לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-03-2010, 20:55
  or286 or286 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.03.06
עזרה | בבקשה אני בבה"ד 20 אני חייב עזרה ...

התגייסתי ב 23 לנובמבר , למודיעין שדה סירבתי כמה ימים בבקום לעלות לאוטובוס ושמו אותי במעצר אחריי שש שעות הסכמתי ללכת לאן שהצבא רוצה רק שיוציא אותי משם .. במודיעין שדה ראיתי קבן באותו היום אחריי שעתיים אוטו של הצבא החזיר אותי לבקום ..
בבקום ראיתי פסיכיאטר אמר לי שאני פסול קרבי פסול תומך ושבכל מקום שאני לא יסתדר לפנות לקבן ושם יעזרו לי ...
הגעתי לטירונות במחנה 80 , הייתי נפקד ביום השני לטירונות ל 24 שעות , ראיתי קבן הוא נתן לי במשך הטירונות חמשושים ואפטר בימי שלישי ... סיימתי טירונות הגעתי לבהד 7 לא עברתי סיווג בטחוני פסלו אותי קורס קיבלתי צו לבהד 6 לקורסס משקיי לוגיסטיקה..
עד אז רק בטירונות ישנתי בבסיס פעם ראשונה בחיי מחוץ לבית ובקושי גם עם עזרה רבה מקבן ...
הגעתי לקורס בבהד 6 לא נתנו לי לראות קבן הייתי ב 7 גימלים בשבוע הראשון של הקורס , אחריי 7 ימים הרפואת יחידה נתנתה לי אישור לעשות את הקורס ביומיות עד שאני יראה קבן כי היא חששה שאני יפגע בעצמי ,אחריי שהגשתי קבילה על זה שלא נתנו לי לראות קבן , קיבלתי קבן הוא אמר לי שיציבו אותי במקום פתוח בסיס קרוב לבית ושאני יעשה יומיות , בנוסף הוא נתן לי קה"ס 42 ואמר לי שזה כמו ת"ש 2 אבל זה לא רלוונטי אליי כי אני יעשה יומיות בבסיס פתוח .
קיבלתי ביום חמישי צו הצבה לבה"ד 20 , הגעתי היום לבה"ד 20 בתור משק לוגיסטיקה שמו אותי בנשקייה לספק נשקים שם ...
לא רוצה בתפקיד הזה , איך אני פוסל תקורס המסכן הזה שעברתי ? מה להגיד לקבן ? אני ראיתי כבר 7 קבנים פסיכיאטר וכל פעם מעלים לי תק"הס קצת קצת , מה להגיד שכבר יבינו שאני לא מסוגל ...
המשמרות בבה"ד 20 משמונה בבוקר עד 5 בערב ואני לא מסוגל לעמוד בזה 3 שנים . אין לי בעיה להשאאר בבהד 20 כל עוד זה יומיות וקרוב לבית כי אני לא מסוגל להיות רחוק או לישון מחוץ לבית , אני גם לא אוכל מחוץ לבית , או נכנס לשירותים בצבא או מתקלח ...
עכישו אני לא רוצה להיות משק לוגיסטיקה את הקורס לא יודע איך עברתי מתוך 3 שבועות קורס הייתי 14 גימליים עשיתי ביומיות לא הייתי בכלל בשיעורים התחננתי שיפסלו אותי והעבירו אותייי .....
מה לעשות ? מה להגיד לקבן ? איך לצאת משם ? באמת שאני לא יודע מה לעשות אני כבר לא יכול יותר עם השעות והמשמעת הזאת ! .....
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-03-2010, 22:30
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי or286 שמתחילה ב "אין לי מושג , תפקיד בלי..."

אמרת את כל זה לקב"ן בה"ד 20? אמרת זאת גם למפקד הישיר שלך או לקצין הלוגיסטיקה של הבה"ד בגיבוי של המלצות הקב"ן?
אם לא עשית למיטב ידיעתי יש קב"ן קבוע. דבר איתור על הכל, בקש שידבר עם מפקדיך. שעות אפשר לצמצם אם מוצאים לנכון, תפקידים אחרים בבה"ד אפשר גם כן - אבל בסופו של דבר כפי YHS כתב, זה גם בעיקר תלוי במה אתה כן רוצה ומסוגל לעשות, ולא רק מה שאתה לא יכול/מסוגל.

נ"ב שמתי לב רק עכשיו - אתה רק יום אחד בבה"ד 20? הירגע! לא חווית כלום ואין לך מושג על מה מדובר. קודם תתמקם בבסיס ובתפקיד ואז בקש ראיונות עם שני הגורמים לעיל. אין פה עניין של מה שאתה צריך לומר, פשוט אמור את האמת.

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

נערך לאחרונה ע"י GrimReaper בתאריך 07-03-2010 בשעה 22:35.
ישן 08-03-2010, 19:23
  Zepp Zepp אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.10.09
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי or286 שמתחילה ב "א , 8 עד 5 אני לא מסוגל לא..."

אין לי מושג מה הבעיות האמיתיות שלך, ואני לא מזלזל בך לרגע, ואמנם אני לא הרבה יותר גדול ממך ואפילו עוד לא התגייסתי, אך הספקתי לעבור כמה סיטואציות בשביל להגיד לך את הדבר הבא:
הכל עניין של גישה. אתה חושב בצורה נוראית, שיהיה לך נורא בכל מקום, שאתה לא מסתדר, ואם לא בבית אז לא בשומקום, ואתה לא יכול ולא ככה ולא ככה ולא ולא ולא ולא ולא ולא.
מתי כן?
הצבא הוא הקפיצה הראשונה לעולם שבחוץ, באזרחות שאחרי הצבא, העולם לא כזה שונה, בכל מקום יש אנשים ותצטרך ללמוד להסתדר בכוחות עצמך ואמא ואבא לא תמיד יוכלו לעזור לך ולעמוד לצדך. איך תמצא מקום עבודה? דירה? איך תהיה בנאדם עצמאי?
אני מציע לך שתשנה גישה, ותבוא עם גישה חיובית, קצת יותר אופטימית, במקום לחשוב כמה הכל נורא, תסתכל על הצד החיובי ותחפש את הדברים החיוביים - יש כאלה. ברגע שתמצא אותם, גם תרגיש יותר טוב עם עצמך, ואולי יום אחד תלמד גם להסתדר בעצמך ולהשתמש בשירותים של הצבא(אתה תמיד יכול להביא אסלונית אם אתה לא רוצה לשחק נפילה חופשית). תפסיק להגיד שאתה לא מסוגל לכלום, תתחיל להאמין בעצמך ולדחוף את עצמך, ולעשות גם דברים שאתה לא רגיל אליהם, זה יעזור לך בהווה ובעתיד, החיים הם ממש לא הכל דבש.

עוד משהו שאני שם לב מהודעתך, אף פעם לא באמת נתת הזדמנות למקום שבו היית, ישר כשהגעת לבקום סירבת פינוי, ישר אחרי שהגעת למחנה 80 דפקת נפקדות, ורק הדעת לבה"ד 20 וכבר אתה יכול לכתוב ספר כמה נורא התפקיד ואתה רוצה לצאת משם. אולי תשב קצת על התחת ותן הזדמנות למקום?

לגבי שאלתך המרכזית, עד כמה שזה אולי יהיה אבסורדי בשבילך, אין לי ממש תשובה, אני מתגייס רק ביום ראשון, אבל אולי יצא ותיקח את הדברים שכתבתי לך ותעשה איתם את הדבר הנכון. בהצלחה.
ישן 08-03-2010, 19:50
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
אני האחרון שימליץ לך לוותר על הצבא
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי or286 שמתחילה ב "א , 8 עד 5 אני לא מסוגל לא..."

אבל אני מניח שיש כאלה עם בעיות רפואיות קשות שבהחלט לא מסוגלים להיות בצבא וזקוקים לטיפול. איני מבין איך הגעת עד לכאן ולא העלית את הבעיות שלך קודם לכן. אתה חייב לראות בדחיפות רשות טיפולית בצבא ולהציף בפניה את הבעיה שלך ולבקש עזרה.
סה"כ הגעת לתפקיד כמו שרצית, שאינו מחייב. אבל הרי צריך בחיים גם לעבו דיום עבודה. זו המשמעות של הבגרות. גם לכשתשתחרר תידרש לעבוד. אז מה? תעבוד חצי יום?
לא משנה - בקש פגישה דחופה עם רשות טיפולית (=קב"ן) וספר על בעיותיך. ערב גם את ההורים, כי נראה לי, על פי הסגנון שאתה נוקט בו כאן, שאתה זקוק למבוגר תומך. לא תמצא זאת בפורום.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר