לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-02-2010, 13:14
  el_Mabhuh el_Mabhuh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.02.10
להמשיך לנסות או לוותר?

זאת הולכת להיות חפירה קלה..

ככה, התגייסתי ב18/10/09 לגיוס כלל צהלי. עברתי טירונות בזיקים בלי לדעת לאן אני אשובץ אחרי הטירונות.
בסוף הטירונות קיבלתי צו לקצין מיון בתל השומר. הוא שאל אותי מה אני רוצה לעשות בצבא, ואחרי שהוא שלל כל בקשה שלי, הוא הציע לי תפקידים כמו שח"ם, טכני חיל אויר, מש"ק בקפ"צ וכאלה...
לבסוף נשלחתי להיות פקיד בתל השומר. מהר מאוד הבנתי שאני לא יכול להסתדר שם, אני לא מסוגל לשבת במשרד 9-10 שעות ביום, ואני רוצה תפקיד הרבה יותר מאתגר ומעניין.
הבעיה היא, שמאז אני שייך לפיקוד אכ"א, והקצין מיון שם הבהיר לי שכל התפקידים הם כאלה..
אני כבר חודשיים מאוד מתוסכל מהשירות הצבאי שלי.. אני סובל הרבה מדכאונות, המון מצבי רוח משתנים ואני כבר די אובד עצות

ניסיתי כמה פעמים לצאת מאכ"א אבל לא הצלחתי, מה שכן זה שהקצין מיון העביר אותי ליחידות שונות בתוך תל השומר, אך באותו תפקיד פקידותי שאני לא אוהב..

כשהגעתי ליחידה כפקיד אמרו לי שיש לי הת"ש שבגללו אני צריך לישון בבית כל השבוע. קצת נדהמתי כי לא ידעתי שיש לי דבר כזה, מעולם לא הגשתי בקשה להת"ש, ואף אחד מהגופים בצבא לא דאג ליידע אותי על כך. הבנתי שכתוצאה מההת"ש אני מתאים לשירות אך ורק ביחידות פתוחות, ולכן הרבה דלתות נסגרו בפניי מבחינת השירות הצבאי.

מאז הצו הראשון ועד לקצין מיון האחרון שראיתי, לכולם אמרתי שאני רוצה לשרת בבסיס סגור ואף אחד לא אמר לי שאני לא יכול. היום אני "תקוע" ביחידות פתוחות, ואני מאוד לא מרוצה מהעבודה שם והכל..
יש טעם עדיין לנסות לעבור? אני לא מרוצה מהשיבוץ שלי עכשיו אבל כדאי להשלים עם המצב או להמשיך להלחם? חשבתי אולי להגיש קבילה/טופס 55 על כך שלא יידעו אותי שיש לי הת"ש וכתוצאה מכך נחסמו לי אופציות רבות לשיבוץ.

שכחתי לציין נתונים יבשים, קב"א 55 ודפ"ר 80.
אני גם מאוד מעוניין לצאת לקצונה, ואולי גם להשאר בצבא בקבע, אבל עוד מוקדם לדעת.. בכל אופן כפקיד אני לא רואה את עצמי יוצא לקצונה.

בקיצור מה לעשות מפה, להמשיך להיות מתוסכל ולנסות לקבל את המצב בתקווה שהתסכול יעבור מתישהו, או להמשיך לנסות בתקווה שאוכל להשיג את המטרות שלי?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-03-2010, 08:43
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
למה אתה מרים ידיים?
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי el_Mabhuh שמתחילה ב "אוקיי, אז אני מוריד את נושא..."

אם אתה באמת רוצה, אל תהיה בררן. מצד אחד אתה רוצה תפקיד "משמעותי", מצד שני אתה לא רוצה להיות קצין שלישות, שבהרבה מקרים הוא משמעותי למדי. מעבר לכך - יש , כמו שציינתי וגם אחרים, תפקידי קצונה שאינם שלישותיים - קצין לוגיסטיקה, קצין תאום, רל"ש של איזה תא"ל שעוסק בנושאים חשובים. הרי ברור לך שלא תוכל להיות קצין מחקר באמ"ן, ללא שהיית קודם לכן חוגר בנושא.
לגבי תפקידים מעניינים בכלל - ראה כאן:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=505737

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:45

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר