לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-02-2010, 16:21
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.04
לא רק שזה לא נכון, זה בדיוק ההפך...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי benyamin שמתחילה ב "סוללות של מחשבים ניידים בפרט וסוללות בכלל"

צריך מדי פעם לתת להפרק "עד הסוף"(תיכף אסביר למה זה לא באמת עד הסוף), אבל חס-ושלום לא באופן קבוע. ברוב המחשבין הניידים יש אפשרות במנהל ההתקן, לגרום לפריקה טעינה הזו באופן מבוקר.(אני אישית מבצע זאת פעם בחצי שנה)
אם סוללה נשארת מעל זמן מסויים ללא שימוש היא נהרסת כליל(לא מדובר בתקופה קצרה- אלה נניח מעל מספר שבועות), וזה מהסיבה שיש בסוללה תוכנת נהול, שזקוקה להספק מינימאלי כלשהו- ברגע שהסוללה נפרקת לחלוטין(זה עניין שעשוי לקחת מספר שבועות כאמור), הסוללה תפסיק לעבוד לחלוטין, ויהיה צורך לרכוש אחת חדשה(או לתקן במעבדה).
*מה שכן אסור לגרום לסוללה להטען באופן קבוע ל100% מיכולת הטעינה(זה מתכון בטוח להרס מהיר ביותר), אבל בכל מחשב נורמאלי(שלפחות יצא לי לעבוד איתו), הדריבר של צריכת החשמל בברירת מחדל לא נותן למצב הזה להתרכש(תמיד מומלץ לבדוק הגדרות אלו)

אני כרגע כותב תגובה זו ממחשב שעבר שימוש נרחב(מ2005), וכרגע הוא מחזיק כשעה ועשרים דקות כאשר היה חדש זמן הסוללה היה כשעתיים-וחצי(אולי טיפה יותר), לדעתי זה נתון מצויין, אי מה לעשות כל סוללה יש לה בסופו של דבר חיי מדף מוגבלים.

כל זה בהנחה שמדובר בסוללת Li-ion

נערך לאחרונה ע"י The_Equivocator בתאריך 12-02-2010 בשעה 16:31.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:08

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר