לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-02-2010, 12:54
  אזרח מן השורה אזרח מן השורה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.11.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "יש עוד דרכים. תוכנות זדוניות..."

1) אם אני מחובר לאינטרנט, אבל אני לא גולש, הדפדפן סגור ואני משאיר את המחשב דולק שבוע ככה (ואין לי שום תוכנה זדונית שהתקנתי, אני לא מחבר שום DOK שאני לא בטוח ב100% מה יש בו, לא מפעיל שום קראק או משהו אחר, לא משתמש באאוטלוק) - אני יכול להידבק בוירוס?

2) אם כן, במקרה הזה, האם פיירוול לבדו יפתור את בעיית הוירוסים?

ז"א השאלה שלי האם במקרה שאני לא מוריד שום קובץ למחשב שיש חשש שיהיה וירוס וגם לא גולש באתרים מפוקפקים שעצם הכניסה אליהם יכולה לשתול וירוס במחשב, האם פיירוול יספיק להגן על המחשב או שבכל מקרה חייבים גם אנטי וירוס?

נערך לאחרונה ע"י אזרח מן השורה בתאריך 18-02-2010 בשעה 12:58.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-02-2010, 12:24
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אזרח מן השורה שמתחילה ב "שאלה על וירוסים ושות'."

וגם, זיו שכח את האלמנט הכמעט מרכזי בהדבקות ש(כביכול) אין למשתמש מה לעשות נגדן: שימוש בדפדפן ובתוכנת הדואר האלקטרוני של מיקרוסופט: אינטרנט אקספלורר ואאוטלוק כדי לגלוש ולקרוא דואר, או לחלופין, בדפדפנים מבוססים על אינטרנט אקספלורר (כמו מקסת'ון למשל).

במוצרים הנ"ל מתגלים חדשות לבקרים באגים המאפשרים לשולח/אתר זדוני להדביק את מחשבך ברעות חולות מבלי שתעשה דבר מעבר לקריאת דוא"ל / כניסה לאתר.

למה אמרתי שכביכול אין מה לעשות נגדן? כי זה כך רק למי שתקוע בקונספט שחייבים להשתמש בזבל בתור דפדפן ותוכנת דוא"ל. ישנן כמובן תוכנות רבות אחרות: כולן מהירות יותר, בטוחות יותר, אמינות יותר, ובעלות פונקציונליות נרחבת הרבה יותר.

ישן 18-02-2010, 13:04
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי אזרח מן השורה שמתחילה ב "אז מה כן יותר מהיר ובטוח?"

אני אישית מעדיף את פיירפוקס - אבל זה לא משנה מבחינת אבטחה - פשוט שלא תשתמש באקספלורר, אלא במשהו אחר, שנוח לך, ושאינו אקספלורר או מבוסס עליו כאמור.

לגבי צריכת הזיכרון א. לאקספלורר יש צריכת זיכרון חבויה ב. כדאי להפעיל תוכנה ליותר מכמה דקות כשבודקים צריכת זיכרון - כי לרוב היא עולה במהלך השימוש - בייחוד אם באתרים שאתה גולש בהם יש פלאש - יש באגים רציניים של דליפת זיכרון בפלאש. אני משתמש בתוסף לשועל שנקרא Flashblock שחוסם את כל הזבל הזה, ומאפשר לי לראות רק את הפלאשים שאני רוצה לראות (למשל - יוטיוב...). בעתיד לא נצטרך את הפלאש הנורא הזה בכלל, שאתרים יתחילו להשתמש כבר ב HTML5 ובתמיכה המובנית בוידאו שיש שם. ג. אנשים משתמשים בכרום כי הוא של גוגל - ת'אכלס מדובר בדפדפן שדי לא יודע לעשות כלום יחסית לכל חבריו. אפילו אקספלורר עושה יותר כמדומני, שזו סוג של תעודת עניות...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר