לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-02-2010, 17:48
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Sam Weller שמתחילה ב "הגברת רפאלי כמו כל אזרח ישראלי שגר בחו"ל צריכה לבוא ארצה כדי לבחור"

מה רע בזכות הזאת בדיוק?
ישראלים, שחיים בחו"ל, לא שכחו את המדינה ורובם עשו צבא בניגוד לאחוז מסויים מאנשי התקשורת בארץ וכמה מפורסמים בארץ אז תן לי נימוקים בבקשה מדוע לא נספק להם את הזכות הזאת?

יש לי קרוב משפחה אזרח ארה"ב וישראל והוא לא יכול להגיע לארץ שיש בחירות, כי הוא עובד שם ויכול להגיע לארץ, אך ורק כאשר נותנים לו חופשה בלבד. הוא גדל בארץ ועשה שירות קרבי בצבא אז למה לא תיתן לו אופציה לתת את קולו? יש עוד רבים אחרים כמו הקרוב משפחה שלי והם לא שכחו את ישראל בניגוד לטענות כאן.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 09-02-2010 בשעה 17:52.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-02-2010, 20:20
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Sam Weller שמתחילה ב "בתור ישראלי שגר בחו"ל אני אומר לך שזה אבסורד"

אתה לוקח את עצמך בתור דוגמא וזה מצויין, אבל יש ישראלים אחרים, שחיו בחו"ל עשרות שנים בחו"ל ורצו בסופו של דבר לחזור לארץ או שהילדים שלהם רצו לחזור לארץ. אם תביט בזה מנקודת מבט של החוזרים לארץ לא תרצה להשפיע על המצב במקרה ותרצה לחזור לארץ?

לכן אני חושב, שהחוק הזה מוצדק, כי ישראלים אזרחי חוץ יכולים לחזור לארץ ולנסות לשמור עליה מרחוק עם הקול שלהם ולבחור את הנציגים שלהם לכנסת. ישראל היא מדינת היהודים ותמיד טוב שיש לך לאן לחזור.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 09-02-2010, 20:50
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "התנגדות בקואליציה ל"חוק היורדים": העבודה, ש"ס והשרים בגין ומרידור נגד"

מסתבר שבלי נאמנות אין אולי אזרחות אבל אם אפשר להשיג עוד כמה מצביעים אז הדרישה האלמנטרית ממי שמשפיע שיהיה במקום בכדי לשאת בתוצאות לא כל כך מחייבת את הפטריוט הדגול ליברמן.

לבני בגין אין אולי תיק אבל הוא הולך ומתגלה כנכס ששקול כנגד כמה משרדים נכבדים עד כדי כך שאני מתחיל לחשוד שנתניהו הביא אותו לממשלה מלחתחילה ע״מ שישמש שומר הסף מהשחתת המידות של ישראל ביתנו. לא בפעם הראשונה וקרוב לוודאי שגם לא האחרונה אני מודה למזלנו הטוב שעוד יש לנו כמה שגם מסוגלים להתבונן מעל לשיקולים המפלגתיים וגם יש להם האומץ לעמוד על עקרונותיהם.

כמובן, בגין לא היחיד וגם למרידור מגיעות התשבוחות אבל לבגין היתרון החשוב שהוא מקובל בחוגי הימין הרבה יותר מחברו.

וכמה מילים על נתניהו וליברמן;

שמרתי שיפוט על נתניהו במשך כשנה אבל אני חושב שעכשיו יש כבר מספיק אינפורמציה ואני יכול להרשות לעצמי לסכם קצת והשורה האחרונה היא שאני מאוד לא מרוצה. אני חושב שנתניהו אדם מוכשר ואינטילגנטי ושרבות מהבחירות שלו, בעיקר בהקשר של ניהול הסכסוך הישראלי ערבי סבירות בהחלט אבל אני חושש שפוליטית נתניהו לא מצליח להראות מנהיגות. הפיאסקו עם קדימה, הסתבכות בכמה חקיקות מיותרות, מתן יד חופשית לליברמן להשתולל במשרד החוץ (כשדי ברור שהדבר לא לרצונו של נתניהו) וכו׳. הייתי רוצה לראות את נתניהו מתנהג יותר כבעל בית.

ליברמן לעומת זאת מוכיח שהוא בדיוק מה שחשדתי, בריון ציני (אם גם פיקח מאוד) שמעמיד את טובת עצמו מעל לכל. אנשי ימין שהצביעו או תומכים בליברמן שמים את קולם על קרן הצבי, בהזדמנות הראשונה ימכור אותם בנזיד עדשים אם רק יחשוב שהדבר משתלם לו. לו אני איש ימין הייתי מצביע אלף פעמים לליכוד ולנתניהו לפני שהייתי חושב אפילו על ליברמן.*

ישן 09-02-2010, 21:50
צלמית המשתמש של ashoichet
  ashoichet ashoichet אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.07
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "מסתבר שבלי נאמנות אין אולי..."

במקרה הזה בגין לא בדיוק מתפקד כ"שומר הסף" נגד ישראל ביתנו מכיוון שנתניהו הוא זה שמקדם את החוק. ומתן זכויות הצבעה לאזרחים ששוהים בחו"ל זה לא חריג בדמוקרטיות מתקדמות, אלא הנורמה, ודרישת הנוכחות של האזרח בארץ בזמן ההצבעה היא אלמנטרית היום בעיקר בארצות לא-כל-כך דמוקרטיות ומפותחות. לאזרחים של ארה"ב, קנדה, אוסטרליה ומרבית ארצות מערב אירופה יש זכות להצביע מחו"ל. כמובן שכאשר עשירית מאזרחי המדינה חיה בחו"ל כמו אצלנו המצב הוא שונה כי יש חשש אמיתי שליורדים יהיה כוח פוליטי מכריע...

ציטוט:
ליברמן לעומת זאת מוכיח שהוא בדיוק מה שחשדתי, בריון ציני (אם גם פיקח מאוד) שמעמיד את טובת עצמו מעל לכל. אנשי ימין שהצביעו או תומכים בליברמן שמים את קולם על קרן הצבי, בהזדמנות הראשונה ימכור אותם בנזיד עדשים אם רק יחשוב שהדבר משתלם לו. לו אני איש ימין הייתי מצביע אלף פעמים לליכוד ולנתניהו לפני שהייתי חושב אפילו על ליברמן.

סיכמת בדיוק את מה שאני חושב על ליברמן.
The release of convicted terrorists before they have served their full sentences seems like an easy and tempting way of defusing blackmailed situations in which innocent people may lose their lives, but its utility is momentary at best. Prisoner releases only embolden terrorists by giving them the feeling that even if they are caught, their punishment will be brief. Worse, by leading terrorists to think such demands are likely to be met, they encourage precisely the terrorist blackmail they are supposed to defuse.

1995 ,Binyamin Netanyahu, Fighting Terrorism

נערך לאחרונה ע"י ashoichet בתאריך 09-02-2010 בשעה 22:00.
ישן 09-02-2010, 22:01
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
החוק הזה פגום מוסרית - ולמרות זאת הוא הכרחי כי הוא מתקן פגם מוסרי אחר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "התנגדות בקואליציה ל"חוק היורדים": העבודה, ש"ס והשרים בגין ומרידור נגד"

הפגם המוסרי הוא השפעתם העצומה, של או=כלוסיה שחיה פה, משלמת
מסים באופן מ-א-ו-ד נומינאלי (היא מקבלת מהמדינה ה-ר-ב-ה יותר כספים ממה שהיא מעבירה אליה, היורדים, לפחות לא מקבלים כסף מהמדינה, ורובם
הגדול תרמו מתישהו בעבר...), וברובה הגדול מתנגדת לזכותה של המדינה
להתקיים כפי שהיא (הם עוד לא יישבו את הסתירה בין החברת המדינה לבין
הושעת הביטוח הלאומי, ולכן האמביוולנטיות עודה משמעותית...). למי שעוד
לא הבין, אני מתכוון ל"צעירים"/אזרחים ישראלים"/"תושבי הצפון" ושאר כינויים
רומזים.
הדרך היחידה לסכל את העובדה ההזוייה שהמיעוט שקולותיו העבירו את
הסכם אוסלו, ושאף ויתור טריטוריאלי לא יכול להתממש בלי הצבעה שלו, היא
לתת זכות הצבעה לאוכלוסיה יהודית, שההזד'הות שלה עם המדינה הזו,
היא מובהקת, למרות שעשו את הבחירה שלא לחיות כאן.

אני הראשון להודות שיש עוול גדול בכך שאנשים שלא חיים כאן, יוכלו
להכריע, אבל ישנו עוול גדול בהרבה בכך שאוכלוסייה שתומכת באוייבים של
המדינה, ושיגרה לכנסת חבורת ח"כים שאף מדינה אחרת לא היו יכולים
להיות אזרחים חופשיים, שלא לדבר על חברי פרלמנט - ונהנית מהזכות
להכריע בהצבעות גורליות (אוסלו ב' עבר אמנם על חודם של גולדפרב
ושגב, אבל ראוי לזכור, שגם עם שני החבר'ה הללו היו רק 61 ח"כים - ומי
שהיו הכוח המכריע, היו 5 ח"כים מסיעות ערביות, שאפשר לומר בעדינות
שידעו שמבחינתם אין סיכוםן בטחוני בהכנסת חמושים פלסטינים אל השטח
שממערב לירדן. העוול המוסרי הזה מבטל את העוול המוסרי שבהצבעת
יורדים, שכאמור, ברובם שירתו בצבא - ולכולם יש כאן משפחה שעלולה
לשלם מחיר בטחוני שמשפחתו של "תושב צפון" ממוצע, לא עלולה לשלם,
במקרה של עוד איזה אוסלו שכזה...

צריך לומר זאת ביושר - חוק היורדים מקטין משקלו של המגזר. מסיבה זו
יש לרך עליו. העבודה, שהמגזר שולט על שליש ממתפקדיה (למרות שהם
לא מצביעים לה בכנסת), גורם לח"כים הצבועים להתנגד. ש"ס יודעת שגם
משקלו של הכוח החרדי יפחת. אט"ד מתנגדים לכל חוק שיחליש את
המגזר, שהוא המשענת היציבה האחרונה שנותרה למחנה השמאל
המתדלדל (אגב, לא אני אומר שמחנה השמאל נחלש - אפילו אטילה ההוני
כתב על כך בסקר שפורסם היום בווינט...).
לגבי בגין ומרידור - ממרידור מעולם לא התפעלתי. השמאל אוהב אותו
בדיוק מאותה סיבה שהם אוהבים את לבני: הוא גדל אצל הרעים ולמרות
זאת מקדלם את כל הסיסמאות הנכונות. בגין, לטעמי, פשוט טועה - כפי
שהוא טועה בכל התפיסה שלו שקשורה בשלטון החוק, ובהתייצבות
האוטומטית לצד בג"ץ. בכל מה שנוגע לנושאים חוקתיים, בגין מתנהג
כמאמין אדוק בדת שמתיימרת להגדיר מהו "שלטון חוק במדינה
דמוקרטית" ומהו "מקאתיזם פאשיסטי". כמישהו שמאוד מעריך את בגין,
חבל לי לראות אותו טועה, אבל מכיוון שאני חילוני, אני מודע לכך שגם
אנשים רציניים ואיכותיים כבגין, עלולים לטעות.
ישן 09-02-2010, 22:36
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
החוק הזה עלול להיות שגיאה קשה. להכניס למעגל המצביעים מאות אלפים שוהי גולה
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "החוק הזה פגום מוסרית - ולמרות זאת הוא הכרחי כי הוא מתקן פגם מוסרי אחר"

בכדי שיאזנו מאות אלפי עוינים מבית זה בערך כמו לסתום חור בשן במסטיק.

כשנתניהו מתכווןן לאזן הוא מתכוון לביטיס, למורה ולקגנס שלא יצביעו אומנם לאורי אורבך בבחירות הקרובות אבל יצביעו למפלגה ציונית. הוא שוכח כי מבחינת בייניש, חשין ודורנר יש עוד הרבה צאצאים וצאצאי צאצאים של פלשתינאים שעזבו את הארץ. הוא שוכח כי מבחינת בג"צ בדואי ישראלי שינדוד לירדן או לעזה יהיה שווה ל40 מצביעים בעוד שלושים שנות. הוא שוכח כי קהילות חרדיות ענפות ישלחו את בניהן שמעבר לגיל שרות צבאי להתאזרח ולשוב לגולה בכדי להגדיל את כוח המחנה שלהם משם. הוא שוכח כי צרותיו של בעל חברת הנקיון הישראלי כמו גם צרותיו של נועם חומסקי אינם זהות לצרותינו אנו.

מעבר לבעיה המוסרית שבתיקון עוול בעוול - זו הצעה שגויה. חרב פיפיות.

ישן 09-02-2010, 23:06
צלמית המשתמש של ichpatli
  ichpatli ichpatli אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "החוק הזה פגום מוסרית - ולמרות זאת הוא הכרחי כי הוא מתקן פגם מוסרי אחר"

מסכים עם דבריך הנכוחים!
בעידן הכפר הגלובלי, שמתקרב לכיוון של ממשלה עולמית (אמנם בצעדי צב, אך יום יבוא וכולם יהיו אזרחי העולם...), יש מקום לשלב ביניים שבו אזרחות (להבדיל מתושבות) תתנתק מהחיבור הטריטוריאלי (של מקום מגורים) כתנאי הכרחי מכריע לאזרחות. תנאים של הזדהות, נאמנות וזיקות משפחתיות, חברתיות ותרבותיות בהחלט צריכים להיות תנאים משפיעים לא פחות ממקום הלידה והתושבות (שיכולה להשתנות בתקופות שונות) בקביעת הזכות לאזרחות במדינה והזכות להשתתף בבחירות למוסדות השלטון בה.
לטעמי השלום המיוחל יוכל להגיע רק כשלא יהיה ערעור מבפנים, של מיעוט משמעותי, שמתקשה להזדהות עם המדינה היהודית ולחוש חובת נאמנות כלפיה. כוונתי - שראוי לחתור לפתרון שמאפשר לתושבים שאינם יכולים להזדהות עם מדינה יהודית להמשיך בתושבותם, תוך שהם מקבלים אזרחות של מדינה ערבית (וכאלו לא חסר...) שאתה יקל להם להזדהות מבחינה לאומית.

"טוב קצר וקולע מארוך וצולע" - (ש.ר.)

ישן 10-02-2010, 04:59
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
לתומי חשבתי שכל היורדים הם שמאלנים בוגדים והיום מתברר שמרביתם ימניים נאמנים

כן נאמנים לעצמם ומוכנים להכתיב לנו ,החיים בארץ ושומרים עליה בעבורם, לכשינוסו אליה בעת מצוקתם, את דרכי חיינו כאן.
הייתי מבין ומצדד, אם היו מאפשרים לאזרחי מדינת ישראל, שנולדו בארץ ו/או חיו בה בפועל במשך 5 שנים לפחות, להצביע בבחירות. זאת בתנאי שהם שוהיים בחו"ל תקופה שאינה עולה על 4 שנים ו/או מועסקים ע"י חברות ישראליות ושומרים על קשר רציף עם מדינת ישראל.
"לתפוס אנשים ברחוב", אפילו שהם יהודים על מנת "לשפר" את המצב הדמוגרפי של היהודים בארץ ישראל אינה דרך הראויה. על מנת למצב את הרוב היהודי/ישראלי בארץ, חייבים יותר יהודים לעלות לארץ, לחיות בה כישראלים גמורים. במיוחד, לאור העובדה שאין בעיה לכל מי שמוגדר כיהודי, לבוא לארץ לרגע ולהפוך לאזרח מן השורה, כאשר המגע היחידי עם מדינת ישראל הוא ביקור במשרד הפנים להוצאת דרכון ותעודת זהות.
אגב, מה יהיה "גורלם" של אזרחי מדינת ישראל הערבים ( אולי גם הפליטים וצאצאיהם), החיים בחו"ל, ליברמן ישנן הצעות כיצד ל"נתרלם". ערבי שעזב את הארץ איננו נאמן לה יהודי שעזב את הארץ הוא פטריוט מאין כמוהו.

נערך לאחרונה ע"י ישראל היפה בתאריך 10-02-2010 בשעה 05:04.
ישן 10-02-2010, 07:36
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

שמחתי לראות שאתה חושב "לתומך". זה מסביר הרבה מהסגידה לאסד הנאור...
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לתומי חשבתי שכל היורדים הם שמאלנים בוגדים והיום מתברר שמרביתם ימניים נאמנים"

תרשה לי לחייך בשעה שאתה מסביר לי כיצד אתה וזחאלקה "שומרים על
הארץ" עבור ישראלים שלא חיים כאן - בהתחשב בכך שזחאלקה רוצה לחסל
את המדינה, ואתה סתם רוצה לוותר על חלקים עצומים ממנה, ולמסור אותם
לערבים חמושים בתנאי שיחתמו על פיסות נייר קדושות. אכן, שמירה הדוקה
וקפדנית....
צר לי לבשר לך, אבל הפליטים אינם אזרחים ישראלים, ובכך שבכלל העלית
את הנושא, הוכחת שוב שעבור אין קווים אדומים, ובשביל לגייס רוב לעקירת
יהודים, אתה מוכן גם לזכות השיבה...

הצעת החוק הזו באה למנוע מצב הזוי שכבר קרה לנו פעמיים בעבר,
שבמסגרתו עברו חוקים שהכריעו לגבי גורלם של יהודיים-ציוניים,
בקולותיהם של ערבים שונאי-הציונות.

אתה מתנגד להצעה זו בדיוק מהסיבה שאט"ד מתנגדים לה: בעיניך לשיח'
ראאד סאלח מותר להכריע לגבי גורלו של תושב אריאל, יותר מאשר לאחיו
של תושב אריאל, שגר במיאמי - וז\ה בגלל שאתה חושש שהאח במיאמי,
אשכרה עלול לדאוג לאחיו...
ישן 10-02-2010, 21:30
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

זהו מינימום מקסימאלי במיוחד...;)
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "המינימום שאני יכול להגיב הוא - שאתה שקרן עלוב בלתי נלאה"

דן, אין דרך בעולם לתרץ מדוע אדם יכתוב על אנשים "השומרים על הארץ
עבור אחרים", כאשר בתוך "שומרי הארץ" לשיטתו, נכללים תומכי מפלגות
הקוראים לחיסול המדינה, כמו אנשי מפלגתו של האינטלקטואל המובהק עזמי,
שאתה אולי מקווה ששכחנו, אבל אנו עוד זוכרים את ההשתפכות שלך על
המנהיג המופלא (לא בזכות השתפכותך אנו זוכרים, אגב, אלא בזכות
הסאטירה המופלאה שיצר ישראלה בעקבות אותה השתפכות...).

מותר לך להתנגד להצבעת יורדים - אבל לפחות תהיה כן לגבי הסיבות: אתה
יודע בדיוק כמונו ש"צעירים מהצפון" בארץ הם לא בדיוק מנוטריה של המדינה
הזו, אבל אתה כן יודע שבלי הפתק שלהם, המחנה שלך הוא זעיר עד לא קיים, ולכן אתה זקוק לכל מהלך פוליטי שיחזק מעמדם של אותם חובבי
ביטוח לאומי.
ישן 11-02-2010, 05:59
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
להכתיב לנו ,החיים בארץ ושומרים עליה בעבורם
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "זהו מינימום מקסימאלי במיוחד...;)"

כתבתי מה שכתבתי כישראלי גאה ולכן הכוונה ב"לנו" היא לישראלים ולא למי שאינו מגדיר עצמו ישראלי. אני משוכנע שהבנת זאת היטב וכתבתה מ שכתבתה אך ורק לצורך פגיעה והשמצה ותו לא.

גם בנושא עזמי בשארה, אם זכרוני אינו מטעה אותי, לעולם לא הגנתי על מעשיו. התייחסתי לשני נושאים בהקשר אליו: האחד שיש לתת לשלטונות הבטחון, להביאו לדין בפני בית משפט שהוא יחרוץ את דינו.
(אני מוסיף כעת - מאחר והוא ברח מן הארץ ואין אפשרות לשפטו, כפי הניראה יש דברים בהאשמות נגדו, מה שמטה את הכף לחובתו. גם במקרה זה ניתן לשפטו שלא בפניו ולחרוץ את דינו )
השני, ציינתי שהוא אכן אינטלקטואל וזוהי עובדה (אני מוסיף כעת - שלמרות היותו כזה דרכו אינה דרכי ואינני תומך בדעותיו, בהקשר למדינת כל אזרחיה, מה שיביאו בסופו של דבר תומכי ארץ ישראל ה"גדולה" השלמה ואלו שאינם מצדדים בשתי מדינות לשני העמים בתחומי ארץ ישראל מערבית לירדן)

באשר להתנגדותי להצבעת יורדים - כתבתי בפירוש שלא נראה לי שמישהו, שבחר לחיות מחוץ למדינת ישראל ואיננו שותף פעיל פיזי בחיים במדינת ישראל, לטוב וגם לרע, יקבע את גורלינו כאן. מי שדאג לעצמו - עשה כבר את בחירתו.

אם הבנתי אותך נכון, אתה משוכנע שמרביתם של היורדים הם ימניים. אחרת לא היית מצין שאני מתנגד על מנת להאדיר את משקלם היחסי של ה"מחנה" שלי. מחנה המצדד והפועל על מנת לבסס את מעמדה של מדינת ישראל בבטחון, בצמיחה וברווחה, כמדינה יהודית ודמוקרטית. המחנה אליו אתה מתכוון ( לי אין מחנה כלל - אני מנסה לבחון כל נושא לגופו), אינו כולל את כלל "חובבי הביטוח הלאומי", שאתה מנסה תמיד ל"ספח" אותם אלי מתוך ? לאלוהים פתרונים.
הימניים לאורך כל הקמתה ובסוסה של מדינת ישראל מהמדינה שבדרך ועד עצם היום הזה - הגאוה בפיהם אבל מעשיהם דלים. הם "ישבו על הגדר", כאשר נבנתה מדינת ישראל ואף התנגדו להכרזתה. הם אלו, שהיום, אתה מצדד לצרפם לרשימת הבוחרים, הפטריוטים גדולים והנאמנים לעצמם, הם כבר בחרו את דרכם.
ישן 10-02-2010, 08:04
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
המדינה נבנתה עבור העם היהודי ולכן צריכים לתת לכל יהודי

להצביע.

האם היורדים הם בסדר או לא זה לא רלוונטי. אם נותנים להצביע למי שרצח משפחה שלמה, אם כן אין שום קשר בין איכות האנשים לבין ההצבעה.

כל יהודי זו מדינתו וזו ארצו. לכן צריכים לתת לכל ישראלי להצביע, ובשלב הבא לכל יהודי באשר הוא.

--------------------------------------------------------------------
אבל מצד שני, במצב של היום אני לא רואה שזה אי-פעם יתקבל, ולכן לא כדאי אפילו לפעול בכוון הזה. יש בעייה לשנות סטטוס. כיום אם היינו רוצים להקים מדינה שהיא בית עבור כל יהודים בכל העולם, זה לא היה מתקבל. אנחנו ממשיכים מכוח האנרציה והנס שקרה בשנת 48, ושונאי היהדות והציונות לא יתנו בשום אופן לשנות ולשפר מה שישנו כבר.

יש הרבה דרכים יותר מעשיות לעזור לחיזוק היישוב היהודי בארץ ישראל, בלי לשנות את הסטטוס.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 10-02-2010 בשעה 08:15.
ישן 10-02-2010, 08:36
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
חלק גדול של אזרחי ישראל מזדהים בכל הלב עם אחמדניג'אד
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "ומי הוא יהודי לדעתך ?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה
פעם קבע זאת היטלר היום קובע זאת אחמינג'אד - זה איננו רעיון שלי שמעתי זאת היום בשידורי ישראל.

וגם מוכנים להתנדב ללחוץ על ההדק חס ושלום, (כמו חלק גדול מהפולנים והאוקראינים שעזרו להיטלר במלחמת עולם השניה). חלק מהם כבר הוכיחו את עצמם....

ולכן בכדי לבטל את השפעתם, צריכים לתת לעוד יהודים ברחבי העולם להצביע.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 10-02-2010 בשעה 08:39.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:58

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר