04-02-2010, 19:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.01.10
|
|
יא גולנצ'יק ( 12? ) אתה באמת עייף, קח עזרה משחור/ירוק:
ציטוט:
|
היא חלמה להצמיד מיקרופון לג'ובאני רוסו, ובדרך ניהלה רומן מדובר עם המאמן הנשוי שלו, אלי גוטמן. הקבוצה הגדולה הראשונה של גוטמן החיפאי היתה הפועל באר שבע, אליה הגיע ב-96' וזכה עמה בגביע המדינה. על הקווים באימונים ובמשחקים תמיד המתינה לו אסייג. השדרנית של "שירים ושערים" היתה חייבת לדעת הכל על כוכבי הקבוצה, רוסו, סיאד חלילוביץ ועל גוטמן עצמו. המאמן, שמכונה "הגרמני" בשל התנהלותו הרצינית, נשבה בקסמיה והתאהב. הפגיעה במשפחת גוטמן היתה כואבת והפרידה נמנעה בעיקר בזכות אשתו סמדר. החזרה שלו הביתה הניבה גם שלוש עונות מופלאות ואליפות אחת בהפועל חיפה. השנים חלפו ובנו אורי, היום בן 22, המחיש בתחילת 2005 את הכאב והזעם שהיו אצורים בו, בראיון לעיתונאי בועז כהן מהשבועון החיפאי "כלבו", שהתפרסם תחת הכותרת "אני שונא את אופירה אסייג". "אמא שלי בנאדם רגיש, היא היתה הצד הנפגע", אמר אורי גוטמן. אסייג, בתגובה על הדברים, מסרה אז: "אני מאחלת לו הצלחה בצבא ושימסור ד"ש לאבא בקפריסין". נראה שגם אסייג אינה שוכחת את הרומן עם גוטמן, שבשנים האחרונות מאמן קבוצות בקפריסין. בפינה שהגישה ברדיו חיפה נהגה לכנותו "גוטי" ולהוסיף הערה, "תיכף אקבל טלפון מקפריסין". סמדר גוטמן נשמעה רגועה השבוע: "מה שהיה היה, ונגמר, בעלי איתי והכל בסדר. כל השאר הבל הבלים והעיקר הבריאות. היא בכלל נותנת לכולם כינויים מוזרים - זה מלך, זה כפרה, ההוא נשמה. שתצליח".
|
http://www.haaretz.com/hasite/pages...ubContrassID=13
|