will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "מזל טוב, מי ייתן שתפסיק לדפוק..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
מזל טוב, מי ייתן שתפסיק לדפוק את הפח באוטו ותתחיל לדפוק בחורות באוטו.
זוג מגיע לסקסולוג, והגבר שואל אות: תגיד , אם נבוא לכאן לקרוא שירה, ואתה תבדוק אם זה בסדר, כמה תעלה פגישה? עונה הסקסולוג: 320 ש"ח. הגבר עונה: אפשר להתחיל עכשיו? כן עונה המומחוי. ככה זה נמשך 3 פעמים בשבוע. אחרי חודש המומחוי מזמין אותם לשיחה: "תראו, כבר חודש אני צופה בכם, ולא רואה שום דבר בעייתי, הכל נורמלי. למה באתם דווקא אלי?"
הגבר עונה: "תראה, באיזו בקתה במושב זה עולה 500, חדר בבבית מלון בת"א 800, כאן זה רק 320, ומקבלים החזר של 280 ש"ח מהביטוח המשלים".
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "מגיע לי מזל טוב אני מניח, יום הולדת."
תודה רבה אנשים.
אה ו looklook תודה רבה על הנר למרות, שזה נר של ז"ל, הכוונה שלך הייתה טובה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google