11-03-2010, 22:50
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 11.03.07
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי hellfrost
אני שמתי רק לינק אחד, ולא חופר יותר מידיי. ואם אתה לא יודע את כל מה שיש שם, אסור לך לכתוב קוד פרודקשן.
והבעיה שלך נובעת מזה שאתה לא יודע באיזה קידוד הסטרינגים שלך, נכנסים, יוצאים ונשמרים וכנראה נותן לסביבה לנחש. וגם מזה שהתשובה לכל השאלות האלה איננה אחד היוניקודים.
|
אני שמח שאתה מגדיר מי צריך לכתוב קוד פרודקשן ומי לא לפי ידע שהוא לא כל כך הכרחי אבל סבבה שאתה מגדיר את זה. תוכל לסנן מתכנתים שיעבדו תחתייך לפי הכתבה הזאת, למרות שכל אחד יכול לקרוא את זה ואני בטוח שזה ישנה לו את כל צורת החשיבה. בכלל, אני מניח שבאוניברסטיה יש קורס מתקדם בנושא כי אחרת אני לא אוכל לכתוב שום קוד אי פעם....
או שלא.
לא קראתי את הכתבה הזאת, ולמרות שאני כן מתכוון לקרוא אותה כי אני כן מתעניין בכל דבר שקורה בסקריפט שלי וזה גם נושא די מעניין, זה לא הכרח ולא כובע. צריך לדעת להגדיר את הקידודים במקומות הנדרשים ולדעת איך להתאים פונקציות לקידוד שונה. זהו. בלי חפירות, בלי פלצנות.
אה, ואני מצטער שלא ידעתי שיש עוד שכבת עיבוד לקידוד שלי מעבר לדפדפן\מסד נתונים\HTML\PHP, כי עד היום לא נתקלתי בבעיה הזאת בהגדרות.
עריכה: יודע מה? והנושא הזה אפילו לא מוזכר בכתבה הכל כך נדרשת לכל מתכנת פרודקשן שלך.
נערך לאחרונה ע"י fealls בתאריך 11-03-2010 בשעה 23:03.
|