לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-04-2010, 18:55
  Shany18 Shany18 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.05.09
שאלה בקשר ליצאה לקצונה כחריגה.

אני מאוד רוצה לצאת לקצונה, אני יתאר את המצב שלי:
יש לי קב"א 51 והגשתי בקשה לצאת לקצונה כחריגת נתונים, המפקדת האישית שלי והמ"פ שלי כתבו עלי חו"ד טובה מאוד. עברתי ראיון אצל המג"ד שהוא מחליט למי הוא נותן את האפשרות לנסות ולצאת לקצונה כחריג והוא פסל אותי (הוא העביר את כל מי שביקש לצאת כחריג נתונים או פז"מ חוץ ממני וזה כנראה על רקע אישי בגלל בעיה שהייתה לי איתו לפני כן).
אני כרגע די אובדת עצות אני כבר 9 חודש בצבא, מחזור הבא של הקצונה אני גם יהיה חריגת פז"מ. רציתי לדעת אם יש מקום אחר שאני יכולה לפנות אליו בנושא שהוא לא היחידה שלי? כי אני יודעת שגם אם אני ינסה מחזור הבא (ואין לי בעיה לחתום יותר קבע) המג"ד שלי שוב לא יאשר זאת, למרות שאני מאוד רוצה לצאת לקק"צ כבר במחזור הקרוב של אוגוסט.

אשמח מאוד אם תוכלו ליעץ לי מה לעשות בנושא ?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-04-2010, 19:03
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
מה לעשות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Shany18 שמתחילה ב "שאלה בקשר ליצאה לקצונה כחריגה."

והרבה חיילים (וחיילות) "רוצים" לצאת לקצונה? הרצון אינו מספיק ויש לעמוד בקריטריונים. אחד המדדים החשובים הוא הערכת המפקדים, כי הם אלו שמכירים את החייל ויכולים לתת חוות דעת על יכולותיו. אין אף אחד שיוכל לעשות זאת. גם לא אלוף הפיקוד. רק מי שמכיר את החייל יכול שתהיה לו דיעה עליו.

הדרך היחידה היא להיכנס לשיחה עם המפקד, להביע את משאלותיך ולשאול אותו מה הוא חושב שאת צריכה לשפר כדי שהוא ימליץ עליך במחזור הבא. הרי בסוף הוא זה שצריך להשתכנע שאת מתאימה. (ויתכן, יש לאמר את האמת, בלי רצון לפגוע, שאת לא מתאימה לקצונה למרות רצונך).

ישן 30-04-2010, 19:19
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
תמיד, אבל תמיד אני קורא לפני שאני עונה.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Shany18 שמתחילה ב "תודה על התשובה המהירה, אבל..."

לכן גם כתבתי לך לשוחח עם המפקד. אל תזלזלי בו. החיילים הם לא רק "שמות". הוא לא מח"ט או אוגדונר. קצין בדרגת סא"ל מכיר היטב את החיילים שלו. אולי לא בצורה ישירה, אבל הוא מדבר מספיק עם המפקדים הישירים ומעבר לכך, ניסיון החיים שלו מאפשר להעריך גם מבלי שידבר איתך כל יום. אם היתה לך "בעיה אישית" איתו, אז בודאי שהוא מכיר אותך ויתכן שעל בסיס זה יש לו הערכה שלילית לגבי יכולתך להיות קצינה. איני חושב שהוא "מתנקם" בך. יש לו דברים יותר חשובים בחיים.

אני חוזר על הצעתי. בקשי שיחה איתו. זו את שרוצה להיות קצינה.

ישן 30-04-2010, 19:41
  Shany18 Shany18 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.05.09
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי YHS שמתחילה ב "תמיד, אבל תמיד אני קורא לפני שאני עונה."

טוב הבנתי אותך תודה , למרות שאני יודעת שזה לא כל כך יעזור , אני יבקש שיחה איתו שוב. הבעיה היא גם ששאלתי את השלישה שלי למה הוא פסל אותי, היא די ברחה מלתת לי תשובה.
והבעיה האישית שלי איתו זה לא משהו שאמור להוריד לו מהערך שלי או לתת לו איזה שהוא פרמטר לפסול אותי, פשוט פגעתי לו קצת באגו זה הכל!
בסך הכל הייתי אמורה להימשך ליחידה אחרת כדי להתקדם ולשנות תפקיד וזה לא מצא חן בעייניו, עד שהממונה עליו גרם לו לשנות את דעתו. למרות שבהתחלה שהוא סירב ביקשתי שיחה איתו, קיבלתי אותה ונעזוב את העובדה שהיא הייתה בשתיים וחצי בלילה כשהוא נרדם לי מול הפנים ולא מכבד לא אותי ולא אותו ! ורק אחרי שקיבלתי יחס כל כך מזלזל מבחינתו פניתי האלה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:20

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר