לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-02-2010, 19:13
  StormKing StormKing אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.02.10
כמה שאלות בכללי ועל נ"מ

שלום אני חדש פה ואני מלש"ב
אני מתגייס בעוד 3 חודשים ורציתי לדעת כמה דברים
1. איך אני מברר את הפרופיל שלי? מתברר שבטלפון של הלישכה כול מה שאני מקבל זה
מידע מוקלט של איזה אישה על ערעור פרופיל, כול מה שהם נתנו לי בפרופיל באתר עולים על מדים זה
"כשירות רפואית כפוטנציאל לשיבוץ בתפקידים שאינם לחימה כגון תפקידים טכניים, תומכי לחימה, קורסים ועוד"

אני חושב שלא נתנו לי קרבי בגלל שבזמנו [לפני שנה וחצי] סיפרתי להם שהיה לי מספר פעמים חרדה
שקרו לי מלפני 3 שנים, עכשיו לא הייתה לי חרדה במשך 3 שנים ואין לי שום בעיה ואני רוצה להעלות את הפרופיל שלי בחזרה כי זה לא נראה לי הוגן להוריד לי פרופיל על משהו שכבר בכלל אין לי..

2. אני רוצה להגיע לנ"מ השאלה שלי היא אם זה דבר קרבי [יענו אם צריך להחתים הורים כי אני בן יחיד וזה יכול להיות בעייתי]
ואיזה פרופיל בכלל צריך כדי להתקבל לשם [נגיד אם יעלו לי בחזרה ל97 ואני ירצה ללכת לשם האם יש סיכוי שידחפו אותי למקום אחר אם ההורים שלי מחתימים? כי ההורים שלי יסכימו לחתום לקרבי רק אם זה מינימום סיכון יענו לא בשטח עצמו..]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-02-2010, 19:53
  Gekass Gekass אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.04.09
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי StormKing שמתחילה ב "לאיזה תפקידים לא קרביים אפשר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי StormKing
לאיזה תפקידים לא קרביים אפשר להגיע עם פרופיל גבוה? כי אני רוצה לתרום את חלקי אבל ההורים שלי פשוט לא ישחררו אותי לקרבי אם זה סיכון גבוה ניסיתי לשכנע אבל אני פשוט לא יכול לשכנע אותם..
נ"מ זה באמת כול כך מסוכן ? חשבתי שכול מה שעושים זה פשוט מגינים על שמי הארץ ולא נלחמים בשטח עצמו בגלל זה רציתי לשכנע את ההורים שלי שזה לא מסוכן

זה לא באמת מסוכן, אני בן יחיד שמשרת שם, כמובן שהחתמתי את ההורים?
מה עושים? באמת מגינים על השמיים יש סוללות טילים שפרוסות בדרום ובצפון. ויש האת הסטינגר שאלו טילי הכתף אני יודע שלפני שנה הם היו עושים קווי שטח ולא יודע מה אתם עכשיו. אבל הם בעיקר בחרמון.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:16

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר