30-04-2010, 17:19
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.04.10
|
|
|
האם יש סיכוי שאתקבל לסיירת מטכ"ל או שייטת 13?
שלום לכולם,רציתי לשואל אותכם כמה שאלות בקשר לשירות צבאי,אבל לפני זה..אני רוצה לפרט קצת על עצמי,זה הוא משתמש של חבר ממנו אני כותב כי אני לא רוצה שאנשים אחרים ידעו את המשתמש האמיתי שלי וגם פרטים עליי.
אני ישראלי נוצרי ערבי בן 17,בגיל 15.5-16 התחלתי לחלום ולחשוב על שירות צבאי.
אני לא כמו שאר הערבים,אני אישית אוהב את המדינה שלי,נולדתי בישראל,גדלתי בישראל ואני גם רוצה להגן את המדינה שלי בכל דרך אפשרית...גם אני אישית שונא את הערבים המוסלמים(אני רציני)ואני מוכן לשרת בצבא ולעשות בדיוק מה שמבקשים ממני מבלי להגיד "לא" בשום דרך,גם אני שונא את המחבלים ואת כל שונאי המדינה שלנו ומקלל ואפילו פעם הלכתי מכות עם מישהו שלכלך יותר מדיי על ישראל ופעם הקלטתי את המורה שלי מלכלכת על ישראל בכיתה ומדברת שטיות על איך שהיא לא מתחברת למדינה שלנו וזה ועשיתי בעיה דיי גדולה בבצפר בגלל המורה השר***** הזאת.
קיצר אני מוכן לשרת עד הסוף ואפילו למות למען מדינת ישראל.
יש נם הרבה ילדים שתמיד אומרים לי"עזוב" וזה,כאילו צוחקים איך זה שאני אוהב יהודים ואוהב את מדינת ישראל אבל אני תמיד מסביר לכולם איך זה שאנחנו צריכים להיות שייכים למדינת ישראל בדיוק כמו כולם במדינה הזאת. ואיך זה שעידן"פלסטין" היא פשוט היסטוריה שלא אכפת לי ממנה,לא אכפת לי מהעבר אלא אכפת לי מההווה והעתיד של המדינה שלי.
למשפחה שלי,יש רקע היסטורי ענק בביטחון המדינה,אני אתן כמה פרטים למה ואיך.
א.אבא שלי הוא שוטר בדרגת רס"מ,הוא קיבל יותר מפעם שוטר מצטיין במרחב בו הוא עובד,קיבל פעמיים את התואר"שוטר מצטיין במרכז" ופעם אחת"שוטר מצטיין בכל ישראל" למי שלא יודע אז רק פעם אחת בכל שנה שוטר אחד נבחר לתואר זה.
ב.סבא שלי ז"ל היה בדרגת מד"ס בצבא למשך 6 שנים,אחרי השירות הצבאי הוא היה אחד הערבים הראשונים בכל מדינת ישראל אשר קודם לדרגת "מנהל כלא"ותאמינו לי,הוא היה מנהל בית הכלא הכי גדול עם סיווג בטחוני הכי גבוה בכל הצפון, הוא עשה עבודות על התורה ועל דברים אחרים אשר עדיין מלמדים עד היום הזה בקורס הסוהרים.
באיזה שהוא שלב המוסד שאלו אותו אם ברצונו להצטרף אך הוא לא הסכים בגלל שהיה לו כבר אישה עם 4 ילדים לטפל בהם.
ג.בן דוד של סבא שלי שירת בצבא יותר מ 5 שנים,אחרי השירות הוא נכנס ישירות למוסד.
ד.יש נם הרבה אנשים מהמשפחה שלי אשר עובדים בביטחון,עובדי מדינה ועוד.
אני מתאמן יותר מחצי שנה בשביל השירות הצבאי,קפיפות,ספרינטים,ריצה קלה,וכל זה..
השאלה שלי היא..עם הרקע המשפחתי שלי,ועם קושר ורצון ענק...יש סיכוי שאתקבל לסיירת מטכ"ל או לשייטת 13 ?כאילו בגלל שאני ערבי יש מצב שהם לא יסכימו?למרות שקרובי משפחה שלי אמרו לי"אתה יכול להגיע לדרגות בצבא להם אף ערבי אחר עדיין לא הגיע"
מה אתם אומרים?
|