28-04-2010, 21:38
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 10.12.07
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי קגנס
מצד אחד הם מכחישים את השואה
מצד שני הם מאשימים את ישראל/היהודים בדמיון לנאצים (אבל אם לא הייתה שואה, מה משמעות ההשוואה)?
מצד שלישי הם מבטיחים לישראל באופן ישיר (יותר נדיר) או מרומז שיעשו להם מה שעשו הנאצים
והמדהים מכל הוא שכל שלושת העמדות האלו יכולות לבוא מאותו אדם!
מעבר לכך, הרי שכמובן מי ששיתפו פעולה עם הנאצים בשימחה במהלך מלחמת העולם השניה היו הלאומנים הערבים/מוסלמים בא"י (המופתי) ובמצריים (סאדאת) ומדינות ערביות כמו סוריה ומצרים היו מפלט לנאצים בדרגים שונים, כולל כאלו שסיפקו למצרים ידע נדרש להשלים את מה שלא הספיקו רק שנים ספורות קודם לכן.
מדהים.
|
העניין הוא לא רק בזה.
החיפזון לעשות השוואה עם נאצים( ו, כמה חבל, גם בקרב יהודים-ימניים ושמאלניים-לא חסר כאלה) ולהכניס לכל חור,סליחה על הביטוי, את נושא השואה, זה דבר שהורג אותי כל פעם מחדש. כאילו שחוץ משואה לא היו אסונות לפני ואחרי, ליהודים ואומות העולם, כאילו שחוץ מהנאצים לא היו לפני ואחרי כל מני שליטים אכזריים, ברברים, מדיניות טוטאליטרית וחוסר דמוקרטיה שלם.
חוסר העקביות ברטוריקה הפלסטינאית, שאותו הראית בשלושת הנקודות שלך, מראה, שערבים דווקא לא יהיו מסוגלים לבצע שואה. חלק מהם אולי היו רוצים, אך להיות היוזמים של זה-קשה לי להאמין. יותר מדי אמוציות ופחות מדי חשבון קר.
|