לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-02-2010, 09:15
  mes mes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.02.10
שאלה קריטית מאוד לגבי משקלים באיסוף קרבי...

ככל הנראה אני מתגייס לאיסוף קרבי בנוב' 2010 (סימנתי כך במנילה ומירב הסיכויים שאקבל, אך אי אפשר לדעת)... יש לי פרופיל 82 עם סעיף "סטייה קלה ומאוזנת במבנה עמוד השדרה ללא הפרעות ניכרות" - עקמת
וסעיף ראיה... כמו כך יש לי משהו כמו נוזלים בשק האשכים (שלא נדע...), ומשהו עם כף הרגל שלי, שהיא לא נחה ישר אלא טיפה עקום.

עכשיו, במידה ואני אכן מתגייס לשם:
1.יש מצב שהרופא שמקבל אותי ביום הגיוס יחליט שאני לא מתאים להיות לוחם?
2.אני שוקל 60, האם יתחשבו במצב שלי ולא יתנו לי לסחוב משקל גבוה מהמותר?
3.איך השירות בצוותים הרכובים?
4.איך אפשר להקל על הכאבים? גם בשירות, וגם כעת? איני יכול לממן עכשיו חדר כושר ושחייה, אבל יש לי מתח בבית, מה אוכל לעשות?
5. בעיות גב וברכיים- במה זה מתבטא? יש אנשים שלא יכולים ללכת או לרוץ וכו'?
6.איך אפשר בכל זאת להצליח לעבור את השירות הצבאי בשלום?
7. לגבי פטורים- האם אפשר להוציא פטור מסחיבת משקלים או כל פטור אחר שיקל עליי? אני מדבר על הצוותים הרגליים.

תודה תודה תודה!!! אני מעריך את עזרתכם מאוד, ועוד יותר אם תדברו כגבר אל גבר ותבינו אותי ותנסו באמת לעזור.
אם אפשר- היצמדו לשאלות.

תודה ויום טוב!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-02-2010, 10:05
  Paci Paci אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mes שמתחילה ב "שאלה קריטית מאוד לגבי משקלים באיסוף קרבי..."

אני מתגייס במרץ , אני אענה לך מה שאני יודע וחושב.

לפי הפרופיל שלך והסעיף רוב הסיכויים שאתה תהיה ישר ברכובים שהמשקל שם הוא יותר נמוך.

1. אם הציעו לך את זה סביר להניח שלא ימנעו ממך להיות לוחם אלא אם יש בעיה שיש לך שלא נרשמה.
2. בטירונות והאימון המתקדם עובדים לפי סרגל מאמצים שמעלים משקלים בהדרגה ומאמנים אותך לסחוב כמו שצריך , המשקל שאתה סוחב זה יחסית למשקל שלך , למשל 20-25 אחוז מהמשקל גוף שלך ככה שכל אחד זה שונה.

4. אתה יכול לעשות לעצמך תוכנית אימון פשוטה, כל כמה ימים ריצה ואחרי זה 3 סטים של שכיבות סמיכה , כפיפות בטן ומתח .
6. אני בטוח שהמון עוברים בשלום ומעטים נפצעים , צריך לעשות מה שאומרים בקטע הזה והכל יהיה בסדר.
7. המטרה של הצוות הרגלי זה לקחת את הציוד איתו , אם תוציא פטור אין סיבה להיות צוות רגלי.

כמו שכתבתי לפי הסעיף והפרופיל אני כמעט בטוח שיתנו לך ישר רכובים ככה שלא נראה לי שתהיה ברגליים.
ישן 08-02-2010, 10:08
  mes mes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.02.10
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Paci שמתחילה ב "אני מתגייס במרץ , אני אענה לך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Paci
אני מתגייס במרץ , אני אענה לך מה שאני יודע וחושב.

לפי הפרופיל שלך והסעיף רוב הסיכויים שאתה תהיה ישר ברכובים שהמשקל שם הוא יותר נמוך.

1. אם הציעו לך את זה סביר להניח שלא ימנעו ממך להיות לוחם אלא אם יש בעיה שיש לך שלא נרשמה.
2. בטירונות והאימון המתקדם עובדים לפי סרגל מאמצים שמעלים משקלים בהדרגה ומאמנים אותך לסחוב כמו שצריך , המשקל שאתה סוחב זה יחסית למשקל שלך , למשל 20-25 אחוז מהמשקל גוף שלך ככה שכל אחד זה שונה.

4. אתה יכול לעשות לעצמך תוכנית אימון פשוטה, כל כמה ימים ריצה ואחרי זה 3 סטים של שכיבות סמיכה , כפיפות בטן ומתח .
6. אני בטוח שהמון עוברים בשלום ומעטים נפצעים , צריך לעשות מה שאומרים בקטע הזה והכל יהיה בסדר.
7. המטרה של הצוות הרגלי זה לקחת את הציוד איתו , אם תוציא פטור אין סיבה להיות צוות רגלי.

כמו שכתבתי לפי הסעיף והפרופיל אני כמעט בטוח שיתנו לך ישר רכובים ככה שלא נראה לי שתהיה ברגליים.

יש אפשרות בכל זאת להיות בצוותים הרגליים אבל לסחוב מעט??

אם אני לא רוצה לשרת בצוותים הרכובים, ולקחת את הסיכון להיפצע, יתחשבו בזה או שישימו עליי "פס"?
ישן 08-02-2010, 11:59
  Inigo Inigo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.09
תשובות:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mes שמתחילה ב "שאלה קריטית מאוד לגבי משקלים באיסוף קרבי..."

1. הרופא לא יחליט על דעת עצמו שאתה לא מתאים לקרבי. אם נקבע לך פרופיל 82 בצו הראשון, כנראה שמצאו שעל אף בעיותיך הרפואיות אתה כשיר לקרבי. אם אתה חש שמצבך הרפואי לא מתאים לשירות קרבי - תוכל לבקש לראות רופא ביום הגיוס ומשם להגיע לועדה רפואית שתדון מחדש במצבך. בכל אופן, לא "סתם" יגיעו אליך ביום הגיוס ויגיד לך שאתה לא מתאים לקרבי.

2. בענף הכשרות (ע"ע טירונות \ אימון מתקדם) סחיבת המשקלים היא עפ"י אחוז קבוע ממשקל הגוף (המקסימום הרישמי הוא 40%). מכאן, שאם אתה שוקל 60 וחבר שלך שוקל 90, לא תסחבו את אותו המשקל.

3. "איך השירות בצוותים הרכובים?" זאת שאלה קצת כללית מדי בשביל לענות עליה, אם אתה רוצה לפרט אשמח לענות לך.

4. אתה לא אמור להעביר את השירות שלך בלנסות כל היום להקל על הכאבים. אם אתה סובל מכאבים חמורים כבר עכשיו כתוצאה ממצבך הרפואי - תהיה בטוח שאלו לא כאבים שיעלמו בהכשרה, וככל הנראה דווקא יחמירו בשעת מאמץ. באופן כללי, תוכל לקבל ייעוץ מרופא (אם תבקש לראות כזה) שתתחיל את ההכשרה. בנוגע ל"מה ניתן לעשות עד אז" - צר לי, קטונתי, פנה לרופא.

5. אין אנשים שלא יכולים ללכת או לרוץ (אני לא מדבר על פטור זמני של כמה ימים, אלא על משהו ממושך). אנשים כאלו לא משרתים בקרבי, מן הסתם.

6. אמ"ל.

7. החל ממחזור נוב' 08 חיילים שמיועדים מראש לצוותים נייחים (משמע: לא רגליים) לא סוחבים משקלים כלל, באופן קבוע יש ביקוש גבוה יותר לפלוגות הרגליות. מכאן, שגם אם תהיה בעל פרופיל המתאים לרגיל (82+) אך לא תרצה להיות ברגלי - לא תהיה ברגלי. כמו כן, ענו לך כבר מעלי - לא יהיה בצוות רגלי חייל שיש לו פטור מסחיבת משקלים, כי אין לו מה לחפש שם.

נערך לאחרונה ע"י Inigo בתאריך 08-02-2010 בשעה 12:01.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:04

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר