לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-04-2010, 15:20
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
תגובת שר החוץ על החשדות: "אני בחברה מכובדת עם הרב עובדיה יוסף. אני שמח שלא שכחו אותי"

עם פתיחת מושב הקיץ של הכנסת, שוב גונב יו"ר ישראל ביתנו, השר אביגדור ליברמן, את ההצגה. בצהריים (יום ב') הוא התייחס בישיבת הסיעה בחיוך לפרשיות האחרונות: "אני בחברה מכובדת עם הרב עובדיה יוסף אז אני שמח שלא שכחו אותי", העיר על שרבוב שמו לרשימת מקבלי הכספים במסגרת פרשת הולילנד.

עו"ד גיורא זילברשטיין, פרקליטו של מאיר רבין, אחד החשודים העיקריים בפרשת השוחד והנדל"ן, אמר כי מרשו נשאל בחקירתו אם העביר כספים לבכירים שונים, בהם שר החוץ. מלשכתו של ליברמן נמסר בתגובה כי "מדובר בשטויות והדברים אינם ראויים להתייחסות".

ליברמן הוסיף: "עם נימה אישית, בימים האחרונים הייתי מאוד מאוד מאוכזב... כל כך הרבה פרשיות, הולילנד, מנהל מקרקעי ישראל, חטיפת שתי נשים, ושמי לא שורבב לאף פרשייה. אמרתי - זה פשוט לא יכול להיות, קמתי הבוקר אמרתי זה פשוט לא יכול להיות... אז היום דווקא שמחתי לשמוע סופסוף שיש לפחות פרשייה אחת שהצליחו לשרבב את שמי לא פעם ראשונה ובעזרת השם גם לא פעם האחרונה... הרגשתי ממש שמחה בלב. באתי על סיפוקי". ח"כ מטלון המשיך באותה נימה מבודחת: "אמרו שא"א - זה איווט איברמן".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3880925,00.html
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-04-2010, 17:53
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "תגובת שר החוץ על החשדות: "אני בחברה מכובדת עם הרב עובדיה יוסף. אני שמח שלא שכחו אותי""

השמאל מפחד מליברמן בצורה מדהימה. פרקליטות יכלה כבר להגיש כתב אישום, אם לא הגישו כתב אישום עד עכשיו אין כלום נגדו ולכן תזכו אותו וגמרנו חאלס עם הנסיונות האלה להרוס את שמו. לפחות הוא נתן למשטרה והשמאל כמה עקיצות טובות חזרה בדבריו.

הגיע הזמן, שהחוקים האלה יחזרו לסדר היום הציבורי: חוק הנאמנות, הצבעת ישראלים בחו"ל ופתרון לפסולי חיתון ולא לחינם הדגשתי את החוק הנאמנות, כי הוא הכי נחוץ היום.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 26-04-2010, 18:26
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "מעניין שעבור ליברמן זה "השמאל" וכשזה אולמרט אז זה נראה לך ברור כנכון"

נגד אולמרט הגישו כתב אישום בפחות זמן ויגישו נגדו עוד כמה.

נגד ליברמן לא מצאו כלום, אחרת כיצד תסביר את העובדה, שלא הגישו את הכתב אישום עדיין נגדו או לא הדליפו אותו לתקשורת, כפי שקרה עם שרון, אני יכול לומר לך מדוע, אדם שנחקר כל כך הרבה שנים ואין כתב אישום, אין נגדו כלום זה למה.
הפחד שלהם זה חוק הנאמנות והחוקים דומים, שישראל ביתנו רוצה להעביר בכנסת, כי זה יהיה הסוף של הכוח הפוליטי של השמאל הקיצוני סופית בישראל, פוליטית תקשורתית ואקדמית.
תרצה או לא, ישראל ביתנו צודקת בכל הנוגע לחוק הנאמנות והדומים לו.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:36

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר