-
הסיפור שלי הוא כזה:
בצו הראשון הפרופיל הרפואי שלי עמד על סטטוס: סעיף אסטמה וסעיף ראייה קל!
כאשר.. ביצעתי ניתוח לייזר והסרתי את המשקפיים ו..עברתי בדיקות מקיפות להוכיח שזוהי אסטמת ילדות בלבד כמו כן נקבע לי קב"א 51 !!!! (טעות של צעירים בצו ראשון....)
שלחתי כמה פקסים למדור סיירות בבקשה ל.חריג נתונים אך נענתי בשלילה פעמיים (כיום אני מבין שהייתי צריך להציף להם את הפקס)
כיום: סיימתי אימון מתקדם והוכשרתי כרובאי 07 באחד הגדודים שבצנחנים ו-יצאתי למז"י על "משמעת" (לא באמת משמעת...!!! ) (חשוב לי לציין שבמהלך הטירונות הגשתי כמה טפסי 55 בבקשה לגיבוש ..אשר המ"פ שלל אותם מראש ולא חתם בכלל)
וכרגע אני מתחיל תפקיד של ... נהג מ"פ ביחידה מובחרת (בבא"ח) כאשר אני רואה זאת כתפקיד ביניים בלבד!
עכשיו אני רואה לדעת האם באמת יש אנשים אשר ניגשו לגיבוש מטכ"ל באמצעות טופס 55? ומה אתם חושבים על המצב שלי..???? האם אני יוכל לסגור מעגל וסוף סוף לגשת לגיבוש???
ואשמח לדעת גם האם יש כאן מישהו שעשה גיבוש לסיירת מטכ"ל אחרי הגיוס ולא על בסיס - "שמור מקום" ?... ("שמור מקום| - יום סיירות לפני הגיוס > וקבלת גיבוש המשך של מטכ"ל שיוצא לאחר הגיוס)
או האם קיים מישהו שמכיר מישהו שעשה זאת באמצעות טופס 55?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי zahi2s שמתחילה ב "[הסיפור שלי] משתף אותכם במה שעבר עליי בצבא עד כה!"
כל אחד חושב שהוא הוא הוא הפספוס הגדול של מערכת המיון הצהלית. ושרק בגלל טעות קטנה שלא ברור איך לא שמו לב אליה הוא לא הגיע ל(שייטת\מטכל\טייס\יחידת הנינג'ות המטכלית). ועכשיו הוא יגיע לגיבוש וישר יחטפו אותו להיות רמבו היהודי או הילד הזה מIron Eagle .
אבל מה בגלל האבל שעשו לו בנתיים הוא בכלא ואחכ עד הגיבוש הוא יחכה באפסנאות.