לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-03-2010, 18:26
  dd22bas dd22bas אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.03.10
עזרה דחופה בקשר לנ"מ

שלום לכולם

טוב אני לא רוצה לכתוב פה סיפור אני יינסה לקצר,אני 7 שנים בארץ ואיך שעליתי תמיד אמרתי שאני רוצה להתגייס לקרבי.עכיוש כאן מתחילה הבעיה בגלל השפעה ולחחץ מהשמפחה בסופו של דבר בחרתי ללכת לנ"מ כי לפי מה שאנשים אמרו לי אז זה "הכי קל" ופחות מסוכן מאשר ללכת לחי"ר או משו כזה.

אבל לאט לאט אני מתחיל לגלות פרטים על הנ"מ ובשיא הרצינות והכנות אני מבואס כי יש לי מן הרגשה שאני סתם הולך לבזבז 3 שנים מהחיים שלי במקום שאנשים מחפשים נוחות והקלה (רובם) גם מתוך זה ששאלתי בן אדם ששירת בסטינגר שאומר לי לא ללכת לשם כי זה משעמם וכמה מכרים שמשרתים בהוק שאומרים לברוח משם ותגובות של אנשים שאומרים שזה חרא מקום וכו וכו.
בתכלס אני לא מרגיש טוב עם זה עכשיו אבל אני לא יודע מה לעשות עכישו אני מתגייס אוטוטו (ב17) ווואללה אני ממש בדילמה כי אני לא יודע מה באמת מחכה לי שם.אבל מתוך שעצות שאני מקבול וזה זה פשוט מוריד לך את כל החשק,באמת. אני גם באמת מפחד כי אני רוצה סטינגר (נשמע לי הכי מאתגר בנמ) אבל מה אם אני לא ייתקבל לשם ? ומה אם אני ייתקע בהוק או משו שאני לא רוצה? אני לא רוצה לשבת במכ"ם ,אני לא רוצה להוריד פרופיל להיות ג'ובניק אבל אין מה לעשות משפחה זה משפחה ואני לא ישראלי מורעל בנשמה מלידה על קרבי זה משו שהחברים שלי גרמו לי.(רובם בקרבי) אבל אני בשיא הרצינות מפחד עכשיו שאני ייתקע במקום שלא ירגיש טוב עם עצמי,אני לא רוצה שתבינו אותי לא נכון אני לא אומר שום דבר נגד נ"מ זה הכל על סמך תשובות שקיבלתי מאנשים ששירתו או משרתים שם.

סליחה שגרמתי לכם לקרוא הרבה אבל אני ממש ממש חייב עזרה זה ממש דחוף לי,תודה לעוזרים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-03-2010, 18:48
  CaRTeR CaRTeR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.06.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dd22bas שמתחילה ב "עזרה דחופה בקשר לנ"מ"

לא הפורום הנכון, אתה עומד להתגייס מה שעונה על הגדרת הפורום "מתגייסים וסדירים"

רציתי לרשום לך תילחם על קרבי אם זה מה שאתה רוצה, אבל אחרי המשפט הזה
"ואני לא ישראלי מורעל בנשמה מלידה על קרבי זה משו שהחברים שלי גרמו לי"

אני נותן לך חודש גג בקרבי ו חודשיים בכל מסגרת אחרת.
אל תיעלב אבל נראה כאילו אתה לא יודע מה אתה רוצה מעצמך או מהצבא וסביר להניח שתעשה בעיות בכל מקום שתלך אליו, לכן הייתי ממליץ לנסות לתרום את הכי טוב שלך לאן שתלך.

דחוף יש רק במיון וישך עוד 12 יום לגיוס, ציללאווט, איין משהו שאתה יכול לעשות עכשיו כדי לשנות.
בהצלחה.

נערך לאחרונה ע"י CaRTeR בתאריך 05-03-2010 בשעה 18:50.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:29

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר