לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-03-2010, 20:03
צלמית המשתמש של hellfrost
  hellfrost hellfrost אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תמרה693 שמתחילה ב "שאלות לקראת הטירונות"

קודם כל אל תהיא בלחץ. המוני בנות עוברות טירונות כל שנה, וכולן עוברות את זה חיות. בד"כ
אני גם מניח שאת עושה 02 שזה כולה 10 ימים עד 5 שבועות. רב הבחורות שאני מכיר סבלו בטירונות שלהן, אני חייב להגיד שלדעתי זה היה חוויה בעיקר משעשעת. יושבים, הולכים ממקום למקום, ומקשיבים לשיעורים משעממים, נורא זה ממש לא. עשיתי 02 של בנים והחלק הכי קשה פיזית היה ריצה של 2 ק"מ בבר אור, שד"א אפשר פשוט ללכת, זה לא כאילו אפשר להיכשל...

לגבי היגיינה, בצבא מגעיל תמיד כשדוחפים ביחד עשרות בנות זה מגעיל... ככה אתן . יש בכל בסיס סבון, ואקונומיקה, אל תדאגי, אתם תשטפו את השרותים והמקלחות (ואת החדרים אם יהיו) איך שתגיעו, חוץ מזה תביאי אסלוניות, או תתרגלי סקוואטים , מצעים מהבית, יש את הג'ל אלכוהול האלה אפשר "לשטוף" עם זה ידיים. יהיה בסדר...

הכי חשוב תקחי את זה בקלות.

וכן תביאי את העזרים ההיגיינים שלך מהבית...

נערך לאחרונה ע"י hellfrost בתאריך 01-03-2010 בשעה 20:21.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-03-2010, 20:10
  Bar7x Bar7x אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.01.10
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "קודם כל אל תהיא בלחץ. המוני..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי hellfrost
קודם כל אל תהיא בלחץ. המוני בנות עוברות טירונות כל שנה, וכולן עוברות את זה חיות. בד"כ
אני גם מניח שאת עושה 02 שזה כולה 10 ימים עד 5 שבועות. רב הבחורות שאני מכיר סבלו בטירונות שלהן, אני חייב להגיד שלדעתי זה היה חוויה בעיקר משעשעת. יושבים, הולכים ממקום למקום, ומקשיבים לשיעורים משעממים, נורא זה ממש לא. עשיתי 02 של בנים והחלק הכי קשה פיזית היה ריצה של 2 ק"מ בבר אור, שד"א אפשר פשוט ללכת, זה לא כאילו אפשר להיכשל...

לגבי היגיינה, בצבא מגעיל תמיד כשדוחפים ביחד עשרות בנות זה מגעיל... יש בכל בסיס סבון, ואקונומיקה, אל תדאגי, אתם תשטפו את השרותים והמקלחות (ואת החדרים אם יהיו) איך שתגיעו, חוץ מזה תביאי אסלוניות, או תתרגלי סקוואטים , מצעים מהבית, יש את הג'ל אלכוהול האלה אפשר "לשטוף" עם זה ידיים. יהיה בסדר...

הכי חשוב תקחי את זה בקלות.

וכן תביאי את העזרים ההיגיינים שלך מהבית...

לנו אפילו בראור לא היה.
אבל מחזק את עניין האסלוניות והג'ל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:22

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר