו'...

תודה רבה רבה רבה לעונים וסליחה על החפירה חחח
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-01-2010, 07:58
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
עזוב את המחמאות לפורום
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Danielgoldit שמתחילה ב "עזרה|אני נפקד כבר שבועיים"

אתה קורא כאן הרבה?
אז בטח ראית את כל ההתייחסויות לנפקדות ועריקות, באשר לתוצאות ולהשפעות על השרות. אם לא ראית - עבור שוב על דפי הפורום.

נפקדות היא תחילת הדרך לצרות. אף מפקד, קרבי או לא קרבי, לא ירצה חייל שכבר "הוכיח" שהוא מתעמת עם הצבא.

נאמר כבר - הצבא הוא לא "תכנית כבקשתך" ולא תמיד מקבלים מה שרוצים.

לעצם העניין - הכל קונצפציות. מי אמר שנ"מ יותר "קרבי" מחיל האיסוף הקרבי? בסוף כולם טוחנים. הכל בראש.
עצתי - חזור לבסיס. היום. התנצל והמשך במאמצים בדרך הלגיטימית. אם תתאמץ - ייתכן שתקבל את מה שאתה רוצה. ולא - השתדל להיות טוב היכן שישימו אותך וייתכן שיהיו שינויים בהמשך. לפחות בתחושותיך.
בהצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:22

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר