
10-02-2010, 02:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.08.08
הודעות: 310
|
|
לשלושת התגובות:
התקשרתי למענה האנושי של חיל המודיעין וענו לי שיש סיכוי קלוש לעבור לחיל המודיעין אחרי גיוס, אבל שאין שום סיכוי שבעולם שאני יגיע למשהו ברמה של גמ"א.
בכל מקרה, אני חושב שהמפקד בסיס שלי (בדרגת סא"ל) ברגע זה יסכים לתמוך בי, אחרי שדיברתי איתו ביום ראשון הזה, עם כי המפקד הישיר שלי (שהוא אזרח עובד צה"ל זבל) אמר לי מראש שהוא ינסה להשאיר אותי.
בקשר לתוכניתן, מישהו עם ניסיון אמר לי שאו שהצבא צריך למצוא אותך, ואז אתה חותם שנתיים (כמו פחות או יותר כל תפקיד כזה), או שאתה יכול לעבור קורס לקראת סוף השירות, ולחתום חמש שנים (כמו גיוס מחדש).
ככה שזה פחות או יותר לא בא בחשבון. עם זאת האמת בכל מקרה.
בקשר לאוניברסיטה הפתוחה, אני התחלתי ללמוד שם, אבל זה לגמרי לא מבטל את השיעמום של לשבת במשך 8 שעות ולא לעשות כלום (כי אם אני אפילו חס וחלילה חושב על לפתוח ספר במקום להסתכל על התקרה ולעשות את עצמי עסוק, העולם יקרוס), או במקרה הטוב, שיש עבודה, לעבוד בלי הפסקה (עוד פעם, חס וחלילה יתפוצץ העולם) על עבודות שכל ילד בן 5 יכול לעשות, לגמור את כל העבודה שיש מהר - כי ככה אני כל החיים, לסיים מהר ואז לעשות מה שבא לי - ועוד פעם לשבת ולבהות בתקרה.
ובקשר ללהמשיך את ה..."מסע"...אני כבר מאבד תקווה שאי פעם יקרה משהו לטובתי בצבא הזה...
עכשיו לא לגמרי קשור, אבל האם "הבסיס רחוק" זה תירוץ מספיק טוב לבטל מקצוע ולעבור לבסיס קרוב יותר?
חוץ מהעובדה ש5 שעות נסיעה ביום הן לא כיפיות, אני רוצה איזה שהוא קלף מיקוח לגבי התפקיד שלי.
נערך לאחרונה ע"י Dragonion בתאריך 10-02-2010 בשעה 02:52.
|