לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-06-2010, 15:50
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "מה רצית, שהוא יתקוף אותו בפצצת אטום? :)"

לא, לא פצצות אטומיות אבל הגיע הזמן שאובמה יוציא את האצבע שלו מהתחת של ארדואן.

ארדואן הוא בריון מתלהם (אגב, לא רק ביחס לישראל) וההתלהמות שלו הופכת למסוכנת. מלחמה כוללת בין ישראל לתורכיה היא אמנם חזון רחוק אבל במידה והתורכים יחליטו על ליווי לספינות שמנסות לפרוץ את המצור על עזה התנגשויות אויריות או ימיות מהסוג שכבר קרה בין היוונים לתורכים למשל בים האגאי הן בהחלט אופציה ריאלית. בנסיבות כאלו התנגשות בין כלי שיט או מטוסים, צרור תותח מיותר או אפילו טיל אויר אויר שנורה, כבר היו דברים מעולם. אובמה האידיוט (לא חשבתי שאגיע לכתוב את צירוף המילים הזה) לא מבין עדיין שהוא מתעסק פה עם חבית אבק שריפה שמאיימת להתפוצץ בכל רגע ושההשלכות לאינטרסים האמריקאים במזה״ת הולכות להיות הרות אסון. אני כותב על האינטרסים האמריקאים כי לממשל הנוחכי יש יומרות לריאל פוליטיק ומדיניות מבוססת אינטרסים אבל בינתיים הם סתם מתגלים כחדלי אישים.

מה אני מצפה? למדיניות פומבית ומאוזנת! לא ייתכן שאובמה מסכים עם ארדואן בדבר הצורך לחקירה בינ״ל (למה בינ״ל? למה לא תורכית? זו הרי ספינה תורכית >> ציניות כמובן <<) ולא משגר אפילו את האזהרה הבסיסית ביותר לתורכים, הקריאה הסטנדרטית ל״איפוק״. במדיניותו במקום להרגיע אובמה רק מלבה את הלהבות כשהוא, לא כל כך בכוונה, סתם מחוסר הבנה, משדר לארדואן שישראל לבדה ושהוא (ארדואן) צודק ויכול לעשות ככל העולה על רוחו. זה משחק מסוכן מאוד כי, כאמור, אנחנו מתעסקים פה עם בריון חמום מוח וחסר מעצורים שעלול בהחלט לסבך את מדינתו, אותנו ואת כל האיזור במלחמה.

שנים לא היה לאחמדינג׳אד שבוע מוצלח כל כך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-06-2010, 16:40
צלמית המשתמש של Pilon
  Pilon Pilon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.03.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "בסוף יתברר שהאיראנים אחראים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
בסוף יתברר שהאיראנים אחראים להכל כדי להסיט מהם את האש.

לדעתי אתה בכלל לא רחוק מן האמת.
עצם ההסכם שנחתם לאחרונה בינם לתורכים (התורכים יעשירו להם אורניום..אבלל..האירנים יוכלו להמשיך להעשיר אורניום ) , וההתנהגות הבריונית של ארדואן שרק תופסת תאוצה תוך כדי מחיקת בריתות ישנות, מראה בעליל שמשהו קורה מאחורי הקלעים, משהו בסגנון של " תן לי ואתן לך" , רק שפה הם מגלגלים חביות נפץ שעלולות - ועושה הרושם שלכך הם מכוונים - להבעיר את האזור כולו.

והגיע הזמן לשים את המראה מול הפרצוף של אובמבה ועליה כתוב בגדול, שכל התנהגותו המתרפסת מרגע הבחרו לנשיאות זה להביא לרוח גבית לקיצוניים שבקיצוניים ברחבי הגלובוס. אני מקווה שהעם האמריקאי נבון מספיק כדי להבחין בכך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:20

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר