לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-02-2010, 00:43
  eshely77 eshely77 אינו מחובר  
מנהל פורום סטודנטים

חבר מתאריך: 03.09.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "תמיד אישה"

לפני קצת יותר משנתיים
תקופה בה שינעתי חולים בבטחה ברחבי גוש דן.
הייתי בבית של חולה חצי דחוף במרכז תל אביב. תורן המוקד עולה מולי במירס ואומר לי שהניידת מפריעה לתנועה. השבתי שאין סיכוי, אומנם חניתי באדום לבן אבל זה רחוב ממש רחב, ואפילו סמיטריילר יכול לעבור.
בנתיים הסבא ואנוכי משחקים ברופא וחולה, ושוב עולה מולי התורן מוקד ואומר שהתקשרו מהמשטרה ושיש ממש ברדק למטה. אמרתי, אני בדרך למטה עם החולה, אזיז את הניידת.
אני יורד למטה ואני מגלה ש:
1. הרחוב פנוי לגמרי.
2. איזה תל אביבית מעוצבנת חונה לפני האמבולנס ונראית מאוד כועסת.
3. הסבא היקר מתחיל להכחיל.
4. אין לי מושג איפה הנחתי את המפתחות של הניידת והחמצן הקטן עומד להיגמר.

ביקשתי שיוציאו ניידת נוספת. הסברתי לפיליפינית שזה לא שאנחנו עומדים בחוץ עם בן 81 שמפתח בצקת ריאות, אלא שאמבטיית שמש היא תרופה ידועה לקוצר נשימה.
ושהסיבה שאני רוצה שוב לעלות לבית זה ידוע שלנוף הנשקף מבית החולה יש משמעויות קליניות מרחיקות לכת. (שום דבר שקשור לזה שאני ממש רוצה את המפתחות לניידת)

באותו הרגע, קפצה עלי הפוסטמה וצרחה עלי, איך אני חונה ואיך דפקתי לה את האוטו.
אמרתי לה רק רגע, יש לי כאן עניין לא פטור עם הנוף בקומה שלישית. הפוסטמה מתלווה אלי וקודחת.
את המפתחות לא מצאתי.
ירדתי למטה, מסתבר שהשילוב של אמבטיית השמש עם מנה גדולה של פוסיד עשו טוב לסבא, הוא היה פחות כחול, יותר נינוח רק קצת רטוב משתן.
וכל הזמן הזה, המפגרת אחרי, קודחת שאני הנהג הכי גרוע שהיא ראתה בחיים.
בנתיים מצאתי את המפתחות. (היו בפאוצ' של המוניטור) והגיע הניידת הנוספת. נפרדתי לשלום מהסבא הרטוב ופניתי לטפל בנודניקית.

אמרתי לה: מתוקה ספרי לי מה קרה. היא שוב אמרה לי שאמי זונה, התעקשתי שאימי עובדת סוציאלית. והיא הסבירה לי שהיא ניכנסה לרחוב בדיוק כשעברה שם משאית והיא התלבשה על הפינה של הניידת. (היא די חירבה לעצמה את דלת ימין) ושוב היא האשימה אותי שאני חרא של נהג.

הסברתי לה שמעולם לא האישמו אותי בתאונה בזמן שהייתי בקומה שלישית, ושמעבר לזה היא ממש מטומטמת.
היא קיללה אותי, החלפנו פרטים. היא הלכה לשלם איזה 2000 שח השתתפות עצמית לליסינג
ואני הלכתי לשנע חולים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-02-2010, 09:49
צלמית המשתמש של דנדוני
  משתמשת נקבה דנדוני דנדוני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.09.09
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "זה נכון, נשים נוהגות הרבה פחות טוב מגברים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי EtEoR
אהה, ועוד משהו, אני לא יודע אם אחרים נתקלו בזה או רק אני, אבל בנות ממש רעות על
הכביש! אתה עומד באיזה מקום, מנסה להשתלב בכביש, והיא רואה שאתה רוצה להיכנס
אבל עושה את עצמה לא רואה וממשיכה הלאה. גברים לא כאלה...

זה שטויות!!
לצערי, יותר מחצי מאוכלוסיית הנהגים בישראל פשוט גועל נפש של אנשים! גם לא יודעים לנהוג (וכן, אני מודה, אין הרבה נשים שיודעות לנהוג כמו שצריך...) וגם מתייחסים לכביש כאל המגרש משחקים הפרטי שלהם- חותכים בלי סיבה ממשית או סכנה, לא מאותתים, לא נותנים זכות קדימה, לא נותנים להשתלב בכביש- הכי נוראי (וגם קצת מצחיק, אני מודה...) שאוטומטית כשרואים אדם בשיעור נהיגה, משתרכים אחריו, נדבקים אליו, הוא נוהג על 20 וכולם צופרים, מתעצבנים עליו סתם, אף אחד לא נותן לו להתרגל...

ולגבי גברים לא כאלה- שטות עוד יותר גדולה!! גברים יכולים להיות תינוקותתתתתתתת על הכביש, מישהו עוקף אותם, הם יהיו חייבים לעקוף חזרה, מישהו חתך בטעות הם יחזירו לו טובה, מישהו מבקש להשתלב בתנועה, הם בכוונה יסעו יותר מהר, וכל מי שמעצבן אותם על הכביש- אוטומטית הופך להיות אישה (למרות שיש צדק בדבר...).

דר"א, אני גאה להיות חלק מאוכלוסיית הנהגות שכן יודעות לנהוג! אני נושאת את התואר בגאון ואתה מוזמן לבוא לבדוק את זה!

ישן 19-02-2010, 09:38
צלמית המשתמש של סוכן שקט
  משתמש זכר סוכן שקט סוכן שקט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.02
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי סירפד שמתחילה ב "רק בישראל"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי סירפד
אבל באמת - יצא לי להסתובב בכמה מדינות אחרות, כולל בת זוג שאיתה גרתי בחו"ל במשך שנה חצי, ובשום מדינה אחרת לא ראיתי את כמות הנהגות הגרועות שקיימות בארץ. לדעתי משהו ממש כושל בתהליך ההכשרה של נהגות - כנראה יש למורי נהיגה מחלה רצינית שגורמת להם להוציא מתחת הידיים נהגות חסרות בטחון ברמה לא הגיונית. ושוב: בחו"ל זה גם קיים, ההבדל הוא בכמות.

באו לצרפת הנהגות פה ממש משו משו
כנראה שהן נדבקו מהישראליות רק שזה עבר מוטציה
במקור נכתב על ידי יחזקאל
וקראתי עליו לכל הרי חרב נאם אדני אלןהים חרב איש באחיו תהיה

Oui nous irons nous faire casser la gueule en cœur, Mais nous reviendrons vainqueur

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:29

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר