לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-02-2010, 12:58
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
נשמע טיפוס צבעוני. ממש שילוב של וילנאי ג'וניור ושל חסון מקדימה ביום נטול עכבות.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ישראל_היום שמתחילה ב "איש חסר נסיון עם עבר פלילי של אלימות: "אני אהיה המאמן, אני מרגיש כמו ראש ממשלה""

למדתי מהכתבה שהיה שחקן כדורגל בשם אייל ברקוביץ ובהמשך הפנמתי שהיה גם שחקן בשם איציק זוהר. עד כאן הכל הגיוני. אלה שמות ששמורים במשרד הפנים לשחקני כדורגל בדיוק כמו שמישהו בשם גאולאלחארה חייב להיות חלוץ מרכזי בנבחרת דרום אמריקאית וסבטלנה שפאנדובלה זהו שם של אלופת ווימבלדון בטניס במשקל בינוני.

אבל למה לכל הרוחות ברקוביץ משך לאזולאי בביצים? כמה נקודות זה מקנה? האם השחקן שמשכו לו מתוגמל ב100000$?

ולגבי דורון החביב שמוכן לקבל אותו בתור רוה"מ אבל לא בתור מאמן - אז רוה"מ הברקוביץ הזה עדיין לא נהיה אבל בעוד שנה אתה ואלונמורדכי תפגשו כמה טיפוסים כמו ברקוביץ בתור מח"טים. תאמין לי שזה הרבה פחות משעשע....

עדיין זכור לי המח"ט שסיפר לנו בשיחת ההכרות על כך שיש 'התאסלמות במצב הבטחוני'. עודני מתמוגג מחידוד הלשון ומהשילוב בין המילים הסלמה לאיסלאם המשיך המח"ט לדבר על כך שיש גם התאסלמות במצב המדיני והתאסלמות במצב הכלכלי...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-02-2010, 22:28
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
הזכרת לי נשכחות ביחס למח"טים ושאר קצינים בכירים מפותחים
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "נשמע טיפוס צבעוני. ממש שילוב של וילנאי ג'וניור ושל חסון מקדימה ביום נטול עכבות."

אני זוכר שירות מילואים אחד של תעסוקה מבצעית בשומרון במהלכו היה לפלוגה מפגש עם מח"ט הגיזרה. חבר'ה אצלנו ביקרו את הפעילות במגדלי השמירה (ה"פילבוקסים"). הם טענו שהערך המבצעי שלהם מועט, שיכולת הפעולה של החיילים בהם מוגבלת מאוד ושמדובר במטרה נוחה למחבלים שכן יש למגדלים האלה הרבה נקודות תורפה. הועלתה גם האפשרות שמחבלים יחפרו מנהרה מתחת לפילבוקס ויפוצצו אותו, אפשרות שהתממשה פחות או יותר זמן לא רב אחר כך בגיזרת עזה. כיצד ענה המח"ט להערות? ובכן, הוא עטה מבט ספק רציני וספק קצר רוח והפטיר: "הערבים מאוד מפחדים מהפילבוקס"
זאת רק דוגמא אחת לאמירות תמוהות של מפקדים בכירים שנפגשתי בהם, שלא נזכיר מעשים תמוהים נוסח אייל ברקוביץ, ואני נתכוון בראש ובראשונה לאותו קצין בכיר ולא הכי מאוזן שהיה מפקד היחידה שלי כשהייתי בסדיר וכמה שנים אחר כך ירה במתכוון על חיילי מילואים בשטחים משום שהם נסעו ברכב אזרחי בניגוד לפקודות...
ישן 18-02-2010, 22:16
  ישראל_היום ישראל_היום אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.10
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "חברה- מצאו את ההבדלים..."

בטח יש הבדל: באנימציה רואים ערס מזרחי מצוי עם "המבטא הנכון " ( כל הזכויות שמורות לרבבודיה ), ואילו המגלומן הוא שכנזיפט שעבר חינוך מחדש והכשרה 3 פעמים בשבוע אצל הפרחה ששכבה עם המאמן הנשוי גוטי.אין ספק כי הכשרתו עברה בשלום, והוא סיים את הסדנה שלה בהצטיינות יתר.

אבל המקום הכי ראוי לו הוא: סגנו של אנסי קצב במועדון המתאבדים בשידור חי."כן כן, אוחנה, אני אהיה המאמן".

לי זה הזכיר את הראיון ההזוי של אגייאר על שחרורו של גלעד שליט, ואח"כ הראיון הטלפוני המשעשע מתוך המחלקה הסגורה באברבנל.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://i49.tinypic.com/20tkvf6.png]

נערך לאחרונה ע"י ישראל_היום בתאריך 18-02-2010 בשעה 22:19.
ישן 19-02-2010, 09:33
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ישראל_היום שמתחילה ב "איש חסר נסיון עם עבר פלילי של אלימות: "אני אהיה המאמן, אני מרגיש כמו ראש ממשלה""

תכלס, אייל ברקוביץ הוא ערס קטן עם פה מלוכלך אבל אם יהיה המאמן הלאומי סיכויי הנבחרת לעלות לאנשהו משתפרים באופן משמעותי.
חבל שהוא הורס לעצמו את הסיכוי, אבל מקצועית הוא האדם המתאים ובדיוק בזמן המתאים.
חבל שאנשים כמו לוזון עושים את הבחירות הלא נכונות אשר גרמו לאייל ברקוביץ לכנס את המסיבה ההזויה שכינס.
במקום למנותו למאמן הולכים לבזבז כסף על מאמנים תוצרת חוץ.
לוזון הביתה וברקוביץ לאימון (אחרי שטיפת פה יסודית)

'In the End We Are All Alone, and No One is Coming to Save You''
john reese

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:56

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר