לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-05-2010, 14:29
  Chukaka01 Chukaka01 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.05.10
שימו לב טוב טוב לכותרת הראשית ב YNET עכשיו מדהים:

דם בלב ים
"הציוד לפיזור הפגנות לא הספיק, לכן החיילים ירו"

זה ציטוט לא פחות ולא יותר של רמטכ"ל ישראל.
במלחמת לבנון השנייה לא היה מספיק ציוד קסדות מחסניות תדירכים בפאתי בתי עלמין.
חשבתי שמאז למדו משהו בצבא. אבל כלום. ביזיון.

וכן זה הצבא הכי טוב בעולם. ואת החיילים האלה את הצבא הזה אני צריך לגבות ולעמוד מאחוריו ברור.
אם כולם פה יגבו את הצבא על אוטומט אז המחדל הזה יהיה גם במלחמה נגד סוריה או חיזבאללה או אירן.
במקום זה כל הגאונים פה ששמחים שמתו כמה ערבים ושמאלנים וזו זכותם המלאה אבל שישאלו גם שאלות נוקבות. כמו איך זה שלחיילים נגמר הציוד ? ואולי לא נגמר הציוד ובכוונה לא הביאו מספיק ציוד ? לשאול שאלות לחקור לבדוק כי חיילים גם שלנו אולי מתו פה וחיילים שלנו ימותו בעתיד.

לגבות לגבות ולצהול אוטומטי זה כל אחד יכול. גם במלחמת לבנון כולם שמחו פה וצהלו שצהל מחסל ילדים ונשים בפאתי ביירות. אבל אחרי המלחמה כשכל הפאשלות צצו פתאום אז אנשים לא הבינו מה מי למה כמה.

אני מוכן לגבות את הצבא ואת החיילים בכל אירוע בכל מקום בכל דקה ! גם בהשתלטות על סירה של שייט לעזה. אבל ראבק בקשה אחת קטנה: תבדקו שיש לכם את כל הציוד לפני זה אוקיי ?

מקור כמובן : www.ynet.co.il
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-05-2010, 14:38

כרגיל אתה לא מכיר את העובדתו וזורק סיסמאות:
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי KRIDoron שמתחילה ב "צ'וקקה היקר, כל השטויות שאתה..."

גם בערוץ 2 אמרו הרגע שהחיילים הגיבורים שלך היו מצויידים ברובי צבע.
אבל למה להפריע לכם. אתם מונעים מתוך שינאה וגזענות.
מצידכם שימותו גם 50 חיילים ו 1000 אנשים על הסירה. העיקר שיהיה מלחמה אקשן מהומות דם בלאגן.

ככה אנחנו נראים. כמו התגובות שלכם פה. אני יהודון אני נאצי אני מחבל אני עוכר ישראל אני משוגע אני אדיוט ורק אתם רובוטים שזורקים פה סיסמאות וחושבים שצה"ל שווה משהו בכלל.

רובי בצע ראב ראבק ! אין בעולם כולו כולל מדינות עולם שלישי שנשמע על כאלה דברים.
לוחמי קומנדו עם רובי צבע !

עזבו חבל על הויכוח מה אני מבין בכלל.
העיקר שחיסלנו את האנשים על הסירה זה הכי חשוב זה פתר לנו את כל הבעיות.
ישן 31-05-2010, 14:47

חיילים ששלחנו לחזית ?! יש מלחמה ?
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי skydiver שמתחילה ב "הבעיה לא היתה בכמות הציוד שיש..."

חזית ? ראבק סירת דייג. מספיק לעשות מזה כאילו יש נושאת מטוסים של אירן שם.
וזה שהמודיעין פישל וזה שנותנים ללחומים רובי צבע זה לא בעיה שלי אני לא צריך לתמוך בצבא דימוקולו כזה . אתה רוצה להמאין ולתמוך ולגבות את הצבא הזה זכותך אבל אני מקווה לפחות שבמלחמה אמיתית החיילים יהיו מצויידים בנשק ולא רובי צבע.

שנית איזהת וקפנות ואלימות מצד היושבים על הסירה ? לא היה להם נשק בזמן ההתשלטות אף אחד מאנשי הסירה לא יראה בחיילים חוץ מאותו נשק שנחטף לחייל. על איזה אלימות שהחיילים והצבא לא ציפה להם מדובר ? איימו על הלוחמים שלנו עם סכינים ומזלגות ? תגיד לי מה אתם עושים צחוק ?

אם אין מודיעין ולא מסוגלים להבין מה יש על הסירה מי מה כמה לא מבצעים פעולה כזו שמזכירה ילדים בגן.
ולא גורמים לכל כך הרבה הרוגים ופצועים משני הצדדים !

אבל למה לחשוב אני יהודון והצבא הכי טוב שלנו בעולם עם רובי צבע שוב פישל לא נורא. זה הצבא שלנו צריך לגבות אותו בכל מחיר.

נשבע לכם שאם על הסירהל א היו ערבים ושמאלנים לא היינו שומעים אותכם בכלל.
כי רק בן אדם הזוי לא יתייחס ברצינות לצבא שמצייד את החיילים שלו ברובי צבע.
רק בן אדם הזוי יצעק לי יהודון כל הזמן ויצווח עליי שצריך לגבות את הצבא בכל מחיר.

בגלל הצבא הדפוק הזה ורובי הצבע שלכם עכשיו נצטרך להתמודד עם פיגועים התרעות ובלאגנים שלא היו קורים אם הצבא המדהים הזה הכל כך טוב הזה היה מתנהל כמו שצריך.

אבל מה אני מבין אני רק יהודון אדיוט. אתם הגאונים שמבינים הכל.

לכו ספרו לישראלים בטורקיה שלא יכולים לצאת החוצה על רובי הצבע. ולכו ספרו לכל מי שמחר ייהרג בפיגועים בישראל על רובי הצבע. אני לא מאמין שישראל נמצאת במצב שהיא נמצאת כרגע והכל בגלל רובי צבע. כי המודיעין לא הצליח להבין שיש על סיפון סכינים ומזלגות. כי המודיעין שלנו חשב שיש 5 אנשים על הסיפון. כי המודיעים שלנו ראה בתקושרת אנשים חמודים שקטים אז החיילים צויידו בפרחים ורובי צבע.

עזוב אתם עושים צחוק.

אני מעדיף להיות יהודון ולקוות שאולי בפעם הבאה הצבא שלנו לא יישלח חיילים עם רובי צבע מאשר להיות חמום מוח שמהבוקר מקלל מנאץ אותי ותומך בצה"ל על אוטומט רק כי על הסירה היו ערבים ושמאלנים.
ישן 31-05-2010, 14:46
צלמית המשתמש של המממ
  המממ המממ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.01
Follow me...
הבנת הנקרא
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Chukaka01 שמתחילה ב "שימו לב טוב טוב לכותרת הראשית ב YNET עכשיו מדהים:"

שמעתי את הרמטכ"ל
הוא אמר שהציוד לפיזור הפגנות לא הספיק כנגד רמת האלימות שהופעלה ולכן היה צורך לעבור לנשק חם.

על פי הדיווח של ניר דבורי מהים כעת, הלוחמים זרקו רימוני הלם לסיפון לפני שירדו מהמסוק אך אנשי המשט לא זזו.
הוא גם סיפר שהחיילים היו חמושים ברובי צבע ואקדחים רק כגיבוי חירום.

אני מקווה שבהקשר הנכון דבריו של הרמטכ"ל ברורים יותר.
תראו, אפילו החייזר נהיה ירוק מזה

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:02

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר