לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #7  
ישן 22-02-2010, 21:49
  משתמש זכר alonmore28 alonmore28 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 05.09.06
הודעות: 11,268
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אתה מוזמן לנסות ללכוד זאב..."

אני מניח שאם אעבור קורס לכידת זאבים חולי כלבת - אני אוכל לעשות את זה.
אני כבר יכול לחשוב על אינספור שיטות לעשות את זה.
באים בצמדים, בשלשות, מגיעים עם רכב, מגיעים עם רשתות, רצועות, המקל הזה שנתפס על הצוואר של הכלב ובמידת הצורך גם להביא רובה (למקרה הנורא מכל).
זו ממש לא הבעיה, לדעתי לפחות. אנשים שמאומנים לעשות את הדברים האלו יכולים לעשות אותם בלי בעיה.
הסיבה היא כלכלית ופרקטית, הרשויות יעדיפו לא ללכוד, לרפא ואז לשחרר לטבע כי זה עולה המון כסף ודורש כוח אדם. במקום זה, יעדיפו לירות, לשלוח בן אדם שיאסוף את הגופה ויזרוק אותה לפח וגמרנו עניין.
מצטער שאני מעדיף את הצד ההגיוני יותר - שחושב על הטבע שלנו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #15  
ישן 22-02-2010, 21:33
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 07.07.06
הודעות: 15,705
אני לא חושב שחיבתי לבע"ח קטנה משלך ובכל זאת - תהיה בנושא:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי asafdr שמתחילה ב "טייסון האהוב זוהה כזאב משוטט - ונורה למוות"

פקחי רשות שמורות הטבע יורים בבע"ח עפ"י חוק ועפ"י צורך. כלבת זה לא צחוק. זו מחלה שמסכנת לא רק בני אדם אלא גם חיות אחרות.

בצרוף מקרים עגום השתחרר הכלב ויצא לשוטט בשטח פתוח על גבול שמורת טבע. עבירה על החוק לכל דבר וענין.

ודווקא אתה, זה שממהר להשליך למעצר עם נרקומניות ונערות לווי [כאילו היה זה עונש הקבוע בחוק] נשים מבוגרות שלא הולכות לתאטרון ואומרות 'כפרה' ועוברות על החוק באופן אומנם גס אך שמסכן חיי אדם פחות משוטטות של כלבים - מזדעזע ממעשי הפקח השומר על החוק ועל בריאות הציבור ולא ממעשי זה שכלבו משוטט מופקר ברשות הרבים?

ניחוש אנחש כי אילו היה מדובר במשפחה של 'אנשים שלא הולכים לתאטרון' מדרום ת"א שכלבם היה בורח, נלכד ומושמד או ממושב כלשהו בו היה בורח לשטח פתוח ונורה - לא היו זוכים הבעלים לסנגוריה נמרצת שכזו ממך.

כשהתחלת להרבות באשכולות השבוע בצווי ההשלכה לכלא של עבריינים חשבתי שאתה פשוט פדנטי בעניני חוק. האשכול הנוכחי מראה שאפשר גם להיות גמיש [במיוחד אם הפקח הוא 'אחד שלא הולך לתאטרון ואומר כפרה' אבל את זה אנחנו עדיין לא יודעים]

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 22-02-2010 בשעה 21:38.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #16  
ישן 22-02-2010, 21:46
  משתמש זכר alonmore28 alonmore28 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 05.09.06
הודעות: 11,268
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "אני לא חושב שחיבתי לבע"ח קטנה משלך ובכל זאת - תהיה בנושא:"

לדעתי אלו שצריכים להיענש הם דווקא הבעלים.
ביום רגיל, הבעלים היו מקבלים קנס של 500 ש"ח אם לא יותר, הכלב היה מוכנס למכלאה עד שבעליו יבואו לקחת אותו. עכשיו, לא יקרה להם כלום.
לדעתי בהחלט צריך לעצור את שוטטות הכלבים במקומות שבהם אסור.

לדוגמא בקיבוצים (ומושבים מסוימים), היכן שלבתים אין גדרות וכל הכלבים חיים בחברותא וכולם חבורתיים עם בני האדם - אין לי בעיה שהכלבים ישוטטו חופשי (ברחבי הקיבוץ בלבד, כמובן אם התושבים בקיבוץ מסכימים לזה) אבל ביישובים אחרים זה לא ראוי.
אני אתן כדוגמא את עומר, היישוב בו אני חי. אין שום פיקוח בנושא שוטטות כלבים, הרחובות מלאים בכלבים דיי גדולים של השכנים, לחלק מהאנשים אין בכלל גדרות וגם אלו שיש להם - הם מאפשרים לכלבים לשוטט, לא קושרים אותם או משאירים בבית.

יצא לי לצאת לא פעם לטיול עם הכלב שלי והוא היה נכנס לתגרה עם כלב אחר.
פעם כלב רועה גרמני ענק רדף אחרינו, הבעלים שלו הלכו איתו כשהוא משוחרר, הלכתי מאחורי גדר - ידעתי שהוא היה קורע את הכלב שלי לגזרים.
אני סמוך ובטוח שהבעלים של הרועה הגרמני יודעים טוב מאוד מהם היכולות שלו ואיך הוא מתנהג עם כלבים אחרים - אך לא איכפת להם מזה, והם משחררים אותו ברחוב. זו פשוט התנהגות מגעילה שצריך לקנוס עליה באלפי שקלים, ובמקרה הגרוע (במידה והיה ניסיון עם אותו בן אדם) גם לאסור על הבן אדם להחזיק כלב ולהחרים לו את הכלב שלו.

אני כבר לא מוציא את הכלב שלי לטיולים משום שאני יודע שהכלב שלי תוקפני כלפי אחרים, הוא נובח ומגרגר עליהם ומתריס אותם, וכשהם משוחררים - הם לא יעמדו בצד וייתנו לו להמשיך, הם ירוצו אליו ואני לא יכול לעשות דבר מלבד להיכנס באמצע ולסכן את עצמי.

עדיין, למרות שאני לא מבין למה יש בכלל צורך להרוג את החיה המסכנה (כמו שציינתי בתגובה הנוספת שלי באשכול) במקום ללכוד אותה ולראות אם זה באמת זאב, לרפא אם צריך ובמידת הצורך גם להחזיר לטבע - למקום אליו הוא שייך, אני לא חושב שהצייד הוא האשם. הצייד מילא את עבודתו נאמנה, הוא לא לקח סיכון וביצע את מה שהוא צריך לבצע לטובת בני האדם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #17  
ישן 22-02-2010, 21:51
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 07.07.06
הודעות: 15,705
אל תטעה בתגובתי. הבעלים נענשו הרבה מעבר למה שראוי היה
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי alonmore28 שמתחילה ב "לדעתי אלו שצריכים להיענש הם..."

הלוואי והעסק היה נגמר בנזיפה של הפקח או בקנס של 100 ש"ח. הבעלים איבדו חבר קרוב על ארבע שגדל בביתם וכל עונש הוא מיותר.

מה שאני מנסה לומר הוא שבני אדם טועים. אפשר וצריך להיות סלחנים כלפי בני האדם.

במקרה הזה מדובר בתאונה שארעה תוך המלחמה בכלבת. מחלה שיודעת להרוג. כלבת פעילה אי אפשר כבר בפועל לרפא. אני מניח כי ההחלטה להרוג ולא להרדים קשורה למעשיות שבבצוע. הדיוק בירי ומרחק הקרבה הדרוש לבע"ח שיכול להיות מסוכן והאפשרות כי לא ירדם אלא יתקוף.
_____________________________________
http://www.youtube.com/watch?v=RTf09_AuwrE&noembed

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #32  
ישן 25-02-2010, 13:13
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
מת מכלבת כלב, אע"פ שהיה מחוסן.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי asafdr שמתחילה ב "טייסון האהוב זוהה כזאב משוטט - ונורה למוות"

בנוגע לדיון באשכול זה על אפשרות החיסון.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1152194.html

לראשונה בישראל, מת השבוע ממחלת הכלבת כלב שחוסן נגד המחלה. המקרה, שאירע במושב כפר ברוך שליד מגדל העמק, הוא העשירי בשורת מקרי מוות של כלבים מכלבת מאז תחילת השנה - כולם בצפון הארץ. במקביל להתפרצות כלבת בצפון, מסתמנת מגמה מדאיגה נוספת: במרבית מקרי הכלבת שאותרו בכלבים, מדובר היה בכלבי בית ולא בכלבים משוטטים. אף על פי כן, רבים בעלי הכלבים שאינם מחסנים את כלביהם.

מותו הנדיר של הכלב המחוסן הפתיע את הווטרינרים, שמעריכים כי החיה סבלה מכשל חיסוני. הד"ר רוני עוזרי, סגן מנהל השירותים הווטרינריים ומנהל השירותים הווטרינריים בשדה, אמר כי מדובר במקרה מדאיג. "זו עדיין תעלומה", הוסיף. "מדובר בבוקסרית בת שש שחוסנה באופן רציף במשך חמש שנים. אנחנו נמצאים בעיצומו של תחקיר; אולי מדובר בכשל חיסוני או בתרכיב שלא פעל. זה מקרה שמטריד אותנו".
_____________________________________
חברי כנסת ישרים

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:37

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר