בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Yaneev שמתחילה ב "קל"ב זה המרחק של הבסיס מהבית,..."
אני לא נהג, והכוונה בשאלה שלי היא השקל"ב הוא כדי שהחייל יהיה קרוב לבית למקרה שיקרו דברים שלא מתוכננים חס וחלילה למישהו קרוב שבגללו הקל"ב, אז אם החייל נמצא ברמת הגולן וקורה משהו אז הוא רחוק מהבית, ול הקטע של הקל"ב לא עוזר..
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Hapoel_BS שמתחילה ב "אני לא נהג, והכוונה בשאלה שלי..."
הקלות ת"ש נועדו להקל על החייל במידת האפשר, בלי שום קשר ל"אם יקרה משהו" אלא הקלה כללית, בדרך כלל חיילים בעלי הת"ש גבוה הם גם בעלי אישור עבודה או עוזרים בבית וכך השיבוץ קרוב (יחסית) לבית מקל עליהם בהיבט של הנסיעות לבסיס ומאפשר להם לבצע יומיות.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "הקלות ת"ש נועדו להקל על החייל..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Zed3
הקלות ת"ש נועדו להקל על החייל במידת האפשר, בלי שום קשר ל"אם יקרה משהו" אלא הקלה כללית, בדרך כלל חיילים בעלי הת"ש גבוה הם גם בעלי אישור עבודה או עוזרים בבית וכך השיבוץ קרוב (יחסית) לבית מקל עליהם בהיבט של הנסיעות לבסיס ומאפשר להם לבצע יומיות.
האמת שלי המש"קית ת"ש הסבירה שהת"ש נוגד לאישור עבודה,כי הת"ש אומר שאתה צריך להיות בבית ולעזור ואישור עבודה בעצם אומר שאתה עוזב את הבית בשביל לעבוד.
זה נשמע לי די טיפשי,אבל מה אני אתחיל להתווכח איתה?