לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-05-2010, 18:58
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
ואני, את כל הלימודים שלי בתיכון
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי zahi_pan שמתחילה ב "איך לצאת מהתפקיד נהג רכב קל?"

עשיתי על חשבוני (בעצם על חשבון אבא, אבל זה אותו דבר) ולא רק זה, בגלל הלימודים נגזלה לי ילדותי והצבא המעפן הזה השתמש בכישורי התיכון שלי למטרותיו הוא. בכל לא חשב שגם הוא צריך להשקיע בי כדי לקבל משהו. (בעצם, השקיע קצת, אבל דפק אותי שנתיים....)

אולי נפתח כאן פורום "החלפות":

* למסירה תפקיד נהג רכב קל תמורת עובד מחשב זוטר.

* למסירה תפקיד קמב"ץ גדודי תמורת שומר מתקנים

* למסירה תפקיד אפסנאי (עם משמעות) תמורת שומר בקריה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-05-2010, 19:11
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי YHS שמתחילה ב "ואני, את כל הלימודים שלי בתיכון"

זה אנחנו, יש בנו משהו מקולקל.

גם אותי צה"ל דפק, לא רצו לגייס אותי שנתיים, ואחר כך גייסו עם פרופיל מוגבל, לתפקיד שלא הלם את "כישורי האינטלקטואלים", את מעמדי, וכלל עבודה "קשה",ללא הערכה, עם הרבה לכלוך וזיעה.
משום מה, בגלל המשהו הדפוק הזה, חשבתי שכל מה שזה אומר שאני צריך להצטיין בתפקיד הנוכחי בזמן שאני שואף ומבקש לעשות יותר, בכך אולי להראות למערכת שאני יכול לתרום גם בתפקידים אחרים בעלי אחריות ותרומה מערכתית נרחבים יותר. משום מה הגישה הדפוקה הזו הוכיחה עצמה, וגם רווחת באנשים שמחזיקים את המדינה הזו על כתפיהם ומשום מה לא מבזבזים זמן לספר "כמה מגיע לנו ולא קיבלנו" (aka"הפרייארים").

אבל אולי טעיתי והיה עדיף לעשות שבוע-שבוע כדי לא לעבוד קשה מידי...

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

נערך לאחרונה ע"י GrimReaper בתאריך 18-05-2010 בשעה 19:15.
ישן 18-05-2010, 19:20
  zahi_pan zahi_pan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.12.05
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי GrimReaper שמתחילה ב "זה אנחנו, יש בנו משהו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי GrimReaper
זה אנחנו, יש בנו משהו מקולקל.

גם אותי צה"ל דפק, לא רצו לגייס אותי שנתיים, ואחר כך גייסו עם פרופיל מוגבל, לתפקיד שלא הלם את "כישורי האינטלקטואלים", את מעמדי, וכלל עבודה "קשה",ללא הערכה, עם הרבה לכלוך וזיעה.
משום מה, בגלל המשהו הדפוק הזה, חשבתי שכל מה שזה אומר שאני צריך להצטיין בתפקיד הנוכחי בזמן שאני שואף ומבקש לעשות יותר, בכך אולי להראות למערכת שאני יכול לתרום גם בתפקידים אחרים בעלי אחריות ותרומה מערכתית נרחבים יותר. משום מה הגישה הדפוקה הזו הוכיחה עצמה, וגם רווחת באנשים שמחזיקים את המדינה הזו על כתפיהם ומשום מה לא מבזבזים זמן לספר "כמה מגיע לנו ולא קיבלנו" (aka"הפרייארים").

אבל אולי טעיתי והיה עדיף לעשות שבוע-שבוע כדי לא לעבוד קשה מידי...

אתה לא מבין זה לא קשור לעצלנות יש לי עקמת בגב ולכן קשה לי לנהוג הרבה ובכלל לשטוף את הרכב זה סיוט כי זה גורם לי לכאבי גב.
ישן 18-05-2010, 19:33
  YHS YHS אינו מחובר  

אתה לא צריך לספר "לנו" סיפורים.
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי zahi_pan שמתחילה ב "[QUOTE=GrimReaper]זה אנחנו,..."

אתה בסה"כ מבקש עזרה. לפחות תהיה ישר עימנו.

קודם כתבת:

"אני רוצה להיות מאבטח מתקנים או עובד מטבח בגלל שזה שבוע שבוע ואני יוכל לעבוד וללמוד בזמן השירות הצבאי, אני לא רוצה תפקיד משמעותי בצבא בגלל שהם ויתרו עלי ע"י כך ששמו אותי נהג למרות שיש לי תעודת בגרות מעולה וביקשתי 1000 פעם שישבצו אותי במקצוע שעוסק במחשבים והם לא הקשיבו לי."

עכשיו אתה אומר שכואב לך הגב. במטבח לא יכאב לך הגב? צריך להרים שם סירים ולשטוף מתקנים.

קודם סיפרת שאתה "איכותי" ועכשיו אתה "לא רוצה שרות משמעותי".

ישן 18-05-2010, 19:42
  zahi_pan zahi_pan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.12.05
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי YHS שמתחילה ב "אתה לא צריך לספר "לנו" סיפורים."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי YHS
אתה בסה"כ מבקש עזרה. לפחות תהיה ישר עימנו.

קודם כתבת:

"אני רוצה להיות מאבטח מתקנים או עובד מטבח בגלל שזה שבוע שבוע ואני יוכל לעבוד וללמוד בזמן השירות הצבאי, אני לא רוצה תפקיד משמעותי בצבא בגלל שהם ויתרו עלי ע"י כך ששמו אותי נהג למרות שיש לי תעודת בגרות מעולה וביקשתי 1000 פעם שישבצו אותי במקצוע שעוסק במחשבים והם לא הקשיבו לי."

עכשיו אתה אומר שכואב לך הגב. במטבח לא יכאב לך הגב? צריך להרים שם סירים ולשטוף מתקנים.

קודם סיפרת שאתה "איכותי" ועכשיו אתה "לא רוצה שרות משמעותי".

אני לא מבין מה אתם רוצים כולה שאלתי שאלה ואתם אלה שמספרים סיפורים ומתחילים לרמוז לי שאני עצלן או משהו כזה, אני רק שואל איך לדעתכם אפשר לצאת מהתפקיד נהג, אני יכול לשחק על הרקע הרפואי אבל אני חושש שישללו ממני את הרישיון האזרחי.
תודה מראש.

ד"א: אני ישר איתכם, דבריי לא סותרים זה את זה, פשוט שאלו אותי לאן אני רוצה לעבור אז אמרתי מאבטח מתקנים או עובד מטבח בגלל שזה שבוע שבוע ובזמני הפנוי אני יוכל לעשות משהו מועיל עם עצמי, לפני הגיוס הייתה לי מוטיבציה גבוהה ורציתי תפקיד משמעותי אבל היא ירדה אחרי התפקיד הנוכחי שנתנו לי.

נערך לאחרונה ע"י zahi_pan בתאריך 18-05-2010 בשעה 19:49.
ישן 18-05-2010, 23:31
  YHS YHS אינו מחובר  

אנחנו לא רציניים?
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי zahi_pan שמתחילה ב "[QUOTE=GrimReaper]מה רוצים -..."

אתה רוצה לצאת מתפקיד של נהג רכב קל, בטענה של בעיות גב, לתפקיד של עובד מטבח, כאשר בתפקיד זה אתה עלול להיות חשוף יותר לעומס על הגב - זו עבודה פיזית, בעמידה ושדורשת גם הרמת משאות.
אתה אמרת שאתה מלא מוטיבציה. אבל ברגע שהתפקיד לא מתאים לכבודו, המוטיבציה פרחה לה. בדיוק כמו שתאר עבדול. מוטיבציה אינה תלויה בתפקיד.

אז אנחנו לא רציניים?

למה לנעול את האשכול? לא תרצה לשמוע דעות של אנשים נוספים?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:25

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר